Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΊΑ ΖΩΔΙΑΚΉ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ( 11/10- 18/10)

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ  ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (11/10- 18/10)

Πρόκειται για μία  εβδομάδα με πλούσιο  το πλανητικό  δυναμικό της, που σημαίνει  οι αποδέκτες αυτού του ενεργειακού πεδίου  που μοιράζονται  τις δύο πρώτες ημέρες  της εβδομάδος και τις δύο τελευταίες  θα τις ζήσουν  με κύριους πρωταγωνιστές  τον Πλούτωνα  και τον Δία.


ΚΡΙΟΣ :Αν καταφέρετε να μην ενδίδετε  στις προκλήσεις ,οι οποίες φαίνεται να μην είναι και ιδιαίτερα σημαντικές  θα μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι,  οπωσδήποτε  σε επαγγελματικό επίπεδο και με κοινωνική αναγνώριση

ΤΑΥΡΟΣ: καταρχήν αποφύγετε να  ανησυχείτε για πράγματα  όχι πολύ σοβαρά  καθώς μπορεί  να σας  αποδιοργανώσουν στα σοβαρά, τα οποία μάλιστα   να ενέχουν θέση  μεγάλης ευκαιρίας τόσο σε οικονομικό και δημιουργικό, όσο και  ερωτικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ :Ενώ είστε ευφυείς άνθρωποι, όμως   συχνά, αναλώνεστε σε πράγματα δευτερεύουσας σημασίας συγκριτικά με άλλα  που μπορεί να σηματοδοτούν  και αξίες ζωής . για τώρα λοιπόν  η οικογένεια  και  η περιουσία θα πρέπει να απαιτούν το ενδιαφέρον σας .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν και τα αναγνωριστικά στοιχεία  είναι  το σπίτι, τα δικά σας πράγματα  και η γκρίνια,  ετούτη τη φορά αν ξεφύγετε από αυτά  μπορεί  να διαπραγματευτείτε     ανθρώπινες σχέσεις  και να κλείσετε επωφελείς συμφωνίες.

ΛΕΩΝ :Αν και οι περισσότεροι  έχετε  το πρόβλημα  να ξεκαθαρίσετε  με πιθανά χρέη , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνετε και τις πρέπουσες οικονομίες , τώρα θα μπορέσετε  κυρίως μέσω της εργασίας σας  να τα καταφέρετε  και ίσως εύκολα.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ :Με Άρη ,Δία και  Αφροδίτη στο ζώδιό σας  και με τον Πλούτωνα επίσης  να τους σιγοντάρει  θα είναι  λάθος σας να μη δημιουργήσετε  κλίμα  προόδου και επέκτασης κυρίως  ότι ενδιαφέρει την  προσωπική ζωής σας .Αξίζουν  λοιπόν σχετικές προσπάθειες.

ΖΥΓΟΣ:Η τρέχουσα  εβδομάδα δεν έχει  κάτι το ιδιαίτερο  που να σας ενθουσιάσει, όμως  κάποια πράγματα  ενώ θα σας φαίνονται ενοχλητικά , όμως  θα είναι άκρως ευεργετικά. Ενδέχεται να ανακαλύψετε  το μυστικό δρόμο για κάτι πολύ χρήσιμο .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :Μην συνεχίζετε  να  ανησυχείτε για πράγματα  που  μπορούν να βελτιωθούν ή και να «θεραπευτούν» τελείως.  Παραβλέψετε  λοιπόν,  αυτά που σας εμποδίζουν  να υλοποιήσετε   ένα μεγαλόπνοο στόχο σας από καιρό πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες κοινωνικό- επαγγελματικές ημέρες  και ως ένα βαθμό και σε οικονομικές  εφόσον βέβαια έχετε δουλέψει  σε σχέση με αυτό , αλλά και ποτέ δεν είναι αργά .Όμως, να προσέχετε τη συμπεριφορά σας προς   τους ανωτέρους σας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλά θα κάνετε να περιοριστείτε στις δικές σας ικανότητες κυρίως από πλευράς γνώσεων  και να μην παρασύρεστε  από τους όποιους γύρω σας .Εν ολίγοις  να πιστεύετε στον εαυτό σας  και σε αυτό που προσδοκάτε  κα αυτό θα σας ανταμείψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από σας θα εξαρτηθεί αν θα κερδίσετε ή θα χάσετε, όχι υποχρεωτικά  σε χρήμα  , γιατί μπορεί να πρόκειται  για τον έρωτα ή ακόμα και κάποιο κρυφό σχέδιό σας .Η αλήθεια είναι  όσο πιο κρυφά  κινηθείτε τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος σας

ΙΧΘΥΕΣ: αυτό που θα πρέπει να καταλάβετε για τώρα, είναι  ότι πρέπει να  λαμβάνετε αρκετά σοβαρά  και την θέση άλλων ανθρώπων  κυρίως  συντρόφου, συνεργατών κ.ά. Πάντως, αν συνεργαστείτε μαζί τους  θα έχετε το ανάλογο κέρδος.  

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου