Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 24/1 -Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠ[ΟΙΕΙ




 Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ 2016

Η Ελλάδα  προειδοποιεί……
   



Δύσκολα  τα πράγματα  και γίνονται  χειρότερα  από τους « μεγάλο- προφήτες» με τα σενάριά τους  προσθέτοντας και άλλη δόση κατάθλιψης στον  κόσμο .
Όχι η κυβέρνηση  δεν πέφτει .Θα γίνουν  εκλογές  όταν έλθει η ώρα που πρέπει .
Είναι όμως άξιο απορίας , πως ένας  τόσο νέος  άνθρωπος  ο πρωθυπουργός  έχει πάρει  όλο αυτό το ασήκωτο βάρος στους ώμους του ,καθώς δεν έχει  τη σωστή υποστήριξη  ούτε  και  από την κυβέρνησή του.(  κάτι που λέω  και από την εποχή  της “πρώτης φοράς  πρωθυπουργός»

Θεωρώ πάντως  ότι θα δοθεί λύση   στο πρόβλημα με τους αγρότες , αλλά χωρίς  να κλείνει  αυτό το κεφάλαιο οριστικά , αφού  κάποια στιγμή θα βγει  ξανά στο προσκήνιο. Είναι δε, πολύ πιθανό  να επιχειρηθεί  ένας μίνι μετασχηματισμός. Όμως το πρόβλημα  δεν είναι μόνο οι αγρότες  είναι σχεδόν  όλες οι κοινωνικές  διαμαρτυρόμενες ομάδες οι οποίες θα σκληρύνουν  και αυτές τη στάση τους  .Και με το μία  έτσι  και την άλλη αλλιώς  κάποια στιγμή  μετά  από κάποιους  μήνες θα πάρει τέλος  ετούτη η ιστορία « εις δόξα κάποιας άλλης ……»
Δηλαδή  τι;
Φαίνεται πως η Ελλάδα  αγανάκτησε , έτσι που  στα μόλις τελευταία  χρόνια άρχισε  να ρίχνει τις «κλωτσιές» της  σε όσους παίρνουν τα σκήπτρα  της διακυβέρνησης της .Έτσι λοιπόν όταν έχρησε τον  κ Τσίπρα πρωθυπουργό  του είπε :’πρόσεχε να τα καταφέρεις , καθώς έχεις καλά στοιχεία να σε αγαπήσει ο κόσμος , αλλά επειδή  κατά βάση  θα αγωνίζεσαι  σχεδόν μόνος σου  θα πρέπει να γίνεις  πιο σκληρός με αυτούς που σε περιβάλλουν ….και τούτο, γιατί έχεις πολύ ανεπτυγμένα  τα συναισθήματα  της ανθρωπιάς, της συμπόνια και της αλληλεγγύης …
Του κ Μητσοτάκη του έχει παραγγείλει να είναι  τελείως  διαφορετικός  από τον Αλέξη   χωρίς  τους συναισθηματισμούς εκείνου. Όμως , Κυριάκο  « αν την αυστηρότητα και τα απωθημένα σου  τα βγάλεις  στον ταλαιπωρημένο μου λαό  τότε εσύ  θα πληρώσεις τα σπασμένα  και όλων των προηγούμενων .Διότι θα πρέπει να καταλάβεις ότι  ο ελληνικός λαός ανήκει  μόνο σε εμένα  και σε κανέναν άλλον .

Τώρα άκου και εσύ λαέ μου «τα λάθη των επιλογών  σου πληρώνεις .Ο κ Καραμανλής  σου φώναζε μέχρι την  τελευταία  στιγμή  ότι  θα πάγωνε…. Αλλά εσύ πλεονέκτη  προτίμησες «τα λεφτά υπάρχουν……» .Τώρα λοιπόν  για τον Παρόντα και τον Μέλλοντα   πρόσεξε τις επιλογές σου,  διότι έχεις μπει στο δρόμο με τα αγκάθια. Σε τούτα τα τελευταία χρόνια  από το 2010  σου έβαλα ως τιμωρία  να βιώνεις τον πόλεμο   μεταξύ του  Ουρανού και του  Πλούτωνα , στην αρχή  σε πιο χαμηλούς τόνους,  οι οποίοι  όμως άρχισαν  από το 2012  να γίνονται ισχυρότεροι ( ήταν τότε που  γινόταν  ο θόρυβος για το ημερολόγιο των Μάγια) αλλά εσύ λαέ μου  το χαβά σου.
 Για να δούμε τώρα τι θα κάνετε  με τον πόλεμο μεταξύ Ποσειδώνα και Κρόνου ;  Ο οποίος δεν είναι και τόσο ορατός όπως ο προηγούμενος. Πώς θα πορευτείτε  καθώς θα γίνονται και πράγματα  που δε θα παίρνετε χαμπάρι .Προσέξτε  λοιπόν, γιατί  ναι μεν αυτός ο πλανητικός πόλεμος δεν έχει αποδέκτες  μόνο τους Έλληνες αλλά  ολόκληρο τον κόσμο , και  να θυμάστε ότι ο Κρόνος το 2018  περνώντας στον Αιγόκερω  θα έχει πρόγραμμα  τον πιο μεγάλο και επικίνδυνο πόλεμο  2019-2020 με τον Πλούτωνα . Λοιπόν Έλληνες μου,  κανονίστε πως θα πορευτείτε  από τώρα  μέχρι τότε .»
Αυτά   είπε  η όμορφη μας Ελλάδα
.
        








        











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου