Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

OΙ ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 7/2-13/2

  

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  ΓΙΑ 7/2-13/2



Τον πρωτεύοντα  ρόλο ετούτη την εβδομάδα τον παίζει ο Ήλιος  και γίνεται ακόμα πιο σημαντικός  καθώς  στις 8/2  γίνεται και η Νέα Σελήνη  η οποία  λαμβάνει χώρα   στον Υδροχόο ζώδιο της αδυναμίας του Ήλιου…. .Ο οποίος επιπλέον στις 7 σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και  στις 10/2 σχηματίζει όψη  150 με τον  ανάδρομο  Δία  του οποίου η παρουσία του στις 10 γίνεται αρκετά αισθητή.  Ένα έστω και δευτερεύοντα ρόλο   παίζει επίσης και ο Άρης.

ΚΡΙΟΣ: Το  σημαντικότερο ενδιαφέρον σας  μοιάζει να είναι επικεντρωμένο  στα σχέδια που  έχετε   προκειμένου  να τα υλοποιήσετε. Φαίνεται όμως  ότι χρειάζεστε  και ορισμένους φίλους για να τα καταφέρετε .Ωστόσο, κάποιες  έστω και μικρές ελπίδες στα κοινωνικό-επαγγελματικά σας είναι που   θα σας  κάνουν πιο τολμηρούς τακτοποιώντας ένα οικονομικό ζήτημα και  επιπλέον να βελτιώσετε    την κοινωνική εικόνα σας
.
ΤΑΥΡΟΣ: Ρίχνοντας το βάρος   στα κοινωνικό-επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα  θα καταφέρετε  να δείτε  ποιοι σας βοηθούν πραγματικά και ποιοι σας εχθρεύονται έστω και από ανοησία τους. Ωστόσο, ο πλανήτης σας  η Αφροδίτη έχει μία αρκετά καλή θέση  απέναντί σας , που ακόμα και με λίγη προσπάθεια  θα μπορείτε  να πετύχετε καλές σχέσεις   ακόμα και σε επίπεδο συμμαχιών
.
ΔΙΔΥΜΟΙ : Η λαϊκή ρήση η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη  δε μπορεί να επαληθευτεί ετούτο το διάστημα για εσάς .Διότι τώρα εκτιμώνται οι προσπάθειες σας  προσφέροντάς σας ηθικά ή χρηματικά οφέλη .Έτσι  αν έχετε υπόψη σας  να ασχοληθείτε  και με πιο πνευματικά πράγματα μπορείτε να το τολμήσετε .Βέβαια, κάπου σας τα χαλάει ο ανάδρομος Δίας, αλλά και αυτό παλεύεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Κάτι ψάχνετε να βρείτε ή να ερευνήσετε  και ενδεχομένως καλά κάνετε  γιατί κάτι  καλό μπορεί να βγει από αυτό είτε σε χρηματικό ή ερωτικό επίπεδο .Το ερωτικό  πάντως, βρίσκεται  στα πρωτεύοντα ενδιαφέροντά σας η βρίσκεστε  ήδη σε σχέση ή στην αναζήτηση …. Πάντως,  ότι και αν είναι αυτό που αναζητάτε  μην περίμενε  σαν το μάνα  εξ ουρανού .Κινηθείτε αυτοβούλως.

 ΛΕΩΝ : Από το γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος  βρίσκεται σε μία αλαλούμ κατάσταση  και εσείς  αναζητάτε  τον άνθρωπο που θα σταθεί δίπλα σας  ως καλός σύντροφος ή καλός συνεργάτης  μάλλον ζητάτε «ψύλλο στα άχυρα». Ωστόσο, αν και εφόσον αυτός ο άνθρωπος βρεθεί μην ενθουσιαστείτε με την πρώτη .Όσο για την καλή αισθητική σας  να αποφεύγετε τις υπερβολές  από πλευράς εξόδων .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Αν έχετε  υπόψη να  κάνετε κάποιο καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα ή να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες συνθήκες  πρέπει να  το κάνετε με  μικρά βήματα .Μπορεί  να έχετε ακόμα τον Δία στο ζώδιό σας  αλλά αυτό δε σημαίνει  ανοίγματα καθόσον εξακολουθεί  να είναι ανάδρομος .ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα της ενημέρωσης  ακόμα  και σε  ερωτικό επίπεδο .

ΖΥΓΟΣ : Mε τον τρόπο που ενεργείτε ετούτο το διάστημα δείχνετε ότι κάτι επιδιώκετε να πετύχετε , όμως για να συμβεί αυτό  θα χρειαστείτε δυο πράγματα.  Αφενός  να είστε σε καλή συναισθηματική κατάσταση και αφετέρου να έχετε  και χρήματα  που αν χρειαστεί  να τα διαθέσετε , αλλά όμως αυτό δε σημαίνει  ότι μπορείτε  να ενεργείτε ριψοκίνδυνα  και με ανθρώπους που αγαπάτε .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο  έχετε τον Άρη στο ζώδιό σας δε μπορεί παρά να αισθάνεστε «σούπερμαν» και μάλλον δεν είναι κακό,  εκτός και αν  αυτό λόγω  του γενέθλιου  ωροσκοπίου  σας υπαγορεύει κινδύνους . Ωστόσο,  αν δέχεστε επιρροή από τη νέα σελήνη  φροντίστε να αποφύγετε τις όποιες κακοτοπιές  σε σχέση με δικούς σας ανθρώπους .Όσο για τον έρωτα καλά κρατεί  χωρίς όμως το μεγάλό πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Αν  επιχειρείτε  να εμφανίζεστε σε επίπεδο επικοινωνίας  «ξερόλας» τελικά  ίσως να υποστείτε  μία πισώπλατη λογοκρισία που  σαφώς δε θα σας αρέσει .Ωστόσο,  και παρόλο ότι ο Δίας   βρίσκεται ανάδρομος  σε μία  κυριαρχική θέση  αλλά που  δε μπορεί να σας ανεβάσει στα μάτια  σημαντικών ανθρώπων για εσάς,  όμως  με τους ελιγμούς σας θα τα καταφέρετε .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Φαίνεται πως  επιζητάτε να πάρετε  περισσότερα  από αυτά  που μπορεί να σας δώσει η ζωή αυτό το διάστημα  Όμως με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας  θα ζείτε και  όμορφες στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο , με το οποίο αν δε πάτε μαζί κάποιο ταξίδι  ενδέχεται  να τονωθείτε   μέσω κάποιου φιλικού ατόμου .Ωστόσο,  φαίνεται να  μη σας επαρκούν  τα  χρήματα  αυτό το διάστημα,  αλλά αποφύγετε και τα περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :Πάνω από όλα βρίσκονται  τα  σχέδιά σας  για τα οποία όπως φαίνεται  δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε καμία «έκπτωση» σε σχέση με αυτά  και καλά κάνετε. Όμως, σε κάποιες περιπτώσεις  ίσως να πρέπει να  βάζετε νερό στο κρασί σας, καθώς  ότι κάνετε τώρα  είναι σα να βρίσκεται στη βιτρίνα, που θα φαίνεται και θα σχολιάζεται .Έτσι ,να βεβαιώνεστε και για τις όποιες πρωτοβουλίες σας

ΙΧΘΥΕΣ :Πριν  βγάζετε  συμπεράσματα για οτιδήποτε  σας προκαλεί  αμφιβολίες ή ακόμα  έστω και αν είστε σίγουροι  καλά θα κάνετε να μη βιαστείτε  να αντιδράσετε άμεσα,  διότι μπορεί  να «σκοντάψετε» στο ηθικό μέρος του προβλήματός σας .Από την άλλη  θα χρειαστεί  από μόνοι σας να προστατεύετε τα μυστικά σας . Με κάποιους φίλους  ενδέχεται να μοιραστείτε  ευχάριστες στιγμές.  

  
   
    


            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου