Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 22-28/11

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 22-28/11



 Δύο είναι τα σημαντικότερα μηνύματα της τωρινής περιόδου .Καταρχήν  είναι η Πανσέληνος του μήνα στις 25 /2 στους Διδύμους ( σχετική αναφορά γίνεται αντίστοιχα στο ημερήσιο.)Επίσης  αρκετά σημαντική είναι η όψη  των 90ο μεταξύ Κρόνου και ανάδρομου  Ποσειδώνα .Και σε πολλά θέματα , όμως δευτερεύουσας σημασίας  συμμετέχουν οι Άρη   και  Ερμής .
 (Η επαλήθευση των προβλέψεων έγκειται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)


ΚΡΙΟΣ: Η τωρινή  Πανσέληνος  σας υποχρεώνει κυρίως αν είστε γεννημένοι στις πρώτες ημ. σε ξεκαθαρίσματα  της καθημερινότητας, με γείτονες  ορισμένους συγγενείς , με λήψεις και αποστολές πραγμάτων , με υπογραφές συμφωνιών …Στις 26 διατρέχετε τον κίνδυνο κακόβουλων ενεργειών  σε νομικής φύσης ζητήματα σε  ότι άπτεται του νόμου και σε  τυχόν συναλλαγές με αλλοδαπούς  ή    με το εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Πανσέληνος  ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσει σε ένα οικονομικό ζήτημα,  όμως στην πραγματικότητα , δίχως άλλο να θυμάστε τη λαϊκή ρήση «κάθε εμπόδιο για καλό».  Αφού άλλωστε  θα ξέρετε  τι συμβαίνει .Στις 26 .  ίσως χρειαστεί να αποπληρώσετε  ένα χρόνιο οικονομικό σας χρέος το οποίο  όμως ενδέχεται  να μην το καταφέρετε  και το χειρότερο θα είναι , αν  αφορά  και τρίτους ή αν πρόκειται για δάνειο
.
ΔΙΔΥΜΟΙ :Με την Πανσέληνο   οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας  ενδέχεται να ζήσετε μία ευχάριστη ή δυσάρεστη  απάντηση , για ζήτημα το οποίο σας κρατούσε σε αναμονή .Όμως, όπως και να   είναι  αυτό που έχει σημασία είναι  με μια ευέλικτη συμπεριφορά μπορεί να το φέρετε εκεί που πιστεύετε ότι βρίσκετε το συμφέρον  σας. Στις 26 όμως , μία συνεργασία ή αντιδικία  ίσως σας εκθέσει
.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την τωρινή Πανσέληνο  θα καταλάβετε  το λάθος σας αναφορικά με ένα  ξεκίνημα σας  από το οποίο ελπίζατε πράγματα… Όμως υπάρχει το  ευτύχημα  ότι δε θα σας μπλέξει σε περιπέτειες,  γιατί θα το ξεμπερδέψετε σχεδόν αμέσως .   Στις 26  όμως  για ένα ζήτημα υγείας ή επαγγελματικό  αν έχει γίνει χρόνιο πρόβλημα  ενδέχεται  να χρειαστείτε  ακόμα και  τις γνώσεις  κάποιου  νομικού .

ΛΕΩΝ :Ενδέχεται   να δείτε μία ελπίδα σας  να υλοποιείται χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι  μπορείτε κιόλας να  πανηγυρίσετε  καθώς η εικόνα που εμφανίζει μοιάζει  το ήξεις και αφίξεις». Το  πρόβλημα βρίσκεται στις 26 καθώς  είναι  πιθανή μία διάψευση   αναφορικά με ένα αγαπημένο άνθρωπο ή και αγαπημένη δραστηριότητα  στην οποία να  έχουν επενδυθεί και χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρόλο ότι είστε λεπτολόγοι  εντούτοις  έχετε αφήσει εκτεθειμένη την προς τα έξω εικόνα σας  μπορεί στο κοινωνικό σας περίγυρο  η μπορεί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον .Αυτήν την εικόνα όμως ,δε μπορείτε να την αφήσετε να αιωρείται. Επίσης στις 26  προστατέψτε την ιδιωτική και οικογενειακή ζωή σας  από τις τρικλοποδιές κακοήθη ανθρώπων οι οποίοι μάλιστα δεν κρύβονται

ΖΥΓΟΣ :Αν το πρόβλημά σας  είναι  ένα ταξίδι , διορισμός, μία εκπαίδευση κλπ. ίσως τώρα να είναι ο πλέον κατάλληλος καιρός  να ασχοληθείτε  με αυτό το θέμα σας πιο πολύπλευρα,  διότι ενδέχεται να απαιτεί ορισμένες βελτιώσεις .Από την άλλη στις 26   φροντίστε  να μη ξεφύγετε από τα όριά σας  σε ζητήματα εργασίας και υγείας .Πρόβλημα ενδέχεται  να αντιμετωπίσετε και οι ζωόφιλοι με αγαπημένο  ζωάκι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα κάποιο χρέος  που ενδεχομένως έχετε είτε είναι χρηματικό ή ηθικό   για να απαγκιστρωθείτε από αυτό,  ίσως  να πρέπει να το δείτε από όλες του τις πλευρές καθώς θα βρείτε το παραθυράκι  του .Στις 26  ενδέχεται να βρεθείτε  σε μία δύσκολη θέση  από οικονομικής πλευράς που αν δε το δείτε πολύ σοβαρά ίσως βγείτε ζημιωμένοι και μάλιστα υπαιτιότητά σας .Ας αποφεύγετε και τα παιχνίδια  του  τζόγου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τωρινή Πανσέληνος σας φέρνει πιο κοντά  σε ορισμένους ανθρώπους  με  τους οποίους –όποια και αν είναι η σχέση που έχετε μαζί τους- να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε από αυτούς  και εκείνοι από  σας .Στις 26  ενδέχεται να υποχρεωθείτε  να μπείτε  στη Κρόνια  νοοτροπία βάζοντας κάποιους  περιορισμούς στη προσωπική ζωή σας,  πράγμα δύσκολο με συνέπεια  τραγελαφικά λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το τέλος σε ένα επαγγελματικό ζήτημά σας ή ενδεχομένως  και υγείας  φαίνεται σε αυτό  να υπάρχουν κενά τα οποία  όμως να μη μπορέσετε να τα διαχειριστείτε  με τον ακριβή τρόπο  για το συμφέρον σας .Στις 26 επειδή θα είναι δύσκολο  να  βρείτε τη  σωστή λύση  προκειμένου να απαλλαγείτε από  την κακή νοοτροπία που έχετε,  της κρυψίνους  τακτικής  σε επίπεδο επικοινωνίας ενδέχεται  να κάνετε  σοβαρά λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :Μία απάντηση, που αιωρείται  από καιρό πριν σε σχέση με κάτι που αγαπάτε, ενδέχεται να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας .Ίσως όμως να μην έχουν μακροχρόνια ισχύ .Στις 26  κάτι συμβαίνει  και διαψεύδεται  ένας  σημαντικός  στόχος σας  στον οποίο   παίζουν και χρήματα  τα οποία αν δεν τα σιγουρέψετε  είναι πολύ πιθανό να τα χάσετε. Επίσης αποκλείστε οικονομικές συναλλαγές και   με φιλικά άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η οικογένεια ή ένα περιουσιακό ζήτημα ενδέχεται να μη μπορεί να βρει το ενδεδειγμένο τρόπο να τακτοποιηθεί  τουλάχιστον για τώρα .Από την άλλη  στις 26 ‘ίσως να πρέπει να ξεφύγετε από τους ρομαντισμούς σας  καθώς μπορεί να οδηγηθείτε  σε λανθασμένους χειρισμούς σε βάρος των   κοινωνικό –επαγγελματικών  σας συμφερόντων Γι αυτό  αποφύγετε ρήξη με άτομο  που ασκεί σε σας εξουσία.              

          

                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου