Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 4/5 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ




                 H ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ  ΣΤΙΣ 4/5 ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ:

Κ  ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ  ΜΌΝΟ ΛΙΓΕΣ  ΗΜΕΡΕΣ  ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ...ΟΜΩΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ.......


Τόση αγωνία και ανασφάλεια νομίζω  ότι δεν την έχει νιώσει  ο Ελληνικός λαός  στην τελευταία  5ετία και το ερώτημα  είναι  αν είναι δικαιολογημένη.
Στην παρούσα Πανσέληνο  μας δίδονται  απαντήσεις  σε ότι  μας έδωσε  η ΝΣ της 18/4, η οποία  εκτός των άλλων  μας ενίσχυσε  μ ένα χρυσό μετάλλιο το οποίο δεν έτυχε της προβολής που του άξιζε.ίσως γιατί  υπήρχε και υπάρχει ο φόβος  γύρω από την κακή  οικονομική  μας κατάσταση.
       Όπως  όμως,  κατ΄επανάληψη λέγω , η αγωνία  θα εξακολουθεί  να υπάρχει  δυστυχώς και στον τρέχοντα μήνα  με κάποιες  όμως αναλαμπές .
       Πάντως επειδή  έχω κάνει  φύλλο και φτερό το ωροσκόπιο του  κ Τσίπρα με συνέπεια  να τον υπέρ εμπιστεύομαι  σε ότι προσπαθεί όμως δε μπορώ να αγνοήσω   το ερώτημα των περισσοτέρων αν θα μπορέσει  να ξεπεράσει  τα εντός και εκτός Ελλάδος  "τέρατα" που τον   έχουν περικυκλωμένο, και αν ναι  πότε.Πάντως σε τούτη τη φάση θα δίδονται  συνεχώς μάχες  φανερές και κρυφές , έτσι που επιτέλους  να έλθει τον Ιούνιο το  πολυπόθητο χρήμα έστω και κουτσουρεμένο.
        Παρόλα  αυτά  επειδή , ο ίδιος  ο πρωθυπουργός  θα έχει να αντιπαρέλθει και με τα υπόλοιπα κεφάλια της Λερναίας Υδρας .....θα βρεθεί ξανά  μπροστά  σε προβλήματα  μεταξύ Σεπτεμβρίου και Ιανουαρίου , παρόμοια με αυτά  του περασμένου  Φεβρουαρίου -Μαρτίου .
        Εδώ μάλλον  θα χρειαστεί  την ηθική βοήθεια του  λαού .Ε! όπως και να το κάνουμε  άνθρωπος είναι και αυτός .....
Με το  φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα θα του προκαλείται μία  έντονη αβεβαιότητα καθώς  συχνά  θα προσπαθεί να  καθυποτάξει  μέχρι και "σκοτεινές  "δυνάμεις . Όμως, στο τέλος  φαίνεται  Το Ύψιστο  Συμπαντικό  Πνεύμα  να του  δίνει  τη δύναμη  που χρειάζεται  για να νιώθει  δυνατός  και προστατευμένος






        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου