Κυριακή 1 Μαΐου 2016

KANE MIA EYXH......

KANE MIA EYXH……
            ΔΟΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΧΗ  ΣΟΥ….


Η ευχή που δίνεται  με αγάπη , από καρδιάς  έχει μεγαλύτερη  αξία  καθώς έχει  περισσότερες πιθανότητες  πραγμάτωσης .
Υπάρχουν και ευχές  που δίνονται  αδιάφορα , μόνο τυπικά. Και εκείνες  που  έχουν σα σκοπό τους   να κατακεραυνώσουν την ασπίδα  προστασίας μας προκαλώντας   αντίθετο αποτέλεσμα  από αυτό που μας εύχονται .
Η ευχή λοιπόν είναι κάτι  σαν επίκληση  σαν την έκφραση  μιας επιθυμίας.
 Αυτές είναι οι καλές πλευρές μιας ευχής  όμως τι γίνεται με τις υποκριτικές  που μας αναλώνουν ενεργειακά


ΤΡΟΠΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
·         Οραματιζόμαστε  τον εαυτόν μας  να περιβάλλεται  από ένα  λαμπερό  λευκό  φως , το οποίο εκτείνεται  ένα μέτρο περίπου  γύρω από το  σώμα μας.
·        Συγχρόνως ,  οραματιζόμαστε  εκείνους τους ανθρώπους  που μας περιβάλουν
·         .Προσπαθούμε  να διαισθανθούμε  τα συναισθήματα τους   μέσα από τις χρωματικές  εκπομπές τους  με συγκεκριμένα  σχήματα , όπως είναι τα κυκλικά  σχήματα  για την αγάπη , πράσινα τετράγωνα  για το συμφεροντολογισμό , γαλάζια τετράγωνα  για τη φιλία  και την πνευματικότητα.
·        Τα αρνητικά συναισθήματα  μπορούμε  να τα εικονογραφούμε( νοερά) με  μυτερά  τριγωνικά  σχήματα κίτρινου  ή μαύρου χρώματος , τα οποία  εκπέμπονται  με δύναμη  εναντίον μας  διαπερνώντας  την αύρα μας και να μας πληγώνουν .
·        Φανταζόμαστε αυτά τα αρνητικά σχήματα  να απορροφώνται  από την φωτεινή   προστατευτική ασπίδα μας  και έτσι  να εξουδετερώνονται.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΕΣ
·        Αν περιμένουμε αμφίβολες  επισκέψεις , το πρωί της ιδίας ημέρας να διαλογιστούμε , κάνοντας   τις  ανάλογες  αναπνευστικές ασκήσεις  για να ενδυναμώσουμε  την ασπίδα της προστασίας μας .
·        Την ώρα του διαλογισμού  να   φανταζόμαστε έναν ένα  τους επισκέπτες  με τα κρυφά τους συναισθήματα για το άτομό μας .Εφόσον αισθανθούμε  ότι από κάποιους  εισπράττουμε αρνητικά συναισθήματα  τότε περιβάλουμε με αγάπη  όλους  μέσα στο  καθαρτήριο κύκλο  προστασίας που μας περιβάλλει  με μία προσευχή  προστασίας και δύναμης .
·        Η ασπίδα  προστασίας  μας πρέπει να είναι  πάντα  εν ενεργεία. Αυτό επιτυγχάνεται  μέσω του  βαθμού της αυτογνωσίας μας .
·        Η πρόβλεψη και η  πρόληψη  είναι η καλύτερη άμυνα  απέναντι  στις κακές στιγμές μας.
·        Καλό είναι να κρατάμε  απόσταση ασφαλείας .Για παράδειγμα να αποφεύγουμε  την επικοινωνία με ανθρώπους  που ξέρουμε ήδη ότι μας αντιπαθούν . Αν συμπτωματικά  βρεθούμε  στον ίδιο χώρο  με κάποιον  τέτοιο άνθρωπο  και μας αγγίξει ακόμα και με χειραψία  να πούμε νοερά μια  αποτρεπτική προσευχή .

ΟΙ ΕΥΧΕΣ
·        Οι ευχές δεν  πρέπει να δίνονται αλόγιστα , κυρίως  όταν  είστε ψυχολογικά πεσμένοι.
·        Αν είστε με κάποιο άτομο  παρεξηγημένοι  αποφύγετε να του ευχηθείτε , διότι ασυνείδητα θα δηλητηριάσετε  την ευχή σας.
·        Η ευχή σας  πρέπει να  συμβαδίζει  με τη συμπαντική  ηθική.  Δηλαδή μία ευχή που δίνεται  επιζητώντας το κακό κάποιου άλλου  επιβαρύνετε το κάρμα σας  και προκαλείτε τη θεία Συμπαντική δικαιοσύνη.
·        Όταν  εκφωνηθεί  η ευχή δεν θα μπορεί πλέον να αποσυρθεί.
·        Η εκφώνηση  της ευχής πρέπει να  πληροί  συγκεκριμένους όρους . καθώς θέτει σε κίνηση  δυνάμεις  και νόμους  που έχουν  τη δυνατότητα   να υλοποιούν πράγματα. Όταν εκφωνείται  δημιουργεί μία νέα πραγματικότητα  τόσο για αυτόν που τη δέχεται όσο και  για αυτόν που την εκφωνεί δεσμεύοντάς τον  για τη νέα πραγματικότητα  που δημιούργησε .
·        Δε μπορείτε να εύχεστε  σε κάποιον  κάτι που είναι ενάντια στα όνειρά του .
·        Δεν πρέπει οι ευσεβείς σας  πόθοι  να εκφράζονται  με τη μορφή  ευχής  προς κάποιον άλλον, διότι το πιθανότερο  να είναι υποκριτική..

ΣΥΜΒΟΛΑ  & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ  ΔΥΝΑΜΗΣ
        *    Σύμβολα  θρησκευτικής πίστης , εικόνες Αγίων , κομποσκοίνια κ.λπ.
        *   Σκόρδα, πέταλα αλόγων,  ρόδια, κ.λπ
        * Αρωματικά κεριά, λιβάνια κ.λπ
        *  Όταν εμφανίζονται δυσάρεστες οσμές  με την προσευχή και το λιβάνισμα
 αυτές                     εξαφανίζονται.
          *Οι καθαρτήριοι ήχοι ( ύμνοι , ψαλμωδίες ) εξαγνίζουν . κυρίως όταν
            αποχωρούν οι αμφιλεγόμενοι  επισκέπτες.     
         *Τον  ίδιο καθαρτήριο ρόλο μπορούν  να παίξουν  ορυκτοί κρύσταλλοι   και      φυτά΄

ΔΙΕΥΚΡΥΝΗΣΗ

Όλα τα προαναφερόμενα και άλλα πολλά  με τις δήθεν ευχές  δε θα επιτελέσουν  το καθαρτήριο ρόλο τους  αν δεν υπάρχει η πρόθεση  από εμάς να λειτουργήσουν έτσι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου