Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ για 10-16/5

ΚΡΙΟΣ: Δύσκολες μέρες εξ αιτίας των πολλών και διαφορετικών ζητημάτων της καθημερινότητας. Η σημερινή όπως και η Πανσέληνος  σας φέρνουν αντιμέτωπους με οικονομικές υποχρεώσεις σας προς τους τρίτους. Αύριο αποφύγετε τα ψέματα και γενικά ότι μπορεί να σας εκθέσει. Επίσης, ενδέχεται να  δείτε τη ζήλια και  την κακή συμπεριφορά του/της συντρόφου σας. Την Δευτέρα  αναφορικά με μία πρόταση ή συμφωνία  ίσως δεν…Στις 14και 15 μία σχέση προκαλεί άγχος

ΤΑΥΡΟΣ: Για άλλη μία φορά αρκετά ευαίσθητος εμφανίζεται ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων με την έννοια ότι  οι όποιοι άλλοι ή δε μπορούν  ή δε θέλουν να σας καταλάβουν.  Φαίνεται όμως ότι υπάρχει πρόβλημα και με ένα ιδιαίτερα αγαπημένο πρόσωπο το οποίο αν μάλιστα  συνδέεται  με τη μυστική ερωτική ζωή σας ίσως γίνει η αιτία  να προκληθούν  ανεπιθύμητες καταστάσεις .Έτσι, στις 15  ή κλονίζεται μία σχέση  ή  μπαίνει στη ζωή σας  μία καινούρια προβληματική.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Σχεδόν βρίσκεστε στο στοιχείο σας  με την έννοια ότι  όποια πέτρα  και αν σηκώσει κάποιος θα σας βρει από κάτω. Κατά βάση όμως ,  το μεγάλο κουμάντο στα θέματα σας  το κάνει η Αφροδίτη  η οποία  καταρχήν πρωτοστατεί στο φιλικό σας περιβάλλον  και ως ένα σημείο διαφεντεύει και την ερωτική ζωή σας., χωρίς να είναι τα πράγματα πάντα αισιόδοξα. Αφού μπορεί να  κλονιστούν και φιλικές σας σχέσεις. Ενδέχεται όμως να ενθουσιαστείτε και με καινούρια γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες στις ημέρες που ακολουθούν  δεν είναι τόσο επώδυνες  όμως σε ορισμένες περιπτώσεις σας αφαιρούν  τη διάθεση    ακόμα και για την προσπάθεια. Όμως οι απογοητεύσεις  θα  είναι για όλον τον κόσμο με συνέπεια  να μη βρίσκεις άνθρωπο να σε καταλάβει .Τα δύσκολα βέβαια ανήκουν στους γεννημένους στις  4 και 5/6  σε επίπεδο συνεργασιών , αντιδικιών και καβγάδων. Γι αυτό να φροντίζεται την προς τα έξω εικόνα σας.

ΛΕΩΝ:  Οι περισσότεροι  σχεδόν βρίσκεστε μία στο καρφί και μία στο πέταλο. ¨Έτσι, αν κάτι δε σας πάει καλά να περιμένετε ότι αμέσως θα αντικατασταθεί με κάτι άλλο ευχάριστο. Για σήμερα πάντως, αποφύγετε να μπερδέψετε  πράγματα τις ιδιωτικής σας ζωής  με τα κοινωνικό-επαγγελματικά σας . Αν ωστόσο, ασχολείστε με τα κοινά και κάποια πράγματα σας ενοχλούν  ενδέχεται  στο τέλος  να ζήσετε την έκπληξη μέσω μιας απροσδόκητης γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο οικονομικός τομέας  αποτελεί ζήτημα για ευρύτερη έρευνα. Και τούτο, διότι  συνεχίζει για τους περισσοτέρους να υπάρχει πρόβλημα.. Όμως θα υπάρξει από τις 20/6 μία μικρή βελτίωση  με την έννοια ότι θα σταματήσει η κακοτυχία .Όμως , κάτι πρέπει να κάνετε  για να σταματήσει και το άγχος σας  ως προς  τα όποια ρίσκα σκέπτεστε να κάνετε  βασισμένοι  στις δικές σας και μόνο ικανότητες. Χρειάζεστε  και συμπαράσταση.

ΖΥΓΟΣ :  Η σημερινή δε σας βοηθά  να έχετε την οικονομική άνεση που θα θέλατε  ακόμα και για τα ψώνια της ημέρας. Από την άλλη  τις επόμενες μέρες    δε θα έχετε καμία διάθεση  να υποχωρήσετε  σε ζητήματα  που  συνδέονται με την ερωτική ζωή σας  ακόμα και με άτομα της οικογένειας. Αυτό δε σημαίνει ότι θα προκληθούν  σοβαρές εντάσεις  αλλά και γιατί να μην τις αποφύγετε. Πάντως στις 15  μία ερωτική σχέση ανεβάζει το θερμόμετρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι έχετε εξελιχθεί σε ήρωες  σε επίπεδο υπομονής, μπορεί ο Κρόνος να σας  προκαλεί ανεπιθύμητες πιέσεις όμως   κερδίζετε τη δύναμη της αυτοκυριαρχίας ,όπως θα κάνετε και σήμερα. Στις υπόλοιπες ημέρες του μήνα λίγο πολύ στο πίσω μέρος του μυαλού σας σε κάθε δραστηριότητα σας να έχετε και την υποψία ότι όλοι δεν είναι το ίδιο, υπάρχουν  και οι κακοθελητές οι οποίοι δε θα μπορούν να σας βλάψουν αν δεν το επιτρέψετε εσείς. Με την πανσέληνο κλείστε εκκρεμότητες

ΤΟΞΟΤΗΣ : Για σήμερα τουλάχιστον φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας  κυρίως σε ζητήματα υγείας και εργασίας .Να θυμάστε ότι έχετε  ζήσει χειρότερα κα ό τι πλέον πρέπει να φιλοσοφείτε τα πράγμα ακόμα και αυτά  της καθημερινότητας. Έτσι, τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας είτε γιατί δικοί σας άνθρωποι δε σας καταλαβαίνουν ή γιατί  μία φιλική σχέση σας ψιλό-προκαλεί μην ανταπαντάτε.. Να θυμάστε τη λαϊκή ρήση πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της, ίσως για τις 15.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σίγουρα ανήκετε στους συντηρητικούς ώστε δύσκολα   παρασύρεστε να ξεφύγετε από τα όρια σας , όμως τον τελευταίο καιρό  πολλοί από εσάς  τα έχετε ξεπεράσει και αυτός είναι ο λόγος που ταλαιπωρείστε. Χρειάζεται λοιπόν, να αλλάξετε  τη συμπεριφορά σας  απέναντι σε  άτομα τα οποία ιεραρχικά  βρίσκονται σε υπολογίσιμη θέση Αυτό. και σήμερα ακόμα  μπορεί να το αντιληφθείτε μέσω της συμπεριφοράς  ενός καθόλου ευκαταφρόνητου ανθρώπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προτεραιότητες σας στη διάρκεια της εβδομάδας  είναι  να δείχνετε την καλή σας πλευρά καθώς υπάρχουν και περιπτώσεις που οι απόψεις διίσταται κυρίως ως προς τις ικανότητες σας. Αν μάλιστα  ασχολείστε με τα κοινά  φροντίστε  να μη κοντραριστείτε   με άτομο  εξουσίας .Γενικά πάντως,  φαίνεται  να έχετε πολλές συναντήσεις  χωρίς αυτό να σημαίνει  πάντα ευχάριστες. Στις 15  μία ανέλπιστη γνωριμία ή συνάντηση .Με την πανσέληνο ξεκαθαρίζει ένα κοινωνικό-επαγγελματικό κεφάλαιο.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν επιθυμείτε  να έχετε μία ήρεμη εβδομάδα δεν έχετε παρά να μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς , άλλωστε  εκείνα που θα σας απασχολούν περισσότερο θα είναι εκείνα της καθημερινότητας .Ωστόσο σήμερα  ας είστε λίγο περισσότερο προσεχτικοί απέναντι  στο νόμο, κυρίως στις διακινήσεις σας. Αύριο  το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον σας αφαιρούν την πολύ καλή διάθεση, ίσως  και στις 14 το φιλικό σας. Στις 15 μια ξαφνική οικονομική αλλαγή.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου