Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
         Ζουν  ανάμεσά  μας

Οι ακτινοβολίες του σύμπαντος   και κυρίως των κοντινών  πλανητών είναι εκείνες  που δίνουν στον άνθρωπο  τις διάφορες ιδέες  για τις εφευρέσεις .Γιατί  , αν το καλοσκεφτεί κανείς  είναι αντιγραφή  των όσων υπάρχουν στο Σύμπαν .Όμως οι ακτινοβολίες αυτές  έχουν παρελθόν , παρόν και μέλλον, αφού εξαρτώνται  από τις προδιαγραμμένες  κινήσεις  των πλανητών , τις οποίες  ο άνθρωπος  μπορεί να επισημάνει, καθώς  φτάνουν σε αυτόν   με την μορφή ηλεκτρομαγνητικών  ροπών , ακτινοβολιών. 
Έτσι δίνουν  τη δυνατότητα  σε ορισμένους  να κατασκευάσουν  πράγματα  άγνωστα  για τους άλλους  ή να συλλάβουν  κάτι που θα γίνει στο μέλλον .Αυτοί οι άνθρωποι είναι προχωρημένα μυαλά , μυαλά του μέλλοντος , αφού ξεχωρίζουν  από τα σημερινά , τα κοινά. Θα γίνουν όμως κι  αυτά  κοινά   μετα από πολλά  χρόνια.
Τέτοιοι  άνθρωποι  του μέλλοντος – για την εποχή τους – υπήρξαν  οι προφήτες , οι συγγραφείς  που προέβλεψαν διάφορα  πράγματα  τα οποία επαληθεύτηκαν .Χαρακτηριστικό  παράδειγμα  είναι ο Ζιλ ( εξελληνισμένα …Ιούλιος !) Βερν, που το 1869 ήταν ένα «προηγμένο»  μυαλό , έτοιμο  για 100 χρόνια  αργότερα .Έτσι μπόρεσε  να συλλάβει  το ταξίδι  Γης –Σελήνης  τότε , κι ας πραγματοποιήθηκε  εκατό χρόνια  αργότερα  το 1969 με τον Νιλ Αρμαστρονγκ που πρωτοπάτησε  το πόδι του  στο φεγγάρι .
Ο  ίδιος ο Ιούλιος Βερν έλεγε: «ό,τι μεγάλο  έγινε  σ ’αυτόν τον κόσμο , έγινε  επειδή ο άνθρωπος  το προσδοκούσε .Ό, τι  είναι  σε θέση να φανταστεί  ένας άνθρωπος  υπάρχουν άλλοι
άνθρωποι ικανοί  να το πραγματοποιήσουν»
Ύστερα  απ’ αυτά , μπορούμε  άνετα  να δεχτούμε  ότι και στη σημερινή  εποχή  ζουν  άτομα  που το  μυαλό τους  φτάνει  στο 2100 ή στο 2500 και φαντάζονται  διαπλανητικά  ταξίδια  και άλλα γεγονότα που  κάποτε  θα πραγματοποιηθούν , από  κοινά μυαλά μελλοντικών  εποχών.
Στην  κοινωνία  κάθε εποχής  υπάρχουν  καθυστερημένα μυαλά, κοινά μυαλά-που είναι  και τα περισσότερο –και προηγμένα  μυαλά.
Για να λειτουργήσει ο μηχανισμός  της εξέλιξης ,  χρειάζονται  και τρείς αυτές κατηγορίες. Αντιπροσωπεύουν  το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον  που χαράζουν  οι κινήσεις των πλανητών  και γενικότερα το Σύμπαν .Αυτό το τελευταίο  είναι  και η αιτία  που λειτουργεί  μόνο ένα  μικρό μέρος  του εγκεφάλου μας .γιατί ακόμα δεν έχουν  συλληφθεί  ( ή  μάλλον  δεν έχουν  δημιουργηθεί  από το Σύμπαν) οι γνώσεις  που θα θέσουν  και τα  υπόλοιπα  μέρη  σε λειτουργία.
                               ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ  ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ
Μπορούμε  να πούμε λοιπόν  πως είμαστε  αυτοί  που έφυγαν , αλλά και αυτοί  που θα’ρθουν .Οι ίδιοι  δηλαδή  πνευματικά  μέσα  στο χωροχρόνο , αλλά  βελτιωμένοι  σε κάθε  παρουσία μας.
Η πνευματική  εξέλιξη  των ανθρώπων  είναι αποτέλεσμα  των συνεχών  ανακυκλώσεων  του σύμπαντος  των γαλαξιών  και των πλανητών , που  ακολουθούν  την πορεία  του Ήλιου  στην τροχιά  του των 250 εκατ. Ετών  στο γαλαξιακό  επίπεδο.
Γι’ αυτό , η πνευματική  εξέλιξη  έχει  μεμονωμένες  εποχές,  ούτε στηρίζεται  σε ορισμένα πρόσωπα στηρίζεται  σε όλους .και οι πιο εξελιγμένοι  παραδίδουν  την πνευματική  σκυτάλη  σε νέους.

Απ’αυτούς , ξεχωρίζουν  τα μυαλά  που προηγούνται  από την εποχή τους . Έτσι μπορούμε  να υποστηρίξουμε  ότι ακόμη  και σήμερα  άνθρωποι  του μέλλοντος , του 2100, του 2200 ή του 2500 μ.Χ. ζουν  ανάμεσά μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου