Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ…. UFO



Εδώ και 50 χρόνια  την ίδια εποχή τον Οκτώβριο   συμβαίνουν παράξενα πράγματα  στον Ουρανό της Βρετανίας .Περίεργες λάμψεις αλλόκοτα σχήματα …ιπτάμενα  Πούρα…Ωστόσο ,κατά διαστήματα υπάρχουν επίσης  μαρτυρίες τέτοιων  περιστατικών  και εδώ στον Ελλαδικό χώρο

Είκοσι χρόνια πριν, Οκτώβριο μήνα, εξερράγη  ο Ουρανός  πάνω από τη Βρετανία σε μία σειρά  εκπληκτικών εκρήξεων  φωτός. Άγνωστα ιπτάμενα  αντικείμενα  ( UFO) είχαν  εμφανιστεί και  πολλά χρόνια πριν , αλλά ποτέ σε αυτήν τη συχνότητα. Όλα άρχισαν  ένα πρωινό  τον Οκτώβριο το 1967.Ο Κρίστοφερ  Γκαρνερ  επέστρεφε από ένα  μακρινό ταξίδι  στο σπίτι του  στο Χαθερλεϊγκ κοντά στο  Εξτερ. Επειδή  αισθάνθηκε να νυστάζει , πάρκαρε  το αυτοκίνητό του  σε μία άκρη .Σκεπάστηκε με μία κουβέρτα  και γρήγορα αποκοιμήθηκε .Στις 4  το πρωί περίπου  άκουσε ένα χτύπημα  και άνοιξε τα μάτια του  στη λάμψη  του φωτός  που έλαμπε μέσα από το παράθυρο .Είδε μία  φιγούρα να κρατά  φακό και   φορούσε  στολή αστυνομικού .  Ο Γκαρνερ  μη ξέροντας τι συμβαίνει  άνοιξε φοβισμένα την πόρτα και κατέβηκε από το αυτοκίνητο , εκεί αντιλήφθηκε και έναν δεύτερο αστυνομικό  που έδειχνε κάτι ψηλά στον Ουρανό και  σχεδόν αμέσως ασχολήθηκαν  με το αναφερόμενο συμβάν, καθώς  πάνω από τον ορίζοντα  μία δέσμη φωτός  έλαμπε σε σχήμα  σταυρού , στη διάρκεια  όμως το κοιτούσαν , αυτό έβγαλε  μία εντονότερη  λάμψη και απομακρύνθηκε.
Οι δύο αστυνομικοί επικοινώνησαν  με το αρχηγείο τους  αναφέροντας  το παράξενο αντικείμενο  που είδαν  και ότι το κυνήγησαν  με το αυτοκίνητό τους , αλλά αυτό τους ξέφυγε ….Όμως ,σχεδόν αμέσως  ασχολήθηκαν  και όλα τα Μ.Μ.Ε.  Αρχικά ,ερευνήθηκαν οι δραστηριότητες  του τοπικού σταθμού αεροπορίας ,αλλά δεν υπήρξε  καμία αναφορά  αεροσκάφους  που να πετούσε εκείνη  τη νύχτα.
     Την επόμενη  νύχτα  ο ιπτάμενος σταυρός εμφανίστηκε  πάλι  και έτσι αυξήθηκαν και οι αναφορές για το παράξενο γεγονός. Μία επίσης , αναφορά έγινε από τον οδηγό  ενός μικρού λεωφορείου όταν 4:30  ένα πρωινό  ξαφνικά σταματά το ραδιόφωνό του, σβήνουν οι προβολείς  του αυτοκινήτου  και η μηχανή σταματά. Βγήκε έξω  κοιτάζοντας αρχικά τη μηχανή, η οποία όμως δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα Ξαφνικά  ένοιωσε να πέφτει ένα περίεργο σκοτάδι το οποίο κάλυπτε και τα αστέρια .Δοκίμασε ξανά τη μηχανή η οποία δούλευε , όμως μετα  από μερικά μέτρα  η μηχανή σταμάτησε εκ νέου  αλλά αυτή τη φορά  υπήρχε μυρωδιά από κάψιμο. Φοβισμένος πετάχτηκε ξανά έξω από το όχημα και τότε παρατήρησε  ότι το προηγούμενο σύννεφο  έχει πάρει τριγωνικό σχήμα μέχρι που εξαφανίστηκε . Όσο για το όχημά του  λειτούργησε ομαλά ξανά.
     Παρόμοιες ομολογίες για παράξενα σχήματα και φιγούρες  όλο και αυξάνουν . .Μία από αυτές  ήταν του  πρίγκιπα  Καρόλου , διάδοχο του βρετανικού θρόνου .Σε ένα ταξίδι επιστροφής του από τις ΗΠΑ το αεροσκάφος  στο οποίο  επέβαινε  το RAF DCIO, κυκλώθηκε  από  ένα  κόκκινο  φωτεινό  αντικείμενο .Ο πιλότος της  πτήσης  ανέφερε  το γεγονός  στο δωμάτιο  ελέγχου  το οποίο έστειλε  τέσσερα αεροσκάφη  προς περαιτέρω έρευνα. Όταν αυτά τα αεροσκάφη  προσέγγισαν  το DCIO το αντικείμενο εξαφανίστηκε .Αργότερα  ο   πρίγκιπας Κάρολος  εμπιστεύτηκε  στους φίλους του : « Έμοιαζε  με γιγαντιαίο  φάρο  που έσκιζε  τον Ουρανό .Ήταν  ένα τεράστιο τερατώδες  αεροσκάφος , που τύπο του  δεν έχουμε  εδώ στη γη».
 Ένα από τα πολλά  ερωτήματα  είναι  γιατί  τα  
UFO εμφανίστηκαν  πάνω από τη Βρετανία  αυτές τις ημερομηνίες ; Είναι μία ερώτηση που παραμένει αναπάντητη .
     Αν στάλθηκαν  από ευφυείς  πηγές  ποια ήταν η αποστολή τους ;Ποια είναι η φυλή τους; Διότι για να  κατασκευάσεις  τέτοια πράγματα  πρέπει να είναι  τεχνολογικά   πολλούς αιώνες  πιο μπροστά  από τη δική μας τεχνολογία  Σε αυτήν την περίπτωση ίσως να ενδιαφέρονται  για μας  τόσο όσο  ενδιαφερόμαστε  εμείς για την έρευνα  των ζωικών βασιλείων .Αν είναι έτσι  ας  ελπίσουμε  ότι θα μας   συμπεριφερθούν  καλύτερα  από ότι εμείς  στα κοντινά μας πλάσματα.

   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου