Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ



ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  29/11-5/12


 Πρόκειται για μία σχεδόν  ανέμελη εβδομάδα , παρότι υπάρχουν κάποιες πλανητικές «ατασθαλίες»  οι οποίες όμως αφενός  θεωρούνται ακίνδυνες και αφετέρου  λίγο επιπόλαιες καθορίζοντας  την καθημερινότητα με τα καλά και τα λιγότερο καλά της. Άλλωστε, μπαίνουμε πλέον και στο εορταστικό κλίμα  , το οποίο όμως μάλλον χαλάει την ερχόμενη εβδομάδα.
Η  επαλήθευση  των προβλέψεων  εξαρτάται  από το γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός   

ΚΡΙΟΣ :Το πλεονέκτημά σας είναι ότι  θα είστε ανοιχτοί  σε οποιεσδήποτε αντιλήψεις  και απόψεις  βάζοντας τελικά το μυαλό σας να καταλήγει στο καλύτερο .Γενικά θα έχετε ένα αυξημένο ενδιαφέρον για όλα όσα θα συμβαίνουν  γύρω σας , στον τόπο σας , στον κόσμο ολόκληρο .Ωστόσο σας θα έλκουν  οι επαφές  με άτομα  της εκπαίδευσης, των Μ.Μ.Ε .των ταξιδιών ,  του νόμου - χωρίς αυτό να σημαίνει υποχρεωτικά προβλήματα
-
ΤΑΥΡΟΣ :Λαμβάνοντας υπόψη  ότι το ερωτικό ένστικτο  αποτελεί τη βάση  για την καλή συναισθηματική ισορροπία του ανθρώπου , δεν έχετε  στη διάρκεια της παρούσας περιόδου  παρά να αφήνετε να φωτίζεται ο εσωτερικός  σας κόσμος από αγάπη και έρωτα – σε όποια φάση και αν βρίσκεστε .Όσο για τυχόν οικονομικές σας εκκρεμότητες  αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις , καθώς  μπορείτε να τις ρυθμίσετε 
.
ΔΙΔΥΜΟΙ :Στην τρέχουσα εβδομάδα σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται  οι κοινωνικές  και επαγγελματικές σας σχέσεις καθώς και οι συντροφικές σας . Ενδέχεται να βρίσκεστε με ανθρώπους  που να περνάτε από  καλά μέχρι να είναι και ωφέλιμες, μέχρι όμως  να συμβαίνει και το αντίθετο αν υπερτερεί ο εγωισμός και η αλαζονεία. Πάντως,  θα υπάρχει πλούσια επικοινωνία ακόμα και να κλείνονται η να διακόπτονται   συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Προβλέπονται αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις   τόσο με ζητήματα της καθημερινότητας όσο  επαγγελματικά και υγείας. Ορισμένες φορές ενδέχεται να αισθάνεστε αδιάθετοι  χωρίς σοβαρή αιτία παρά μόνο από  το τρέξιμο  για να προφταίνετε και για να αποφεύγετε τη γκρίνια  δικών σας ανθρώπων .Γενικά πάντως,  όποια και αν είναι η εργασία σας  ή δεν εργάζεστε  σημασία για σας θα έχει το νοικοκύρεμα.

ΛΕΩΝ :Η Αναφερόμενη περίοδος για το ζώδιό σας έχει να σας δώσει  αρκετά ελπιδοφόρα πράματα  αναφορικά με αυτά που ήδη δημιουργείτε  και βέβαια  με τις σχέσεις σας με ιδιαίτερα αγαπημένους ανθρώπους αισθηματικό δεσμό , τέκνα, φίλους κ.α. Ωστόσο στις 29  ενδέχεται να ξεφύγετε από τα όριά σας και στις 30  να κινηθείτε  με κακό αυστηρό τρόπο και να σας ανταποδοθεί με τον ίδιο αρνητικό τρόπο .Την 1/12 έχετε μία έκπληξη και στις 4 κάνετε σπατάλες .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Αυξημένο ενδιαφέρον για το σπίτι και τις ανάγκες του .  προκαλώντας έτσι και διάφορες δουλειές οι οποίες ενδεχομένως να μη ήταν της παρούσης εποχής, όπως να έλξουν επίσης  την προσοχή σας  και περιουσιακά ζητήματα  .Από την άλλη ενδέχεται  να ζήσετε ένα ξύπνημα του παρελθόντος  νοσταλγώντας  ευχάριστες στιγμές ή  ανησυχώντας  για τις δυσάρεστες,  όπως μπορεί να συμβεί στις  30 .Επίσης , ίσως έχετε αυξημένο αριθμό  επισκέψεων

ΖΥΓΟΣ : Ως επικοινωνιακό ζώδιο που είστε  ετούτη η εποχή σας δίνει τη δυνατότητα να  βρίσκεστε παντού .όμως δε θα πρέπει να ξεχνάτε  για όπου πάτε και ότι θέλετε να κάνετε ότι είστε όμηροι του Άρη χωρίς  ποτέ να ξέρετε τι μπορεί να σας προκύψει .Πάντως, θα μπορείτε να εκφράζετε  απόψεις και ιδέες  χωρίς να λαμβάνεται και πολύ στα σοβαρά την  αποδοχή τους  – εκτός της 30 ης-Πάντως το διαδίκτυο , το τηλέφωνο  και το μεταφορικό σας μέσο  θα είναι υπερ δραστηριοποιημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Στη τρέχουσα εβδομάδα  το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σας  θα είναι στραμμένο  προς όλα εκείνα που θέλετε να έχετε και να κατέχετε, κυρίως όμως ,  αυτό που θα σας ενδιαφέρει περισσότερο θα είναι το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας , παρόλο ότι μπορεί να  γίνετε περισσότερο καταναλωτικοί. Βέβαια, ως ελεύθεροι επαγγελματίας  θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο οι εισπράξεις σας, όμως αυτό απαιτεί και το σχετικό κυνήγημα
.
ΤΟΞΟΤΗΣ : Ετούτη εβδομάδα  μπορεί να αποδειχθεί για εσάς αρκετά δημιουργική με την έννοια ότι  θα έχετε τη δυνατότητα της αυτοπροβολής  μιας και το ενδιαφέρον σας θα τείνει σε πράγματα που θα σας αφορούν άμεσα, από την εμφάνισή σας  μέχρι το που θα πάτε, ποιους θα συναντήσετε, με ποιους θα μιλήσετε .Πάντως, λαμβάνοντας υπόψη  ότι στο ζώδιό σας  συνοδοιπορούν οι Ήλιος και Ερμής , θα  έχετε ανεβασμένες και τις στροφές του μυαλού σας
.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :Στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου θα  δείχνετε ότι παλεύετε  με τους δύο εαυτού σας , Και αυτό για τους περισσότερους ξεκινά,  καθώς  αισθάνεστε έναν αόριστο φόβο   καταδίωξης  με ίντριγκες σε βάρος σας. Και όμως , κανείς δεν πρόκειται να σας πειράξει αν εσείς δεν το επιτρέψετε .Το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί είναι να εμπλακείτε  σε κουτσομπολίστικα λόγια και δυσάρεστες εξομολογήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Οι περισσότεροι ετούτο το διάστημα θα βρίσκεστε στο στοιχείο σας, δηλαδή κάνοντας καινούριες γνωριμίες, έχοντας  φιλικές συναντήσεις και με   ομοϊδεάτες  και με την ελπίδα  ότι θα μπορείτε να υλοποιήσετε τα μικρά όμως σχέδιά σας , αλλά  τα  ενδιαφέροντά σας δε σταματούν εδώ .Ενδέχεται  να παρακολουθήσετε μία ενδιαφέρουσα ομιλία, να ενημερωθείτε για την οικονομική διαχείριση της επιχείρησής σας , τις επιδόσεις  του παιδιού σας κ.λ.π.

ΙΧΘΥΕΣ: πολλοί από σας φαίνεται ότι μπαίνετε  ήδη στο εορταστικό κλίμα καθώς με κάποιο τρόπο προετοιμάζεστε γι αυτό .Ωστόσο ,  σας δίνεται η δυνατότητα να  αυτοπροβάλλεστε  μέσα από μία ευρύτερη κοινωνική ζωή .Όμως  σε καμία περίπτωση να μην τραβάτε τα άκρα όπως  για παράδειγμα στις  29  που ενδέχεται  να γίνετε  βορά κακής κριτικής , στις  30/11  να υποστείτε τις συνέπειες μίας άρνησης, και  στις 4/12  να πιαστείτε κορόιδο .                                                                                                       
    















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου