Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

                  ΟΥΡΑΝΟΣ 90 ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ-  Η ΤΡΑΓΙΚΗ  ΟΨΗ(17/3)
         Σε σχέση με τη χώρα μας

Την ονομάζω τραγική διότι  έχει ξεκινήσει  από το καλοκαίρι  του 2012 να ανάβει  «φωτιές» στη χώρα μας  με μία ενδυνάμωση  τον Μάιο και Οκτώβριο  του 2013,  τον Απρίλιο και Δεκέμβριο του 2014 και τώρα το 2015   από τον Φεβρουάριο  και Μάρτιο (17/3) και για να μην ξεχνιόμαστε  άλλη μία  στο ξεκίνημα του 2016.
Θα αφήσω να βγάλετε  μόνοι σας τα συμπεράσματά σας γιατί μας συμβαίνουν  όσα μας  συμβαίνουν .Απλά θα σας δημοσιεύσω  την ερμηνεία  της όψης  όπως αναφέρεται στο βιβλίο μου « Διελεύσεις Πεπρωμένου». Αρκετά εύκολα ως  περιγραφή δε θα λαμβάνεται υπόψη το εσύ, αλλά η  Ελλάδα  μας.

                   Τούτη η διέλευση  πραγματοποιείται  σε μία  εποχή  που χρειάζεται  να  ξεκαθαρίσεις  με σχέσεις  και καταστάσεις  που άφηνες  να ταλαιπωρούν  τη ζωή σου.
Ο Πλούτωνας , ο πλανήτης  ο οποίος  φέρνει  το «θάνατο» κάποιων καταστάσεων με σκοπό  να θεμελιώσει  μία νέα αρχή , σε αυτή τη  διέλευση λοιπόν  επηρεαζόμενος  από τον Ουρανό , τον πλανήτη  των  ξαφνικών  αλλαγών , μπορεί  να επιφέρει  ένα αποτέλεσμα  τόσο δημιουργικό  για την μελλοντική  εξέλιξη  σου  όσο και  καταστροφικό. (Στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει  να το δούμε σε σχέση με το ωροσκόπιο της Ελλάδας.)
                   Οι ανακατατάξεις  που συμβαίνουν  κυρίως  τώρα  πραγματοποιούνται  σε τομείς  που συμμετέχεις  σε ομαδικές  δραστηριότητες , όπως  μπορεί να είναι η εργασία σου η άλλα κοινωνικά ενδιαφέροντα .Συνήθως δυσχεραίνεις  τη θέση  σου εξαιτίας  των  αντιδράσεων  σου , επειδή  δεν ανέχεσαι  τη διαφοροποίηση  στη συμπεριφορά  ορισμένων  ατόμων απέναντί σου .Ή διότι  μέσα από μία τυπική  ή ουσιαστική  ψηφοφορία  χάνεις την  ισχύ σου .Το πρόβλημα  όμως  βρίσκεται  εσένα ( την  Ελλάδα) που θέλοντας  να κτυπήσεις  είτε  το συντηρητισμό  είτε  την  ανεξαρτοποίηση , υπονομεύεσαι  μέσα από διάφορες  ίντριγκες.
Ίσως λοιπόν  τώρα , να έρθεις αντιμέτωπος με ανθρώπους  και καταστάσεις  έτσι  ώστε  να κλονιστούν  οριστικά  κάποιοι παλιοί  δεσμοί .Αν όμως  θέλεις  να τους  διατηρήσεις , τότε  θα πρέπει  να συμβιβαστείς
                   Όμως υπάρχει  και μία άλλη  εκδοχή  σχετικά με  αυτή  τη διέλευση .Η επίδρασή της να αφορά  γεγονότα  που θα επηρεάσουν  ολόκληρη  τη γενιά στην οποίαν  ανήκεις και κατά συνέπεια  και εσένα .Όπως μπορεί  να είναι  ένα  κοινωνικό- οικονομικό  πρόβλημα  για παράδειγμα , το χρηματιστήριο αξιών. Ή να νιώσεις  σαν μία  δυστυχισμένη μαριονέτα  σε ένα  νέο πολιτικό  σύστημα  κ. ο. κ.
Εν ολίγοις , βιώνεις  καταστάσεις  οι οποίες  όσο δυσάρεστες  κι αν σου είναι  θα υποχρεώνεσαι  να τις  δεχθείς,  καθώς  δεν έχεις  περιθώρια  γι ΄αντιδράσεις.   Διαφορετικά , δηλαδή  αν αντιδράσεις  θα εμπλακείς  σένα  κύκλο αντιπαραθέσεων  με συνέπεια  την ψυχική  και οργανική  φθορά  σου (.Εν προκειμένω η χώρα.)
                   Πιο γενικά ,είναι εποχή που ζητάς  ν απομακρυνθείς  από κάθε δεσμευτική κατάσταση .Έτσι,  προκαλείς αλλαγές  μέσα  από αγώνες  και αντιθέσεις , καθώς το  σύνολο  των συνθηκών  δε σου επιτρέπει  να δώσεις  το οριστικό τέλος  που κατά βάση επιθυμείς Διαμαρτύρεσαι , αγανακτείς , τιμωρείσαι  και τιμωρείς  αλλά το «σπάσιμο των δεσμών  που σου στερούν  την ελευθερία σου  είναι ο κύριος στόχος σου.
Νιώθεις την ανάγκη να απελευθερωθείς , να δημιουργήσεις  το δικό σου κόσμο , τη δική σου ζωή .Ν ανοίξεις ένα καινούργιο  δρόμο, περισσότερο αντιπροσωπευτικό  για σένα, να εφαρμόσεις  νέες μεθόδους  ή τρόπους  ενέργειας  πιο  νεωτεριστικούς..
Οι άλλοι όμως , τις καινοτομίες  σου. αυτές τις βλέπουν  με καχυποψία  και προσπαθούν  να σε εμποδίσουν .Κατ΄επέκταση , η ένταση  είναι συνεχώς  αυξανόμενη .Αν ο Ουρανός στο γενέθλιο  ωροσκόπιό σου  κατέχει κυριαρχική θέση , τότε  δεν αποκλείεται  στο τέλος  να κυριαρχήσεις και γιατί όχι  να γίνεις   βασικός συντελεστής  των αλλαγών , όχι μόνο  σε προσωπικό επίπεδο  αλλά  και στο ευρύτερο  κοινωνικό  σου βίο.
Συχνά ετούτη η πλανητική σχέση  λειτουργεί  ως καταλύτης  σε αναχρονιστικά  ή εξτρεμιστικά  διεθνή συστήματα  τα οποία  έμμεσα  αντανακλούν  και στη δική   σας προσωπική  ζωή ,αν υπαγορεύεται κάτι τέτοιο και στο προσωπικό  σας ωροσκόπιο . Αν μπλεχτείτε λοιπόν   στα «πλοκάμια» τέτοιων καταστάσεων   μπορεί  να εγκλωβιστείτε  σε δυσμενείς   περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου