Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015





ΤΑ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ   ΣΑΣ  ΠΑΡΑΚΑΛΩ :

             ΔΕΝ  ΈΧΕΤΕ;

 Και όμως έχετε… απλά  δεν ξέρετε  που βρίσκονται κρυμμένα!

Ορισμένοι  μιλάνε  για οικονομική  άνεση , μερικοί  αναφέρονται  στην αγοραστική  αξία  κάποιων ακινήτων  και κάποιοι  άλλοι ονειρεύονται  μυθικά πλούτη. Τελικά, ζούμε  σε μία κοινωνία  που στηρίζει  τη ζωή της  στην ατομική  ιδιοκτησία , το κέρδος και τη δύναμη.
Η απόκτηση  και κατοχή  αγαθών  και το κέρδος  θεωρούνται  ως απαραβίαστα  δικαιώματα  του ανθρώπου .Ποιες είναι οι πηγές της ιδιοκτησίας , δεν έχει σημασία. Στο κάτω, κάτω  ζούμε σε μία βιομηχανοποιημένη  κοινωνία  με πάμπολλες  πηγές. Κι όμως ,εδώ είναι η δυσκολία  μερικοί αναγνωρίζουν  αυτές τις πηγές  με την πρώτη κιόλας ματιά., μερικοί άλλοι μπορεί  να έχασαν μία ολόκληρη  ζωή ψάχνοντας  γι αυτήν την ζωή ,Έτσι μερικοί  πεθαίνουν στη χλιδή  και μερικοί στην ψάθα , ανεξάρτητα αν  αγωνίστηκαν  ή έμειναν  στο επίπεδο του χαμαιλεοντισμού.

Τελικά , στην απόκτηση των αγαθών  η συμβολή της Αστρολογίας  μπορεί να είναι χρήσιμη; Λόγω προσωπικής  πείρας απαντώ ΝΑΙ. Και εδώ μπορεί να τεθεί επίσης το ερώτημα .Δηλαδή  οι εκατομμυριούχοι  χρησιμοποιούν την αστρολογία  για την απόκτηση  των εκατομμυρίων  τους; Η απάντηση  ναι για έναν  φιλάνθρωπο ίσως   να  έχει σημασία  όμως για αυτούς που είναι κάτοχοι ήδη δισεκατομμυρίων  μπορεί να μην  έχει  αξία.   Ή να συμβαίνει και το αντίθετο, καθότι  η προσωπική  άποψη  για τον πλούτο   για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετική.
Αν ξαφνικά ένας φτωχός  βρεθεί με 100.000 ευρώ  θα νιώσει πλούσιος. Ένας μέσος εισοδηματίας  όμως για να νιώσει  κάποια σχετική οικονομική  άνεση  θα ήθελε  ένα εκατομμύριο .Για τον εύπορο  που ήδη  συναλλάσσεται  με εκατομμύρια  ο στόχος του  είναι τα  δισεκατομμύρια .Οι οικονομικές  ανάγκες  λοιπόν του κάθε ανθρώπου,  είναι απόλυτα  προσωπικές  και οπωσδήποτε  διαφορετικές. Το να συμπεριλαμβάνεται  κανείς στους εύπορους δε σημαίνει υποχρεωτικά  ότι πρέπει να έχει στην κατοχή του  κάποια θυρίδα ή θησαυροφυλάκιο   γεμάτο με χρυσάφι. Αλλά και η έννοια  του πλούτου  για τον καθένα είναι σχετική. Μπορεί να αισθάνεται  κάποιος  πλούσιος  χωρίς την κατοχή  υλικών πραγμάτων  αλλά ζωντανών πλασμάτων. Σε μία πατριαρχική κοινωνία  ακόμα και ο πλέον εξαθλιωμένος  άνθρωπος  των πιο  φτωχών  τάξεων , μπορεί να έχει  κάποια ιδιοκτησία στη σχέση του  με τη γυναίκα του , τα παιδιά και τα ζώα του .
Η πλειοψηφία  των ανθρώπων  δεν έχει περιουσία με την  πραγματική  έννοια του κεφαλαίου  και των κεφαλαιούχων  αγαθών  ,  και συχνά  γεννιέται  το ερώτημα  πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι  να  κατασιγάσουν  το πάθος γι απόκτηση περιουσίας ή πως μπορούν να αισθάνονται  ιδιοκτήτες  όταν  ουσιαστικά  δε διαθέτουν  κάποια αξιόλογη  περιουσία;
Ας δούμε  λοιπόν , πως παρεμβαίνει  σε αυτό το ερώτημα  η αστρολογία.
Όσοι ανήκουν  στα ζώδια της φωτιάς ( Κριός , Λέων, Τοξότης) αισθάνονται ικανοποίηση όταν μπορούν  και παραμένουν  πνευματικά και  σωματικά  δραστήριοι.
Όσοι  ανήκουν  στα ζώδια  της γης ( Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως ) θεωρούν τη ζωή τους πλούσια  όταν κερδίζουν χρήματα  και τα αξιοποιούν  σε κάτι που αγαπούν.
Όσοι  ανήκουν  στα ζώδια του Αέρα ( Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)  θεωρούν  τον εαυτόν τους  πλούσιο όταν   δεν  έχουν  μόνο  οικονομική ασφάλεια  αλλά και την ελευθερία  να διαδίδουν  τις ιδέες τους.
Για αυτούς  που ανήκουν στα ζώδια  του νερού ( Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) προέχει η συναισθηματική  ισορροπία  τους  έναντι των  εισοδηματικών  πηγών τους.   
Σύμφωνα  με αστρολογικές  έρευνες , για μερικά  ζώδια είναι ευκολότερο να αποκτήσουν  χρήματα  και να κάνουν  οικονομία , ενώ για κάποια άλλα είναι  αρκετά δύσκολο. Οι ανοιχτοχέρηδες του ζωδιακού  ξοδεύουν ς συνήθως τα χρήματά τους   για αυτοϊκανοποίηση , για επίδειξη  και για να μην  αντιδικήσουμε  σε αυτό ,σκεφτείτε  κάποιον  που επιθυμεί  να αποκτήσει  ένα σπορ αυτοκίνητο  των 55.000 ευρώ. Αυτό που έχει στην πραγματικότητα ανάγκη  είναι  ένα σίγουρο μεταφορικό  μέσο ,  το οποίο μπορεί να αποκτήσει  και με λιγότερα  χρήματα.
Σπάταλοι του ζωδιακού κύκλου  είναι οι: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός , Σκορπιός . τα πιο προσεχτικά  ζώδια είναι οι: Ταύρος,  Καρκίνος, Παρθένος ,Αιγόκερως- (βέβαια αυτά ανήκουν στις γενικεύσεις). Ωστόσο, αν κάποιος ανήκει στην ομάδα των σπάταλων και   επηρεάζεται έντονα  από τον Κρόνο , τον Αιγόκερω  ή τη Γη θα εμφανίζει  κρίσεις τσιγκουνιάς.
Αν στο ωροσκόπιο σας  κυριαρχεί  κάποιο  ζώδιο  ενδέχεται  οι οικονομικές σας  συνήθειες να ακολουθούν  τα χαρακτηριστικά  αυτού του ζωδίου.
Τι κάνει όμως  ένα ζώδιο,  ή έναν πλανήτη  κυρίαρχο;
      1.όταν βρίσκονται αρκετοί πλανήτες στο ίδιο ζώδιο, για παράδειγμα  να είναι τέσσερεις  πλανήτες στον Καρκίνο, εδώ λοιπόν κυριαρχεί  το ζώδιο του Καρκίνου.
      2.Ένας πλανήτης κυριαρχεί όταν βρίσκεται στον ωροσκόπο. Ή όταν  σχηματίζει πολλές όψεις .
  3.   Ένα άτομο  ξοδεύει  ή αποταμιεύει  σύμφωνα  με το κυρίαρχο πλανήτη  ή ζώδιο  ή με το συνονθύλευμα  και των δύο.
Υπάρχουν περιπτώσεις  που ένας φαινομενικά φτωχός  άνθρωπος  μπορεί να έχει  αρκετά  χιλιάρικα  κρυμμένα. Στην ψυχολογία  του αυτός ο άνθρωπος  διακατέχεται  από το σύνδρομο της φτώχειας , γι αυτό συνειδητά ή ασυνείδητα  επιλέγει  αυτόν τον τρόπο διαβίωσης , δηλαδή  του άπορου. Αυτού του είδους η ανασφάλεια  δημιουργείται  από την έντονη  παρουσία του  Κρόνου ή  του Αιγόκερω .Αυτά τα άτομα  πιστεύουν ότι ποτέ  δε θα έχουν αρκετά χρήματα  για να νιώθουν  οικονομικά ανεξάρτητα .
Σε ένα ωροσκόπιο λοιπόν , θα πρέπει να  ερευνηθούν  αρκετοί  παράγοντες  προκειμένου  να καθοριστεί η ικανότητα  του ατόμου  να κερδίζει  χρήματα  και η πιθανότητα να αποκτήσει  περιουσία.
Η θέση της Αφροδίτης  πληροφορεί  για το τι έχει  μεγαλύτερη αξία  στον άνθρωπο .Επίσης,  για τις πιθανές  μεθόδους  που μπορούν  να    χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση  χρημάτων έως και πλούτου.    
Ο οίκος που έχει την ακμή του στον Ταύρο  αποκαλύπτει  τομείς που  μπορεί να αποδειχτούν  προσοδοφόροι, καθώς  και το πώς θα χρησιμοποιηθεί  το εισόδημα. Δείχνει πιθανές  πηγές εισοδήματος  που μπορούν  να αντληθούν  με συνειδητές προσπάθειες.
Το ζώδιο που βρίσκεται στον  2ο οίκο δείχνει  τη βασική  στάση  του ατόμου  απέναντι  στα προσωπικά  του εισοδήματα .Κάθε  πλανήτης  σε αυτόν τον οίκο  δείχνει τους  τρόπους που κερδίζονται  και χρησιμοποιούνται  τα χρήματα  .
Αυτές είναι οι βασικές πληροφορίες για όποιον  επιθυμεί  να βρει  πιο γρήγορα  τον δρόμο  που θα τον οδηγήσει σε μία   καλή  οικονομική κατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου