Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016


Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ



ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ – ΗΛΙΑΚΗ  ΕΚΛΕΙΨΗ  στις 18ο και 55΄ των ΙΧΘΥΩΝ
                      
              9/3/2016

  Σε ένα φοβισμένο, αποκαρδιωμένο λαό  τι πρόβλεψη μπορεί να επιχειρηθεί μέσα από   τούτο  το ηλιακό  ωροσκόπο  με την ακόμα  μεγαλύτερη καταπίεση  που του προσδίδεται από τον Πλούτωνα .
Τον προηγούμενο μήνα κατέγραψα κάποια πράγματα σχετικά  με θέση του κ. Πρωθυπουργού και σίγουρα  κάποιοι να παρεξήγησαν τα γραφόμενά μου. Πάντως ήταν ένα  ξέσπασμά μου και αφού ποτέ δεν ήμουν και ούτε είμαι πολιτικοποιημένη, άλλωστε κατά την άποψη μου  αυτά πλέον  ανήκουν στο παρελθόν   .Απλά, απευθυνόμουν  σε γιό ή μπορεί και εγγονό  μου .

Ωστόσο, αυτή τη φορά, το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει  σε πολλούς τομείς,  κυρίως της οικονομίας , ότι δεν έχουμε ως χώρα τίποτα να περιμένουμε .Οι κατασχέσεις θα γίνονται  , βρώμικο χρήμα να ξεπλένεται , τα φορολογικά  να γίνονται όλο και περισσότερο δυσβάσταχτα  , με τους πρόσφυγες  όλο και κάτι θα γίνεται… και όλο κάτι θα το χαλάει .Και όσο για τους εκτός Ελλάδος  θα συνεχίζουν  το  ύπουλο παιχνίδι τους .

Ωστόσο, εξ αφορμής της αλλαγής ζωδίου του Άρη , δηλαδή με το πέρασμά του στον Τοξότη  καθώς  από τις 4/1  μέχρι και τις 5/3 που βρισκόταν στο Σκορπιό  , που είδαμε  να καταφτάνουν στη χώρα μας οι χιλιάδες πρόσφυγες  και όχι μόνο , μέσα στο καταχείμωνο, να πνίγονται  με μωρά στην αγκαλιά τους  και πρόσφατα και  μέσα στις λασπουριές  των συνόρων .Είδαμε να αυξάνουν οι άνεργοι, αφού όλο και περισσότερες επιχειρήσεις  να κλείνουν , να υπολειτουργούν τα νοσοκομεία κλπ..         
  Και όλοι να αναρωτιούνται αυτή η κυβέρνηση δε θα πέσει; Με τον Άρη στον Σκορπιό λοιπόν, αρχίσαμε να βλέπουμε και στην πράξη τον νόμο της ζούγκλας , την οργή ,  τη βιαιότητα, τη γενικευμένη  κατάθλιψη και την αδυναμία για αγώνα .Είδαμε τη Λερναία  Ύδρα  το τέρας με τις εννέα κεφαλές  σε πολλά επίπεδα της ζωής κυρίως σε βιοτικό επίπεδο
.
Κοιτούσα το ωροσκόπιο της Συρίας και το έργο του Άρη  από τη στιγμή που βρισκόταν  να δραστηριοποιεί το εσωτερικό της χώρας. Απλά   κατακρημνιζόταν από τους βομβαρδισμούς και  ο λαός  έφευγε για οπουδήποτε με τις όποιες συνέπειες.
Στη χώρα μας επίσης    επιδεινώθηκε ο «πόλεμος της επιβίωσης»

Στις 6/3 ο Άρης πέρασε στον Τοξότη  και θα μείνει μέχρι τις 27/5 ,ωστόσο από 18/4   θα κινείται ανάδρομα. Στο ωροσκόπιο της Ελλάδος   πέρασε  στον τομέα  των συνεργασιών της χώρα, των διεθνών σχέσεων , των διαφωνιών, των δολοπλοκιών,  των εκβιασμών   δείχνοντας ακόμα και  τις χειρότερες  προκλήσεις από τις    οποίες όμως  θα μπορέσει να ξεφύγει. Αλλά πάντως,  μέσα από τούτα και από  τα άλλα  θα φανεί η αλήθεια  για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.

Όμως τίποτα δε θα έχει τελειώσει ακόμα αφού ο Άρης  επιστρέφοντας  ξανά στο Σκορπιό στις 28/5 και μάλιστα συνεχίζοντας  όλο το μήνα την ανάδρομη κίνησή του   θα αναχωρήσει από αυτό το ζώδιο  στις 3/8.Αυτό σημαίνει  ότι Πράγματα  που  απασχόλησαν τη χώρα μας  την προηγούμενη φορά τώρα θα επανέλθουν στο προσκήνιο   μέσα από χειρότερο κλίμα .Και βέβαια, η επιστροφή του πάλι στον Τοξότη από 3/8  μέχρι και τις 26/9  αν τα παθήματα δεν θα μας έχουν γίνει μαθήματα τότε  θα διανύουμε μία επίσης φορτισμένη περίοδο από όλες τις πλευρές. Και μάλιστα με πιο ισχυρές εντάσεις αφού θα  έχουν ανακατευτεί το κλιματολογικό  οι πυρκαγιές , και οι μεταδοτικές ασθένειες.


Ωστόσο  στον τρέχοντα μήνα να υπάρχει προσοχή στους συμμετέχοντες σε διαδηλώσεις  και γενικά  στους ταξιδιώτες , σε αγοραπωλησίες στην υγεία  και το περισσότερο  να είναι ελεγχόμενη προς πάσα κατεύθυνση η  εμπιστοσύνη.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου