Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ 1/11-7/11


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ  ΠΡΟΒΛΕΨΗ για 1/11-7/11




Στην τρέχουσα εβδομάδα  δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές  που σημαίνει μία από τα ίδια.  Η εξαίρεση  είναι η αλλαγή του Ερμή  που περνάει στις 2/11 έως 20/11  στον Σκορπιό και η σύνοδος Αφροδίτη –Άρη .Όμως, αξίζει να αναφερθούν οι Δεσμοί της Σελήνης οι οποίοι  μέχρι τις 16/11 θα κινούνται  στη 28η μοίρα του άξονα Τοξότη-Δίδυμοι.

 ΚΡΙΟΣ: Μέσω του Ερμή  θα δραστηριοποιηθείτε ως προς τη διαχείριση  χρημάτων  που βρίσκονται σε  εκκρεμότητα. Ο εργασιακός χώρος έχει και στιγμές που χτυπάει το    ερωτικό ξυπνητήρι .Όμως, με τα οικονομικά στην εργασία δεν παίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο έρωτας  ενδέχεται  να σας δώσει τη χαρά που ονειρεύεστε , αλλά μπορεί να είναι του στιλ « ήσουν για μια νύχτα ….καληνύχτα, καληνύχτα.» κυρίως στις 3/11.Με τον Ερμή ενδέχεται  να προβείτε σε συμφωνίες αλλά στις 6 χωρίς ουσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα ωραία πράγματα  γίνονται οπουδήποτε έτσι στις 3 ενδέχεται να σας επισκεφτεί ο έρωτας έστω και για λίγο. Αποφύγετε όμως να  το ανακοινώσετε  σε φίλους .Με τον Ερμή Επαγγελματικά ίσως  το χαρείτε  κυρίως στις 6 .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Μία συνάντηση  στις 3  ενδέχεται να σας κάνει ακόμα  πιο πολύ ονειροπόλους .Ευτυχώς θα είναι για λίγο  για να μη απογοητευτείτε στη συνέχεια  Αν και  με Ερμή και Ήλιο στον Σκορπιό θα συνεχιστεί  το ερωτικό ταπεραμέντο σας.

ΛΕΩΝ : Θα συνεχίσουν  να σας απασχολούν τα οικονομικά σας, αλλά μια συναλλαγή  ως είδος δώρου στις 3   θα φτιάξει τη διάθεσή σας .Ωστόσο,  λόγω Ερμή και Ήλιου αναμένονται  χρήσιμες αλλαγές στην ιδιωτική ή οικογενειακή ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η σύνοδος Αφροδίτης- Άρη  δραστηριοποιεί  ακόμα περισσότερο  το ερωτικό σας κομμάτι σε μία δεδομένη στιγμή στις 3.Ωστόσο η συμπόρευση  Ερμή  Ήλιου  ενδέχεται  να  σας  δώσουν  χρήσιμες ειδήσεις  που πιθανό να τις αναμένατε.

ΖΥΓΟΣ: Η συνεύρεση  γύρω στις 3 με άνθρωπο που επιθυμείτε πολύ  είναι πιθανή, αλλά τίποτα περισσότερο . Όμως αν είναι μυστική αποφύγετε λάθη που μπορεί να γνωστοποιηθεί. Στις 6 μία εργασία σας μπορεί να αρέσει αλλά χρηματικά τι….;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :Πολλές  φορές  οι ερωτικές παρασπονδίες γίνονται και μεταξύ καλών φίλων, όμως στην προκειμένη περίπτωση αποφύγετε  να δώσετε  περισσότερα δικαιώματα .Ωστόσο, με τον Ερμή  ενδέχεται να  βρείτε μία χρηματική  βοήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ :Με το ερωτικό ταπεραμέντο σας  μπορεί να κάνετε πολύ κόσμο να σας ερωτευθεί oχι μόνο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον αλλά και στο κοινωνικό σας .Με τον Ερμή ενδέχεται να μάθετε κάποιο μυστικό οικογενειακό ή συναδελφικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Aγαπημένο πρόσωπο  που έρχεται από μακρυά  ή που επικοινονείτε μαζί του με κάποιο τρόπο , σας κάνει να νιώθετε  τον έρωτα κοντά σας ή με άτομο που έχετε κοινό ενδιαφέρον  την πνευματικότητα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι γνωστό  ότι είστε άνθρωποι απρόβλεπτοι όμως  σε τούτην την χρονική περίοδο  ενδέχεται να εκπλαγείτε και εσείς οι ίδιοι με τα καμώματά σας και τις αντιδράσεις σας γενικότερα ,όμως  ψηφίστε θετικά στον έρωτα , αρνητικά  στο χρήμα.

ΙΧΘΥΕΣ:  Στις 3 ζείτε  τις ομορφότερες  στιγμές  με το/τη σύντροφό σας, στις 5  όμως μη τα θέλετε όλα δικά σας  κυρίως αν πρόκειται για  χρήματα .Η εβδομάδα σας  κλείνει  με ένα ταξιδάκι κυρίως αναψυχής  ή με μία ευχάριστη συμμετοχή σας.   
                          









                          


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου