Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΉ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25/10-31/10)

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΉ ΠΡΟΒΛΕΨΗ


25/10-31/10
               
Ετούτης της εβδομάδας  θα της ταίριαζε  να ονομαζόταν  ως εβδομάδα  των ερωτευμένων , καθώς  Αφροδίτη και Άρης παίζουν το ερωτικό παιχνίδι τους  μέσα από το ζώδιο της Παρθένου .Η Αφροδίτη  μάλιστα  σπεύδει στις 25  να συναντηθεί  και με τον Δία  για να υπάρχει  και το ανάλογο  όφελος (χρηματικό, ηθικό, συναισθηματικό)χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ιδιαίτερα πράγματα. 

 ΚΡΙΟΣ :Φροντίστε   να έχετε υπό έλεγχο τον παρορμητισμό σας , διότι με καλό προγραμματισμό   και τη σχετική διπλωματία  θα μπορείτε να καταφέρετε πράγματα  με τη δουλειά σας και την αισθητική σας .Ίσως κλείσετε  ένα οικονομικό κεφάλαιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Με την Πανσέληνο  έχετε τη δυνατότητα  να ολοκληρώσετε  ευχάριστα η δυσάρεστα  ένα προσωπικό σας ζήτημα .Το αισιόδοξο κομμάτι  της εβδομάδας  απορρέει από την αισθηματική ζωή σας ,  αν δεν αφήσετε να παρεισφρήσουν άλλα τρέχοντα ζητήματά σας .

ΔΙΔΥΜΟΙ : Αυτό που χρειάζεστε τώρα, είναι να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας  ώστε να  μπορέσετε  να δείτε πως μπορείτε να λειτουργήσετε καλύτερα σε κάτι που σκέπτεστε  να δημιουργήσετε , αφού κάποιοι πιθανόν να μη το δουν με καλό μάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :Ένα μήνυμα  με όποιο μέσο και αν  σας έλθει, περιμένοντας την πραγματοποίηση  ενός στόχου σας θα σας γεμίσει  με αισιοδοξία . Για φιλικό άτομο ίσως καταλάβετε ότι δεν είναι στα μέτρα σας….

ΛΕΩΝ: Ζείτε μία αμφίδρομη κατάσταση  στον οικονομικό σας τομέα  , γι αυτό σας χρειάζεται αυτοσυγκράτηση αναφορικά με την αισιοδοξία .Επίσης , μην υπόσχεστε  και μη λαμβάνετε επίσης  τοις μετρητοίς  αυτά που σας υπόσχονται .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  λογικά με τη σύνοδο  Δία Αφροδίτη στο ζώδιό σας  θα έπρεπε να περιμένατε  κάτι πολύ μεγάλο,  όμως υπάρχουν και οι παράμετροι  που σας υποχρεώνουν  να περιμένετε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι  θα το κάνετε με σταυρωμένα χέρια.

ΖΥΓΟΣ :Μπορεί , η εικόνα ετούτης της εβδομάδας να δείχνει « μια από τα  ίδια»  όμως αν δείτε τα πράγματα σε βάθος θα δείτε  ότι βρίσκεστε μπροστά σε κάτι πολύτιμο .Και αυτό  είναι ότι βλέπετε αλήθειες που ενδεχομένως  να αγνοούσατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φοβάστε για τίποτα  δεν διατρέχετε  τους κινδύνους για τους οποίους  ενδεχομένως να  ανησυχείτε .Αυτό που χρειάζεται να  αποφεύγετε είναι τις  κρυφές συμφωνίες ή και συζητήσεις   χωρίς τις μαρτυρίες και τρίτων .

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Ίσως να πρέπει να καταλάβετε πως δεν είναι όλοι οι φίλοι ίδιοι, ούτε και τα όποια σχέδιά σας έχουν την ίδια ευχέρεια να υλοποιηθούν .Βέβαια έχει αναπτερωθεί το ηθικό σας λόγω Αφροδίτης –Δία  στον κοινωνικό –επαγγελματικό σας τομέα, αλλά μέχρι εκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :Ίσως  να πρέπει να καταλάβετε  ότι και αυτές  οι οικογενειακές αντιθέσεις  δε σας ζημιώνουν , αντίθετα  ανεβάζοντας την αδρεναλίνη  σας γίνεστε  περισσότερο  δραστήριοι .Πόσο μάλλον τώρα που ολοκληρώνεται ένας κύκλος δημιουργικότητας .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :Αποφύγετε τη γκρίνια ότι οι κόποι σας πάνε χαμένοι .Είστε ένα ταλαντούχο ζώδιο  στο να βρίσκετε  καινούρια πράγματα  και κάποια στιγμή θα βρείτε αυτό που ζητάτε  αρκεί να  αφήνετε ανεπηρέαστο  τον εσωτερικό σας κόσμο.

ΙΧΘΥΕΣ : Μπορεί να είναι ο σύντροφός σας ή ένας  συνεργάτης σας που σας ωθεί  να δεχθείτε  και άλλους  ανθρώπους  σε μία κοινωνική  σας δραστηριότητα .Ωστόσο,  να θυμάστε ότι δεν είναι η εποχή για περιττά έξοδα, όταν μάλιστα  υπάρχουν υποχρεώσεις .
 
  
      




  
      




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου