Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 18/10-24/10

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 18/10-24/10 


Το παρόν πλανητικό κλίμα θα έχει διάφορες εναλλαγές όχι απαραίτητα με ιδιαιτερότητες που να ευχαριστούν ή να δυσαρεστούν .Αν συμβεί το αντίθετο θα είναι ζήτημα προσωπικού ωροσκοπίου Πάντως η πλέον δυναμική της εβδομάδος βρίσκεται μεταξύ Πέμπτης (22) και Σαββάτου( 24/10) . 

ΚΡΙΟΣ: Σε κάθε περίπτωση τόσο τα προσωπικά σας σχέδια σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ζητήματα όσο και αυτά που συνδέονται με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις απαιτούν την προσοχή σας .Ωστόσο ,στις 23 ενδέχεται να σημειώσετε μία επαγγελματική επιτυχία

ΤΑΥΡΟΣ: Οι υποψίες σας για πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σας , κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι αληθινές όμως αν δεν τις αντιμετωπίσετε με διπλωματικό τρόπο ενδέχεται να συνεχιστούν. Στις 23 ένας άνθρωπος «γεμίζει « την ψυχή σας .

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλό είναι να αναλύσετε την τωρινή συμπεριφορά ενός φιλικού ή ομοϊδεατικού ατόμου, αλλά χωρίς καβγάδες, έστω και αν δείτε ότι υπάρχει δολιότητα αναφορικά με τα σχέδιά σας. Την Πέμπτη ενδέχεται να δείτε μία οικογενειακή αλήθεια .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να έχετε καταλάβει από καιρό ότι τα κοινωνικό- επαγγελματικά ενδιαφέροντά σας βρίσκονται ευάλωτα σε κάθε πρόκληση έστω και μικρή .Να αποφεύγετε λοιπόν τις κακοτοπιές. Μία γνωριμία καινούρια ή παλιά αντανακλά αυτό που ίσως αναζητάτε.

ΛΕΩΝ : Συνεργασία κυρίως πνευματικής φύσης ενδέχεται να σας αναγκάσει να σκεφτείτε τη διακοπή της. Πολύ περισσότερο αν σε αυτήν υπάρχει και χρηματική συναλλαγή ή απαιτείται νομική κάλυψη .Την Πέμπτη ενδέχεται να ικανοποιηθεί ένα οικονομικό –επαγγελματικό σας ζήτημα .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :Το καλό θα ήταν για τώρα να μη χρωστάτε όχι απαραίτητα χρήματα αλλά και ηθική υποχρέωση, καθώς τώρα ίσως χρειαστεί να ικανοποιήσετε το χρέος σας. Αν χρωστούν σε εσάς δύσκολα θα εισπράξετε τα ανάλογα…..Πάντως την Πέμπτη βρίσκετε ανταπόκριση σε μία αισθηματική σχέση.

ΖΥΓΟΣ : H καχυποψία όχι μόνο για την ερωτική σας ζωή αλλά και για ορισμένες συνεργασίες σας δε σας αφήνουν να δείτε τις αλήθειες, γεγονός που θα συνεχιστεί κάποιο διάστημα ακόμα, αν δεν αλλάξετε με το να γίνετε πιο ψύχραιμοι. Ακόμα και η οικογένειά σας χρειάζεται την ανεκτικότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ίσως να χρειαστεί να δείξετε περισσότερη προσοχή στην υγεία σας και οπωσδήποτε στις συνθήκες τις εργασίας σας έστω και αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας .Επίσης , δε ζητάτε δανεικά αλλά ούτε και δανείζετε . Ακόμα, μία πιθανή επικοινωνία με φίλο από τα παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Αποφύγετε αυτό το διάστημα να προσπαθήσετε για πράγματα που σας ξεπερνούν θέλοντας να δείξετε ότι μπορείτε… όμως , ενδέχεται να συμβεί το αντίθετο .Άλλωστε με τον Κρόνο θα πρέπει να αποφεύγετε τα άλματα .Ίσως , όμως να πετύχετε ένα δώρο ευγνωμοσύνης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Καλά θα κάνετε να μην μπερδέψετε τα οικογενειακά με τα προσωπικά σας ζητήματα, καθώς υπάρχουν δυσκολίες στο σπίτι που θα απαιτούν την υπομονή και την προσοχή σας .Πάντως, θα υπάρχει συμπαράσταση από αγαπημένο πρόσωπο .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί το καθημερινό σας πρόγραμμα να δείχνει φορτωμένο όμως, ενδέχεται χάνοντας την αυτοκυριαρχία σας να χάσετε ακόμα και ευκαιρίες τις οποίες δύσκολα θα τις βρείτε ξανά .Από την άλλη, ενδέχεται να σας γίνει μία αποκάλυψη.

ΙΧΘΥΕΣ : Οι οικονομικές δυσκολίες σας μπορούν να ξεπεραστούν αν λάβετε υπόψη σας το γενικότερο κακό κλίμα. Με την οικονομία, με διπλωματικούς χειρισμούς και υπομονή θα τα καταφέρετε .Αποφύγετε να κουράζετε με τη συμπεριφορά σας το σύντροφό σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου