Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Το μέλλον…στην παλάμη του χεριού

 Το μέλλον…στην παλάμη του χεριού 





Η διάσημη  χειρομάντης  Μαίρη  Φάσουλη  από την Καλιφόρνια  ισχυρίζεται  ότι οι γραμμές  στις παλάμες  των χεριών  δείχνουν  το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον το μέλλον . Αν το μέλλον όπως διαγράφεται δε σας ικανοποιεί  έχετε  τη δυνατότητα  να το…… αλλάξετε! Επίσης  μπορείτε να βελτιώσετε  την ποιότητα της ζωής σας  αλλάζοντας  συνειδητά  μερικά  στοιχεία του χαρακτήρα σας  που αντανακλώνται  στις γραμμές  της παλάμης σας  

 Αλλάζοντας τη ζωή σας – σύμφωνα με τα σχήματα - "βουναλάκια"  και τα λακκάκια  που βρίσκονται στην παλάμη  σας- θα αλλάξουν  και οι γραμμές .Αν είστε  δεξιόχειρες  σημαίνει  ότι χρησιμοποιείτε το χέρι  που «κυριαρχεί»

Το αριστερό χέρι , η «παθητικό»  όπως αποκαλείται , συχνά φανερώνει  τις κλήσεις  που κληρονομήσατε .Το κυρίαρχο χέρι  δείχνει  τα λάθη  και τα κατορθώματα  για τα οποία  λυπάστε  ή περηφανεύεστε.

Οι γραμμές του κυρίαρχου χεριού  αλλάζουν σταδιακά  ανάλογα με τα έργα  σας .Έτσι μπορείτε να ξεπεράσετε  κάθε αρνητικό στοιχείο σας  και να ενθαρρύνετε τα θετικά σας.  Γι’ αυτό χρειάζεται  να ελέγχετε  και τις δύο παλάμες  σας «.Αν   οι γραμμές και στα δύο χέρια , μοιάζουν , πιθανόν  να κάνετε  καλή χρήση  των φυσικών  σας ταλέντων» , τονίζει η χειρομάντης.

Οι πιο σημαντικές  γραμμές  στην παλάμη  είναι τρεις: της καρδιάς , της ζωής  και της νόησης .Οι αδύνατες ( κυματοειδείς) γραμμές  δείχνουν  έλλειψη  αυτοσυγκέντρωσης  και ανευθυνότητα.

Οι βαθιά  χαραγμένες  γραμμές  δείχνουν  ζωτικότητα , υπευθυνότητα  και  ύπαρξη στόχων .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου