Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 12 -18/3


                ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ  ΖΩΔΙΑΚΗ  ΠΡΟΒΛΕΨΗ
                                           
                                              12 -18/3


                                                                   

                            ΚΑΛΗ      ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ                                         



ΚΡΙΟΣ: Ο Άρης ,η δύναμή σας καθώς  έχει περάσει κανονικά  στον τομέα της γνώσης και μάλιστα της ανώτερης  μπορείτε να τον αξιοποιείτε  σε νομικά ζητήματα, στη θρησκεία, στον αθλητισμό,  σε συναλλαγές με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα. .στις 14 ότι θέλετε να μείνει  μυστικό  αποφύγετε να το σκαλίζετε ,διαφορετικά ίσως εκτεθείτε.  Μπορείτε όμως, να εκμεταλλευτείτε  στις 16  μία ευκαιρία  που σας δίνεται  σε  κάποιο επαγγελματικό ζήτημα.

ΤΑΥΡΟΣ: το φιλικό σας περιβάλλον  βρίσκεται στις επάλξεις τούτης της περιόδου, όχι όμως πάντα ευχάριστα  αν δε κρατάτε  τις αποστάσεις που  χρειάζεται ώστε  να μην  υπάρχουν παρεξηγήσεις ή  εκμεταλλεύσεις είτε οικονομικές ή  συναισθηματικές. Ωστόσο,  στις 16  δείτε και αξιοποιήστε  μία ευχάριστη ευκαιρία   για τα σχέδιά σας με   αγαπημένους ανθρώπους ή για κάτι που για εσάς έχει μία ιδιαίτερη αξία .Ωστόσο,  να εντείνετε  την προσοχή σας  σε τυχόν χρέη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Με τον Άρη πλέον που εγκαταστάθηκε στον τομέα  των διαπροσωπικών σας σχέσεων  να φροντίζετε  να μην τραβάτε τα άκρα  σε ζητήματα που νιώθετε να σας εκνευρίζουν .Ωστόσο , είναι αναγκαίο για εσάς αυτό  τώρα , που βρίσκεται στην  « βιτρίνα» η κοινωνική σας ζωή και που όλο και κάποια ζιζάνια θα  ξεπηδούν να σας χαλούν την καλή διάθεσή σας .Σας δίδεται όμως η ευκαιρία να τύχετέ μίας υποστήριξης  προκειμένου να  τακτοποιήσετε ένα περιουσιακό ζήτημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σημαντικότερο  από ετούτη την εποχή και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είναι ότι   αυξάνουν  οι υποχρεώσεις σας κυρίως οι επαγγελματικές, ή  να συμβαίνει το αντίθετο με την έννοια να αναζητάτε  κάποια εργασία ,αν είστε  πλέον ανεπάγγελτοι .Ωστόσο, την Τετάρτη στις 16 θα μπορείτε  να  δραστηριοποιηθείτε  για τέτοια θέματα  καθώς  θα βρεθούν άνθρωποι  να σας  συμπαρασταθούν , αν και    μπορεί να εξυπηρετηθείτε  και μέσω των  κοινωνικών γνωριμιών σας 
.
ΛΕΩΝ : Θα μπορείτε να  αναφωνήσετε αρκετά οι ταλαιπωρίες , όμως καλά θα κάνετε να ξεμπερδέψετε με ότι σας έχει ταλαιπωρήσει μιας και   η τωρινή θέση του Άρη όλο και   θα σας δίνει  χείρα βοηθείας .Ενδέχεται μάλιστα  να δώσει και μία  πιο δραστήρια ερωτική ζωή  αν αυτός ο τομέας τον τελευταίο καιρό σας είχε αποκαρδιώσει .Όσο για κάποιες σας χρηματικές υποχρεώσεις  θα τα καταφέρνετε. Άλλωστε  στις 16 ίσως έρθουν χρήματα  από εργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Παρ όλη την παρουσία του Δία  στο ζώδιό σας  από αρκετό καιρό πριν, ενδέχεται να είστε από αυτούς που παραπονούνται ότι δεν έχετε εισπράξει ακόμα τη βοήθειά του .Στις 16 όμως αν και      θα είναι μία πολύ   καλή  ημέρα για εσάς, λόγω όμως  της αναδρομικότητας του Δία  ενδέχεται  να επαναξιολογηθεί  το θέμα σας αργότερα .Ωστόσο, ζητήματα οικογενειακά, περιουσιακά, επιχειρηματικά ίσως  να αρχίσουν να σας ταλαιπωρούν .

ΖΥΓΟΣ : Θα χρειαστεί  να ενδυναμώσετε  τη υπομονή  σας  κυρίως στα τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας   σας , καθώς  πολύ εύκολα ενδέχεται να  χάνετε την αυτοκυριαρχία σας   ειδικά   ως οδηγοί,   χειριστές  επικίνδυνων μηχανημάτων ή εργαλείων όπως   στις 18 .Ωστόσο,  από αρκετούς μήνες πριν έχετε μπει  και σε μία άλλη φιλοσοφία  αυτής που σχετίζεται  με την ισορροπία του εσωτερικού σας κόσμου. Αυτό ίσως το διαπιστώσετε και πρακτικά    στις 16.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :Το γεγονός ότι  αποχώρησε  ο Άρης από το ζώδιό σας,   μέρα με τη μέρα θα το συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο καθώς θα σταματήσουν πλέον  οι εντάσεις .Oμως  από τώρα και μέχρι της 27/5  θα σας κάνει τις ζαβολιές του  στο περιεχόμενο του πορτοφολιού σας .Αλλά αν είστε μεθοδικοί και εγκρατείς έτσι όπως σας θέλει  ο  Κρόνος  που ήδη βρίσκεται στα οικονομικά σας,  μάλλον θα τα πηγαίνετε καλά. .Ωστόσο ,στις 16  ενδέχεται να υλοποιήσετε ένα στόχο σας ή να το καταφέρετε   εν μέρει
.
ΤΟΞΟΤΗΣ Υπάρχει μία λαϊκή ρύση «όπου δεν ακούγεται ο λόγος , πέφτει η ράβδος» Μετα την άφιξη λοιπόν  του Κρόνου στο ζώδιό σας   τώρα που σας ήρθε και ο Άρης  θέλετε, δε θέλετε θα πρέπει  να   βάλετε σε μία τάξη  τη ζωής σας  με την έννοια να μη   σκορπάτε το χρήμα και  την ζωή σας  σε λιγότερο σημαντικά πράγματα .Ωστόσο, φαίνεται ότι αφήσατε να σας φύγουν ευκαιρίες στον κοινωνικό-επαγγελματικό σας τομέα.Στις 16   λόγω της αναδρομικότητας του Δία  ίσως να μη πετύχετε  εξ ολοκλήρου  ένα στόχο σας , όμως  θα αξίζει η προσπάθεια.
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπήκατε ήδη σε μια πιο δύσκολη φάση  ζωής με την έννοια  ότι πολλοί του ζωδίου σας  θα πρέπει να αποβάλλετε  τα κρυφά , τα μυστικά και τα μίζερα . Διότι  όσο θα τα συντηρείτε  τόσο αυτά θα σας ταλαιπωρούν .Όμως, όταν μετά από καιρό θα καταλάβετε  ότι με αυτήν την καινούρια  τακτική  πόσο κερδισμένοι βγήκατε θα λυπάστε για τον χρόνο που χάσατε. ,Ωστόσο, η καθημερινότητά σας  προβλέπεται  να έχει το ενδιαφέρον της, έστω και αν  κάποιες φορές  θα σας κουράζει .Πάντως μία αποδοτική μέρα είναι η 16
.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Φαίνεται να σας απασχολούν  τα σχέδιά σας που για εσάς ‘όμως έχουν μεγάλη αξία. Αλλά για να τα πετύχετε  θα χρειαστεί αφενός να   έχετε φίλους που να υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας  και αφετέρου  να έχετε καλή οργάνωση καθώς κάποια στιγμή ενδέχεται να ξεφύγουν από τον έλεγχό σας .Λίγη προσοχή ίσως χρειαστείτε στις 18 .Ωστόσο ,όλο και κάποια μικρά έξοδα που θα έχετε στη διάρκεια της εβδομάδος ενδέχεται κάποια στιγμή  να εξελιχθούν σε μεγαλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ : καλό θα είναι  να μην παρασυρθείτε,  επειδή θα αισθάνεστε ότι υπερέχετε κάποιων άλλων και τους σνομπάρετε, διότι έτσι  ενδέχεται  να προκαλέσετε  από συνεργάτες και φίλους  μέχρι και το /τη σύντροφό σας την αντιπάθειά τους . .Τώρα μάλιστα,  που πέρασε και ο Άρης στον κοινωνικό σας τομέα θα γίνεστε εύκολος στόχος . Γι αυτό ,  να αποφεύγετε  τις προκλήσεις όπως μπορεί να συμβεί   στις 18 ώστε να μη  ζημιωθείτε  συναισθηματικά και χρηματικά.Στις16 όμως, θάναι μία καλή μέρα για σας.           
            


                     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου