Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 24-30/4 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

                          Κ
         ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ  ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
                                        24/4-30/4



                                         ΚΑΛΟ   ΠΑΣΧΑ

Ετούτη την εβδομάδα ίσως να μη χρειάζονται οι προβλέψεις,  αφού οι περισσότεροι  πράττουμε πράγματα ανάλογα με την πίστη μας .Ίσως και γι αυτό  το Σύμπαν τώρα  μας κατευθύνει  μόνο μέσω των θέσεων  των πλανητών  στα ζώδια ,αλλά πάντως στις 29  προστίθεται άλλος ένας πλανήτης στους ανάδρομους ο Ερμής μέχρι 22/5  και γίνονται  πέντε .Αυτό σημαίνει μία γενικότερη τάση της ανθρωπότητας  προς την εσωστρέφεια , και καθώς ο Ερμής  παίρνει τις «ανάποδές» από το ζώδιο του    Ταύρου  το πιθανότερο είναι τα μηνύματα του  να σχετίζονται με την οικονομία όπως  να μπλοκάρονται ή να απορρίπτονται  ιδέες και προτάσεις   σε σχέση με αυτήν. Σε προσωπικό επίπεδο δε θα έχουν πρόβλημα όσοι έχουν τον  Ερμής τους  στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους ι επίσης ανάδρομο .

ΚΡΙΟΣ :Ορισμένοι από εσάς , ίσως  να υπάρξουν  φορές ,που να μην καταφέρνετε  να  διεκπεραιώνετε ζητήματα οικονομικής φύσης , όπως να σας καθυστερήσουν πληρωμές ,  ή να αργήσει να έλθει  κάποια απόδειξη, συναλλαγματική κλπ.

ΤΑΥΡΟΣ : Ένα οικονομικό ζήτημα  ή μπορεί και συναισθηματικό να  σας βγάλει έξω από το πρόγραμμά σας. Ότι και αν είναι,  οπωσδήποτε  για ένα διάστημα  θα αισθάνεστε  μπλοκαρισμένοι σε επίπεδο προσωπικής ζωής .

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ενδέχεται να δυσκολεύεστε  αν  η εργασία σας συνδέεται με   προστασία  σε   πρόσωπα και πράγματα ή κάνετε έρευνες ή   ασχολείστε  με το γράψιμο κυρίως ως συγγραφέας, δημοσιογράφος  ή γενικά για  να   ασφαλίσετε ένα σας μυστικό.
    
ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :ίσως να δυσκολευτείτε να  διαφυλάξετε ένα μυστικό σας  από  άτομο του φιλικού σας  περιβάλλοντος ή από άτομο  που επιβουλεύεται  τις υψηλές  σας γνωριμίες ή και τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ : Ενδέχεται να δείτε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ν α μην εξελίσσονται  όπως τα έχετε προγραμματίσει . Αποφύγετε να επιμένετε , αντ’ αυτού δείτε τι  μπορεί να φταίει  για να το αλλάξετε .Ίσως η αιτία  να βρίσκεται σε φιλικό άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :Αν τα τωρινά σχέδιά σας  είναι να πραγματοποιήσετε  κάποιο ταξίδι  ή να παρευρεθείτε σε  κάποια πολιτιστική εκδήλωση ή  να στείλετε η να προσδοκάτε κάποια πρόσκληση    ίσως να αναβληθεί ή να μην μείνετε ικανοποιημένοι.

ΖΥΓΟΣ : Χρήματα που αναμένονται  μέσω κάποιας δικαστικής οδού ή από μακριά  ή από κάποιο έπαθλο ενδέχεται  να καθυστερήσουν ή να αναβληθούν ,Επίσης , καλό είναι  να μη ψάχνετε « ψύλλο στα άχυρα»  σε μία διαθήκη ή αποζημίωση .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Το πρόβλημά σας ενδέχεται να είναι μία δικαστική απόφαση σε σχέση με αποζημίωση , διατροφή , παλιά  χρέη .Γενικά  θα παρατηρείται ασυνεννοησία   με συνεργάτες , συμβούλους  ακόμα και με το/τη σύντροφό σας .

ΤΟΞΟΤΗΣ : Αναβολές και κακοτεχνίες  ενδέχεται να σας προκύπτουν τόσο που  συχνά να σας εκνευρίζουν .Ακατάλληλη εποχή  για να ζητήσετε εργασία  ή να  συνεργαστείτε  σε κάποιο έργο ,επίσης ίσως ανησυχήσετε  για κάποιο ζωάκι .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ενδέχεται να απογοητευτείτε από  την περίεργη συμπεριφορά ή προβλήματος  αγαπημένου προσώπου  ( αισθηματικό δεσμό ,φίλο , παιδί ). Ακατάλληλη εποχή  για  οποιεσδήποτε  καινούργιες επενδύσεις και τον τζόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Το σπίτι  και γενικά η οικογένεια   ενδέχεται να σας  αποκαρδιώνουν λόγω της ασυνεννοησίας  ή της  συμπεριφοράς ορισμένων  χωρίς να ήταν   αναμενόμενη . Επίσης , να αποφεύγετε τη φιλοξενία ένθεν , κακείθεν και τις ανακαινίσεις .

ΙΧΘΥΕΣ :Ένα οικογενειακό ταξίδι  ή αναβάλλεται  η σας προκαλεί «πονοκέφαλο» επειδή  δεν ακολουθείται το αρχικό πρόγραμμα .Ωστόσο,  θα πρέπει να είστε σίγουροι  για την επάρκεια του μεταφορικού σας μέσου ( μπαταρίες, λάδια κ.λπ)   

                         




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου