Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΟ – ΚΟΥΙΖ

  
          ΑΣΤΡΟΚΟΥΙΖ     


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτό για κουιζ
Δοκιμάστε τις αστρολογικές σας γνώσεις  διασκεδάζοντας.
Αυτό το παιχνίδι  μπορείτε να το παίξετε  σε μία συγκέντρωση , όπου θα αντιμετωπίσετε  μερικές ενδιαφέρουσες  προκλήσεις  και θα δείτε  σε ποιο επίπεδο  βρίσκονται οι αστρολογικές  σας γνώσεις.
Αν είστε πρωτάρης /α στην αστρολογία  μη περιμένετε  να προχωρήσετε  περισσότερο των 5 πρώτων ερωτήσεων .Αν  έχετε  ορισμένες γνώσεις  μπορεί να φτάσετε  μέχρι τη δέκατη  ερώτηση .Όσοι κατορθώσετε να τερματίσετε  επιτυχώς  μπορείτε να υπερηφανεύεστε  ότι είστε αστρολόγοι.

1.     Παρευρίσκεστε σε ένα  γάμο που  τα περισσότερα  άτομα εκεί , σας είναι άγνωστα .Καθώς περιμένετε να αρχίσει  η γαμήλια  τελετή  φέρνετε στο νου σας  μερικές αστρολογικές στατιστικές .Οι περισσότεροι γάμοι  γίνονται τον Ιούνιο , αλλά αστρολογικά αυτός ο μήνας  δεν ευνοεί  τη μονιμότητα  και ιδιαίτερα  αν ο Ήλιος  βρίσκεται στο ζώδιο………Στην πραγματικότητα  ο Αύγουστος  ή ο Οκτώβριος μπορεί να είναι  ευνοϊκότεροι  όταν ο Ήλιος  είναι στο ζώδιο………που συμβολίζει  τον έρωτα , τη δημιουργικότητα , τη γονιμότητα  , η στο ζώδιο ……που  στο ζώδιο… ευνοεί  το γάμο  και τους συνεταιρισμούς .
2.      Η νύφη  εμφανίζεται με ένα  ωραίο  κάτασπρο νυφικό , συνεσταλμένη  αλλά και κάπως απόμακρη .Ακούτε  πως  ήταν τρομερά  δύσκολή  στην επιλογή  συντρόφου , αλλά τελικά  το αποφάσισε .Μαντεύετε  πως ανήκει στο ζώδιο…….
3.      Ο γαμπρός την περιμένει  και το πρόσωπό του  λάμπει από ευτυχία .Δείχνει  πολύ ρομαντικός  και χαρούμενος .Μαντεύετε ότι ανήκει  στο ζώδιο……
4.      Ένα στρουμπουλό κοριτσάκι  φαίνεται έτοιμο να κλάψει , αναζητώντας τη μητέρα του  μέσα στο πλήθος  των καλεσμένων .Κι ενώ είναι επιφορτισμένη να ραίνει  με λουλούδια  τους νεόνυμφους ,αυτή αντίθετα  τα κρατάει δικά της ως να ήταν κτήμα της  .Yυποθέτετε  πως πρέπει να είναι …………
5.      Ο ιερέας  είναι κοκκινομάλλης  με λίγη φαλάκρα  και εκτελεί το μυστήριο με δυναμικό  και εκφραστικό τρόπο .Μαντεύετε  πως τουλάχιστον  ένα από τα ζώδια  της φωτιάς …………….πρέπει να είναι δυνατό  στο ωροσκόπιό του .
6.      Αργότερα στη γαμήλια  δεξίωση , λέτε στη νύφη  και στο γαμπρό  πως η αστρολογία είναι ευνοϊκή γι’ αυτούς σήμερα. Για ποιους δύο ευνοϊκούς  πλανήτες μιλάτε………….και………...
7.      Η μητέρα της νύφης  μόλις ακούει για αστρολογία  εκφράζει το ενδιαφέρον  της «Πέστε μου κάτι για τον εαυτόν μου» σας λέει . Ο Ήλιος μου είναι στις 33 μοίρες του Λέοντα». Αμέσως καταλαβαίνετε  πως δεν έχει ιδέα από Αστρολογία .Τι σας κίνησε την υποψία σας……………
8.      Η νύφη  σας λέει ο αστρολόγος μου  βρήκε πως ο Ήλιος μου  είναι σε επτάγωνο  με το Ήλιο του  συζύγου μου .Αυτό σημαίνει  πως γεννηθήκαμε ο ένας για τον άλλον ;».Σκέπτεστε προσεχτικά .Πόσες μοίρες  είναι η απόσταση  της όψης  του πενταγώνου  και ποια  είναι η  γενική  σημασία του ;………………….., …………………………
9.      Με κάποιο τακτ απαντάτε  πως οι καλύτερες  όψεις στους Ήλιους  των δύο συντρόφων  είναι ………………….και………………….
10.             Πηγαίνετε προς το μπαρ  και συναντάτε μία συνάδελφο σας  αστρολόγο, η οποία προσπαθεί  να προξενέψει  τον κουμπάρο με τη συμπεθέρα. ,Αυτός είναι Παρθένος  και αυτή είναι Κριός . Ο Ήλιος του είναι  στις 27  μοίρες και ο  δικός της  στις 5. Ποια ειδική σχέση  υπάρχει μεταξύ  27  μοίρες Παρθένου  και 5 Κριού  που ώθησε  την προξενήτρα  σε αυτό το συνοικέσιο;…………………….
11.             Στη συνέχεια σας δείχνει ένα σκυθρωπό  άντρα. Αυτός είναι ο αντίζηλος .Έχει  τη προοδευτική  ( προχωρημένη) Σελήνη  του σε συζυγία  ( σύνοδο) με τον διελαύνοντα  Κρόνο. Νομίζετε πως μπορεί  να αισθάνεται  καλύτερα σε ένα μήνα  ή δύο ;……………….και αν όχι γιατί……………..
12.            Σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο , ποιοι πλανήτες και ποιος  κυβερνήτης  πρέπει να επιδρούν  ευνοϊκά στον Ήλιο του στις ετήσιες προχωρημένες  θέσεις  του  την ώρα  του γάμου του ;………Ο κυβερνήτης του οίκου του………….
13.            Στο ωροσκόπιο μιας γυναίκας  ποιοι πλανήτες  είναι πιο πιθανόν  να βρίσκονται  σε κάποια αρμονική  πρόοδο  την ώρα του γάμου της ;…………..η……….
14.             Αργότερα η μητέρα του γαμπρού  σας φέρνει  το γενέθλιο χάρτη της «.Σε πόσο καιρό νομίζετε ότι θα γίνω γιαγιά;» σας ρωτάει .Ποιος οίκος της  μπορεί να σας πει  για τέτοια ζητήματα;…………………….


             Οι απαντήσεις του  άστρο κουίζ
1.      Δίδυμοι, Λέων ,Ζυγός
2.      Παρθένος
3.      Ζυγός
4.      Καρκίνος
5.      Κριός, Λέων, Τοξότης  είναι τα ζώδια  της φωτιάς.
6.      Αφροδίτη  και Δίας  είναι οι ευνοϊκοί πλανήτες
7.      Υπάρχουν μόνο 30 μοίρες  σε κάθε ζώδιο
8.      Υπάρχουν  περίπου 51  μοίρες  σε ένα επτάγωνο. Θεωρείται το αναπόφευκτο της μοίρας (κισμέτ), η ώθηση  προς τα μοιραία γεγονότα.
9.      Τρίγωνα και εξάγωνα.
10.  Αυτές οι δύο θέσεις  είναι σε ανοικτή αντίθεση   εκτός ζωδίου .Συχνά,  λειτουργεί  ως η ρήση τα ετερώνυμα έλκονται , όπως συμβαίνει  ο έβδομος  οίκος  είναι σε αντίθεση  με τον ωροσκόπο.
11.  Δε σημαίνει  ότι απαραίτητα  θα αισθανθεί καλύτερα  σύντομα , αφού η προχωρημένη Σελήνη και ο διελαύνων Κρόνος  κινούνται  με σχεδόν  την ίδια  ταχύτητα  και επομένως  η γενική όψη  θα ισχύει  για μερικά  χρόνια , ώσπου  σιγά ,σιγά  να απομακρυνθούν  από τις θέσεις τους .
12.  Η Σελήνη , η Αφροδίτη  και ο κυβερνήτης  του Εβδόμου οίκου .
13.  Ο Ήλιος  ή ο Άρης
14.  Ο Ένατος οίκος,  διότι  είναι  ο Πέμπτος του είναι  του  πέμπτου  οίκου,  εξουσιάζοντας  τα παιδιά των παιδιών .   

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου