Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ  ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
                                                             24/1-30/1
             


Στην  τρέχουσα  εβδομαδιαία  υπάρχει μόνο μία κύρια  όψη Ερμή –Πλούτωνα  και μία δευτερεύουσα  Αφροδίτη-Ποσειδώνα στις 30 και  δεν υπάρχουν  άλλες όψεις. Στις 24 γίνεται Πανσέληνος  στον άξονα  Λέων-Υδροχόος ( σχετική αναφορά  γίνεται στη στήλη  της πολιτικής περισκόπησης .Επίσης στις 24 κάνει την είσοδό της και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Ωστόσο ο Ερμής  στις 26 επανέρχεται σε  ορθή φορά  από το μέσον του Αιγόκερω .Ο Άρης  κινείται στο μέσον  του Σκορπιού .Ο Δίας  ανάδρομος φτάνει  στις 22οτης Παρθένου και ο Κρόνος έχει περάσει ήδη  στο δεύτερο  δεκαήμερο



ΚΡΙΟΣ:΄Από τις 26 με την ορθοδρόμηση του Ερμή  θα μπορείτε να επανέλθετε σε ζητήματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει επικοινωνιακά, επαγγελματικά ή κοινωνικά. .Όμως στις 30 φροντίστε σε μία  συζήτηση που δεν επιδέχεται  αυστηρότητες  και ασέβεια  να μην επιμένετε  στις δικές σας απόψεις .Πάντως ,ενδέχεται και με την Αφροδίτη  να βρίσκετε όλο και κάποια καλά  κοινωνικά   στηρίγματα.
ΤΑΥΡΟΣ: Με την επαναφορά του Έρμη σε ορθή φορά   θα  έχετε πλέον μεγαλύτερη ευχέρεια  να  προωθείτε   ζητήματα  σχετικά με το νόμο, τις σπουδές, το εμπόριο . Όμως , ο Άρης θα εξακολουθεί να σας προκαλεί έστω μικρό –εντάσεις  που μάλλον θα πρέπει να τις αποφεύγετε, καθώς μπορεί να επηρεαστούν και άνθρωποι που δε θα θέλατε .Όσο για τα ερωτικά  σας παραμένουν στα ίδια επίπεδα.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαμένος κόπος  αν ψάχνατε το τελευταίο διάστημα  να βγάλετε το φίδι από την  τρύπα ,  μπορείτε όμως να το επιχειρήσετε  από τώρα  χωρίς αυτό να σημαίνει  ότι στις 30 θα  πάρετε ικανοποιητική απάντηση  αν επιχειρήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας .αλλά και από την άλλη  δε θα πρέπει να ξεχνάτε ότι απέναντί σας βρίσκεται ο Κρόνος  βάζοντάς σας  ορισμένα  όρια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιτέλους  από τις 26  θα αρχίσετε να ηρεμείτε  καθώς  η ασυμφωνία με συνεργάτες το/τη σύντροφό σας αλλά και  με τη κακή συμπεριφορά ανθρώπων που σας ανταγωνίζονταν παίρνει τέλος .Όμως, καλού κακού  στις 30  φανείτε  κάπως διαλλακτικοί, καθώς θάναι κέρδος σας .Και επιπλέον, όσο  βρίσκεται ο Άρης στον Σκορπιό καλό είναι να αξιοποιείτε τα όποια σας  ταλέντα δημιουργικά.
ΛΕΩΝ: Λίγο κάποια αδιαθεσία  που ευτυχώς έφυγε ή φεύγει και λίγο ότι η εργασία καθυστέρησε, μπλόκαρε αρκετούς του ζωδίου σας και σε επίπεδο οικονομικό , το οποίο σας δίνει συνεχώς μηνύματα ότι κάτι δεν κάνετε καλά σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο , στις 30  καλό είναι να προσέξετε τι θα αποφασίσετε  σε ζήτημα υγείας ,εργασίας ή και για κάποιο ζωάκι .Επίσης λόγω Πανσελήνου  φροντίστε και τα εσώψυχά σας .
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από τις 26 αρχίζετε πάλι  να επανέρχεστε στους κανονικούς ρυθμούς σας , καθώς ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του.  Βέβαια σας τα χαλάει ο Δίας ο οποίος  φαίνεται να μη σας δίνει ακόμα λύση σε ένα προσωπικό σας ζήτημα  Αυτό όμως είναι θέμα καλής μεθόδευσης  και σίγουρα το ξέρετε το γιατί.  Ωστόσο,  θα  πρέπει να αυτοελέγχεστε από πλευράς ψυχραιμίας, στην επικοινωνία και τις διακινήσεις.
ΖΥΓΟΣ: Το  κλίμα  της ασυνεννοησίας  στο σπίτι ή  και σε άλλους προσωπικούς σας χώρους  παίρνει τέλος με μία εξαίρεση στις 30  που ενδεχομένως  να εκδηλώσετε και κάποια κακία .Όμως, το πέρασμα της Αφροδίτης  στον Αιγόκερω σας βοηθά να έχετε και τις όμορφες στιγμές σας. Ωστόσο, σας  χρειάζεται καλύτερος οικονομικός  έλεγχος .Επίσης, σε ζητήματα που  χρειάζεται να μένουν από τους πολλούς μυστικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Παρόλο ότι είστε  μυστικοπαθείς και γενικά εσωστρεφείς  όσο όμως ήταν ανάδρομος ο Έρμης  καταλάβατε  ότι  αυτά δεν είναι και τόσο σημαντικά όπλα σας .Έτσι καταλάβατε  ότι σας έλειπε η σωστή πολιτική.  Για αυτό ,στις 30 δοκιμάστε την  σε ζητήματα που αντιπροσωπεύονται  από τον Ερμή .Βέβαια  ο Άρης στο ζώδιό σας  σας ωθεί  να αρπάζετε τη ζωή από τα μαλλιά αλλά όχι πέρα από τα όριά  σας
ΤΟΞΟΤΗΣ : Από τις 26 και μετά οι οικονομικές δυσκολίες παίρνουν τέλος  αλλά βέβαια με  την ανάλογη σωστή διαχείριση, γι’ αυτό θυμηθείτε το στις 30. Άλλωστε   με τον Κρόνο στο ζώδιό σας έχετε  καταλάβει για τα καλά  ότι  δε μπορείτε να έχετε καμία χαλαρότητα με τα χρήματα .Επίσης , με το όποιο κοινωνικό- επαγγελματικό  άνοιγμα καθώς ήδη θα πρέπει να έχετε καταλάβει  ότι  κάποιοι αναμοχλεύουν τις δραστηριότητές τους
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρεμήστε  από τις 26 θα έχετε μεγαλύτερη  επικοινωνιακή άνεση και όχι μόνο Ζητήματα που  έχουν μείνει πίσω  θα μπορέσετε να τα επαναφέρετε όμως στις 30  φροντίστε να είστε περισσότερο ευέλικτοι  στις συζητήσει και μετακινήσεις σας .Θεωρώ πως έχετε  καταλάβει  ότι ο πλανήτης σας ο Κρόνος  σας περιορίζει  σε προσωπικές πρωτοβουλίες αν και  έχετε  βάλει μεγαλεπήβολους στόχους .
ΥΔΡΟΧΟΟΣ :Λίγο , πολύ με την αναδρομικότητα του Ερμή  θέλατε, δε θέλατε  καταλάβατε  ότι  υπήρχε αρκετό παρασκήνιο , εν ολίγοις κουτσομπολιό  πίσω από την πλάτη σας, Βέβαια αυτό θα σταματήσει,  αφού  θα εισπράξετε στις 30 άλλη μία κακοήθεια , την οποία φροντίστε να την αντιμετωπίσετε ήρεμα .Διότι  καλό είναι να θυμάστε ότι ο εκρηκτικός  Άρης συνεχίζει  να επηρεάζει τις  κοινωνικό- επαγγελματικές  σας δραστηριότητες.
ΙΧΘΥΕΣ: Ενδέχεται να βρίσκεστε απογοητευμένοι από την αρνητική συμπεριφορά  ορισμένων φίλων και γνωστών  αλλά  από τις 26  μπορείτε να τους συναντήσετε ξανά  αν όμως το αποφύγετε στις 30 θα είναι  καλύτερα για εσάς .Λίγο πρόβλημα ενδέχεται  να σας προκύψει  με συνεργασίες σας ή μπορεί και με το/τη σύντροφό σας ,  καθώς  συνεχίζει να είναι  ανάδρομος ο Δίας.              

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου