Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

O ΠΡΟΒΈΨΕΙΣ ΤΗς ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ 20-26/3

  
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ  ΠΡΟΒΛΕΨΗ  ΓΙΑ 20-26/3

Η παρούσα εβδομάδα  δίνει αρκετά και σημαντικά μηνύματα. Ο Ήλιος  στις 20/3  περνάει στον Κριό. Ο Ερμής επίσης περνάει στις 22/3 στον Κριό .Ο Κρόνος   στις 25/3   γίνεται ανάδρομος  από τις  16ο  του Τοξότη ο οποίος  στις 23  σχηματίζει  όψη 90ο με Δία.  Ωστόσο, σχηματίζονται  και με τους υπόλοιπους πλανήτες  αρκετές όψεις οι οποίες αναφέρονται στο ημερήσιο ωροσκόπιο( 19-25/3).Στις 23 η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ  ακολουθείται από έκλειψη παρασκιάς.


ΚΡΙΟΣ: Με Ήλιο και Ερμή  στο ζώδιό σας , δε μπορεί παρα να κλέβετε την παράσταση  στα περισσότερα επίπεδα των δραστηριοτήτων σας. Όμως,  με τη Σεληνιακή έκλειψη , οι γεννημένοι  στην αντίστοιχη πρώτη εβδομάδα  του ζωδίου σας  φροντίστε  να αποφεύγετε   τις  κακοτοπιές σε σχέση με  τις ανθρώπινες σχέσεις σας .Επίσης,  από τις 25 και  μέχρι το καλοκαίρι να  αποφεύγετε   τα νομικής φύσης μπλεξίματα, τις συναλλαγές με αλλοδαπούς, σχετικά με σπουδές  καθώς θα κυριαρχούν οι αναβολές.

ΤΑΥΡΟΣ : η Αφροδίτη  ο πλανήτης σας   από την τωρινή θέση της σας  ωθεί σε δραστηριοποιήσεις σχετικές   με σχέδια και οράματα που έχετε  πάντα σε σχέση με φίλους  ή άλλα γνώριμα άτομα . Όμως, επειδή σε κάποιες περιπτώσεις  μπορεί να γίνονται υπερβολές  φροντίστε να τις αποφεύγετε .Η διαρροή ενός μυστικού  ενδέχεται  να σας δραστηριοποιήσει θετικά και αρνητικά  σχετικά με αυτό, κυρίως αν αφορά  οικονομικό ή αισθηματικής φύσης ζήτημα .


ΔΙΔΥΜΟΙ : Προβλέπεται μία δραστήρια εβδομάδα, επαγγελματικά , κοινωνικά και οπωσδήποτε  για να προωθηθούν  ορισμένοι στόχοι σας  και μάλιστα με τη συμβολή  φιλικών σας ατόμων .Αυτά τα άτομα μάλιστα μπορεί   να σας προκαλέσουν  και ορισμένα ερωτηματικά  λόγω της συμπεριφοράς τους .Στις 23  ενδέχεται  να βρεθείτε  μπρος σε μία δυσάρεστη  αλήθεια  κυρίως  με άτομο της οικογένειας  .Άλλη μία  αλήθεια  θα αφορά τους  γεν .στις πρώτες ημέρες  σε σχέση με αγαπημένα τους άτομα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Τα κοινωνικό επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα θα σας  φέρουν  αρκετές φορές  στο προσκήνιο . Αν σας ενδιαφέρει  η απήχηση που θάχει αυτή η θέση σας θα εξαρτάται  όχι τόσο από τους άλλους  όσο  από εσάς τους ίδιους ,   κυρίως  από το ύφος και το ήθος  που θα  έχετε στις διάφορες συναλλαγές σας. Ωστόσο, γύρω στις 23/3  η κόντρα μεταξύ  Δία και Κρόνου ενδέχεται  να σας προκαλέσει κάποιο συναίσθημα ανησυχίας για ένα  ζωτικής σημασίας ζήτημα
.
ΛΈΩΝ : Με Ήλιο και Ερμή  στο  φιλικό σας ζώδιο τον Κριό ενδέχεται να πάρετε  στα χέρια σας την  τύχη ενός οικονομικού ζητήματος το οποίο  μπορεί να συνδέεται και με χρήματα που  οφείλετε ή σας οφείλουν .Όμως προσέξτε μέσω της    κακής σχέσης μεταξύ Δία και Κρόνου  ενδέχεται να παρασυρθείτε σε μία  επίσης κακή χρηματική η και συναισθηματική επένδυση .Ενώ μπορεί  να κάνετε  χρηματικό παιχνίδι  χρησιμοποιώντας  τις επιχειρηματικές γνώσεις σας
.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Μπορεί κάποιοι δικοί σας άνθρωποι  να  σας κουράζουν  συναισθηματικά,  όμως  αν αναλύσετε τα θέματά σας με αυτούς θα δείτε  ότι  σε  κάποια σημεία,  σας είναι  έως και αρκετά χρήσιμοι και μάλιστα  σε δύσκολες οικονομικές σας στιγμές .Το κυρίως πρόβλημά σας τώρα  που χωρίς να είναι σοβαρό , αλλά που το έχετε  κάνει εσείς δύσκολο είναι  μία ιδιαίτερη σχέση σας  με την έννοια της ασυνεννοησίας 

ΖΥΓΟΣ : Πριν από οτιδήποτε  άλλο,  θα χρειαστεί  αν είστε γεν. στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας  λόγω της σεληνιακής έκλειψης,   να δείχνετε μεγαλύτερη προσοχή  στην υγεία σας  και σε ότι σας αφορά άμεσα  από συναισθηματικής πλευράς .Επίσης, ίσως χρειαστεί να  ξεκαθαρίσετε   με κάποιο ζήτημά σας που νομίζετε  ότι παραμένει  κρυφό .Επίσης ,  φροντίστε να είστε  από πλευράς προσωπικής αισθητικής σας,  περισσότερο λεπτολόγοι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Κάτι που από καιρό  επιδιώκετε να  αξιοποιήσετε πιθανόν  να σας έχει απογοητεύσει,  καθώς δεν μπορείτε να ξεπεράσετε  τις όποιες δυσκολίες  του .Όμως, έτσι   καλλιεργώντας τις ανασφάλειές σας  δυσκολεύετε και τις προσπάθειές σας .Από τη στιγμή που θα αφήσετε να ξετυλίγονται τα θέλω σας ανεπηρέαστα   και όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους .Άλλωστε  η δύναμή σας τώρα  είναι  η αγάπη που  παίρνετε  από ανθρώπους που σας θαυμάζουν και σας αγαπούν
ΤΟΞΟΤΗΣ: λίγος καιρός σας έχει απομείνει ακόμα  προκειμένου να ξεφύγετε  από τις ανασφάλειές σας καθώς θα  νιώσετε  να  δείτε και να αρπάξετε τις ευκαιρίες  που  υπάρχουν γύρω σας .Όμως, θα πρέπει και εσείς να βάλλετε σε μία καλύτερη τάξη τη ζωή σας και να μη προσπαθείτε ταυτόχρονα για όλα μαζί όσα σας ενδιαφέρουν .Ωστόσο,  βρίσκεστε  και στην εποχή που σας επιτρέπει  να  βλέπετε τα καλά και τα όμορφα της ζωής .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Αν είστε γεν. στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας  ενδέχεται να  αισθανθείτε την επιρροή της σεληνιακής έκλειψης καθώς  μπορεί  να σας ρίξει για λίγο ψυχολογικά .Όμως, πολλούς του ζωδίου σας  φαίνεται κάτι να σας φοβίζει  χωρίς κατ  ουσία  να  μπορείτε να  το απομακρύνετε  από το μυαλό σας. ΄Αν το πρόβλημά σας ξεκινά από τα κοινωνικό-επαγγελματικά σας ζητήματα δεν αξίζει να αγχώνεστε τόσο , διότι είναι ζήτημα χρόνου πλέον  να ρυθμιστούν  οι ανησυχίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο πρώτος στη τάξη τομέας για σας τώρα  έχει γίνει  αυτός που σχετίζεται με τις μεγάλες σας προσδοκίες και μπορεί μάλιστα να πρόκειται και για όνειρο ζωής. Για να  το πετύχετε όμως θα  χρειαστείτε  και άλλους ανθρώπους και με μία δυναμική μεθόδευση  θα τους έχετε .Ωστόσο, και για ένα μικρό διάστημα ο Ήλιος και ο Έρμης θα σας  γνωρίζουν  όλο και με περισσότερους ανθρώπους  μέσα από τις καθημερινές σας συναλλαγές.
OI 
ΙΧΘΥΕΣ : Ο Δίας στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων  δεν έχει καταφέρει να σας δώσει την ικανοποίηση αναφορικά με    κάποια σημαντική σχέση σας  διότι καλά κρατεί από καιρό  ως ανάδρομος .Στις 23  όμως που δέχεται   και την Κρόνια επιρροή  ίσως  σας απογοητεύσει για μία ακόμα φορά. Όμως,  δέχεστε  αρκετές  άλλες πλανητικές υποστηρίξεις  σε οικονομικό επίπεδο  καταφέρνοντας να τακτοποιήσετε  διάφορες υποχρεώσεις σας .Αποφύγετε όμως, να ξεπεράσετε τα όρια σας στις 25.    




                
    

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου