Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ  ΜΕ TA  ΑΣΤΕΡΙΑ
KOYBENTIAZONTAΣ   ME  TON  AΡΗ

Αν και γυναίκα  θα σου μιλήσω  αντρίκια, Άρη. Μ αρέσει  αυτός ο τρόπος , αλλά  σου πάει  πολύ  κι εσένα.
Εσύ  τα κάνεις όλα φανερά , το κρυφτούλι  το αφήνεις  γι΄άλλους όπως    υπό τη γη  ο Πλούτωνας ,σε θολά  νερά  ο Ποσειδώνας .Εσένα σε χαρακτηρίζει η ισιάδα   και το θάρρος  .Άλλο αν το παρακάνεις  και σπας  τα  μούτρα   σου.
Την παθαίνεις  και από την  υπερβολική  βιασύνη σου .Τι τρέχεις  σαν αφηνιασμένο άλογο; Δε φοβάσαι τους   τροχονόμους .Τι λες ; Άλλοι πλανήτες  τρέχουν περισσότερο; Μα δεν  είπα ότι είσαι  «διαστημοτρονόμος» .Στο στερέωμα  έρχεσαι τέταρτος  και καταϊδρωμένος  στον αγώνα  ταχύτητας  και μάλιστα  σε ξεπερνάνε δύο γυναίκες  η Σελήνη πρώτη και μετά η Αφροδίτη .Το  ‘χεις  φαίνεται  κόμπλεξ, γι αυτό στη γη παριστάνεις  το σίφουνα  το δρομέα, τον πρωταθλητή .
Και στους δικούς σου έχεις βάλλει νέφτι και όλο τρέχουν , Ποιους δικούς σου ; μα τους Κριούς εννοώ , σε αυτούς δεν είσαι κυρίαρχος ;Τι είπες Άρη ; Μα θα το έλεγα με τη σειρά του .Μη γίνεσαι προπέτης. Σε όλων μας  το ωροσκόπιο  κάπου υπάρχεις  και συμπεριφέρεσαι  ανάλογα  με το ζώδιο που βρίσκεσαι – βέβαια παίζουν  ρόλο  και οι όψεις  που κάνεις  με τους άλλους πλανήτες. Δηλαδή  αν τους κοιτάς λοξά  ή με μισό μάτι , αν  έχεις  κάποιον  απέναντι  ή κολλημένο  επάνω σου  σαν τσιμπούρι  και τι…σόι  είναι αυτός ο κάποιος .
Να’σαι λέει   σε κάποιου  το ωροσκόπιο φάτσα – φάτσα  με τον άλλον  τον επαναστάτη  τον Ουρανό  ή να του ρίχνεις βλέφαρο» από γωνία  ενενήντα  μοιρών !ζήτω που κάηκε  αυτός που  του λάχε  τέτοιος «συνδιασμούλης» αλλά και εμείς  που έχουμε  την τιμή  να τον  κάνουμε  παρέα .Και σε σύνοδο αν είστε  κοντά- κοντά  δηλαδή «αγκαλίτσα», το ίδιο  ηφαίστειο κρύβετε. Δύο κοκόρια  σένα κοτέτσι  χωράνε;» συνεργασία  δύο επαναστατών,  τι άλλο  θα βγάλει  από επανάσταση  στο…τετράγωνο!
Και με τον άλλον το στεγνό  και  ανέραστο , τον Κρόνο, φαντάσου  να είσαστε  « Παρτούλα» ή να κοιτιόσαστε  από άσκημες μεριές .Ουαί  και  αλίμονο  στο φουκαρά  , που έχει κρυμμένο  στον κόρφο του  τέτοιο φίδι. Σας παρουσιάζουν τότε  εσένα με άλογο  και τον Κρόνο  με καβαλάρη .Ε σύ βέβαια  τι άλλου είδους  άλογο  μπορεί  να είσαι  από άγριο και νάχεις τώρα επάνω σου για αναβάτη  το στυφό  και αυστηρό Κρόνο .Ώσπου  να γυρίσεις  να δεις  θα΄χετε  τσακιστεί  και οι δύο.
Κάτι ξέρω  κι εγώ , το είδα  και στο ωροσκόπιο  μιας φίλης όπου κάνετε ενάμισι τετράγωνο , που στο κάτω , κάτω  είναι κακή γωνία  , αλλά δευτερεύουσας σημασίας Εκείνη σε έχει σε καλή θέση  , στο Σκορπιό έχει όμως  τον γεροντοκόρο, τον Κρόνο  στον Κριό , δηλαδή στον στάβλο σ ου , συγνώμη  στο σπίτι σου  ήθελα να πω, που δεν ταιριάζει  καθόλου  στο στιλ του.  Μια ζωή η φίλη μου  δεν έχει αφήσει  πόμολο για πόμολο  που να μην της αφήνει  τα σημάδια του στο σώμα της.. Επίσης κόβεται  και ματώνεται  με ψαλίδια , μαχαίρια  ακόμα και κονσερβοκούτια .Τι πράγμα και   ξυράφια ;Όχι με ξυράφια δεν  έχει παρτίδες με αυτά  .Ούτε ξυρίζεται , ούτε τις  φλέβες της κόβει, Ναι, βέβαια, οι σχέσεις σου  με τους άλλους  πλανήτες  αναρτώνται  και από το  ζώδιο  που σε φιλοξενεί . Πάλι με πρόλαβες  δε μπορώ να τα λέω και να τα κάνω  όλα μαζί. Αυτό το ταλέντο  νομίζεις πως το έχεις μόνο   εσύ , γι αυτό στο τέλος  όλο μούσκεμα τα κάνεις.
Σύμφωνοι , εκπροσωπείς  τη δράση , την πρωτοβουλία , το δυναμισμό , μην το παρακάνεις όμως. Τι τα βάζεις  όλα μαζεμένα  σένα  σακί και μας τα πετάς στη μούρη ;Θα μας διαλύσεις .Ενώ αν μας τα πλασάρεις με ρέγουλα  και εμείς θα επωφεληθούμε  κα εσύ θα εντυπωσιάσεις , θα κάνεις τον ήρωα .Έλα άσε τα σάπια , ψοφάς για κάτι τέτοια  προπαντός  αν βρίσκεσαι  στο ζώδιο  σου τον Κριό.
Δε λέω είναι και ζώδια , όπως ο Ζυγός  και ο Καρκίνος  που δε σου ταιριάζουν καθόλου , γι αυτό εκεί  φέρεσαι άτολμα , φοβισμένα, μαλακά.
Τι μούτρα είναι αυτά; Γιατί αναψοκοκκίνισες  και πέταξες φωτιές; σε βρίζω ;Είδες για να είσαι πολύ παρορμητικός , δεν ακούς καλά …  ο τόνος πέφτει στη λήγουσα .Πρόσεξε  αν συνεχίσεις να κάνεις τέτοιες ανοησίες  θα ανεβάσω τον  τόνο στην παραλήγουσα .και ξέρεις  ε; είναι να μη σου βγει το όνομα δε χρειάζεται πολύ να πολιτογραφηθεις  με αυτό το επίθετο  και να ξεχάσουμε  το κανονικό σου ονοματάκι΄.
Όταν βρίσκεσαι στον Καρκίνο έχεις κι άλλα  προβλήματα , προπαντός  αν  έχεις και άσκημες όψεις  με  τους υπόλοιπους  …» συναδέλφους  του στερεώματος «.Γίνεσαι  κομπλεξικός , ύπουλος , ακόμα και σαδομαζοχιστής .Έφριξες  ;Αναρωτιέμαι  πως είναι δυνατόν  ΕΣΥ ο Άρης  να έχεις έστω και σπάνια  τέτοιες ιδιότητες .Φαίνεται ότι σε πειράζει  η …υγρασία του Καρκίνου  και σου σκουριάζει  τα ατελείωτα  αιχμηρά σιδερικά  που συνηθίζεις να χρησιμοποιείς .Και που να δεις τι πλάκα  έχεις όταν  είσαι στο Ζυγό .Γκρινιάζεις πολύ και κάνεις  ψευτο-απόπειρες  αυτοκτονίας  για να σε προσέξουν .Σ έκανα  να ντρέπεσαι; Κάτσε να σου πω μερικά του γούστου σου να σε συνεφέρω .
Υπάρχουν και ζώδια  στα οποία κάθε άλλο μαλακός είσαι  όπως  στο Λέοντα .Εκεί ξεπερνάς τον εαυτό σου  σε μαχητικότητα , ντομπροσύνη , τιμιότητα , γενναιοδωρία
αλλά και εγωισμό , μωρέ αδελφέ μου που σκάει γάιδαρο .Άνθρωπος  κατά τα άλλα ευγενέστατος , τρυφερότατος , υποχωρητικότατος  αν σε έχει στο Λέοντα , μπορεί να μας κάνει  να μη ν πιστεύουμε  στα μάτια μας , αν του πάμε κόντρα  και τον κυριεύσει το πείσμα , ο εγωισμός και το νταϊλίκι .έτσι και δεν του αναγνωρίσουμε  πως είναι ο πρώτος  και ότι  έχει δίκιο , μπορεί να μας  πείσει με το ξύλο  ή με σκυλοβρίσιμο «εν ονόματι της λογικής  και της δικαιοσύνης» Μέχρι που αγωνίζομαι  να καταλάβω  τέτοιες περιπτώσεις  αν εγώ τρελάθηκα  ή έχω να κάνω  με σχιζοφρενή  και διχασμένη προσωπικότητα .
Βέβαια , ο χαρακτήρας  και οι ενέργειές  σου  εξαρτώνται  και από το σπίτι που  βρίσκεσαι .Τι σπίτι ; Τον οίκο τι πράγμα; Οίκο ανοχής ; Αστρολογικό οίκο  εννοώ , βρε αγόρι μου ,Ανοχή υπάρχει  στις όψεις όχι στους οίκους  πως σου΄ρθε αυτό; Επειδή σε χαρακτηρίζει  η σεξουαλική δραστηριότητα  και απληστία; Μη σου γίνουν και έμμονη  ιδέα , ανακάτεψε τον αισθησιασμό σου και στις φυσικές  ερωτικές  συγκινήσεις,  λίγο συναίσθημα  δε βλάπτε.
Και για να σου  εξηγήσω την επίδραση των οίκων : Μία  στενή φίλη μου  σ ’έχει    στον ‘έκτο οίκο  της υγείας και της εργασίας. . .Το πρώτο  λοιπόν είναι ότι  από το πρωί που θα σηκωθεί μέχρι και αργά το βράδυ  θυμίζει Βέγγο σε ελληνικές ταινίες  αφού τρέχει με δουλειές  συνεχώς ....Το δεύτερο  ότι στα  περισσότερα  από τα συνεχή μικροατυχήματα  της τρέχει άφθονο αίμα  ευτυχώς γιατρεύονται πολύ γρήγορά. Το τρίτο λεβέντη μου  είναι ότι κοντεύεις να  μετατρέψεις το σπίτι της σε χειρουργική κλινική.   Ακόμα και στο μαιευτήριο που πήγε να γεννήσει  τρεχάτος ξοπίσω της και εσύ  …για να καταλήξει σε καισαρική .
Τελικά  για σκέψου  να έμενε  η φίλη μου στην ιστορία ως «Αυτή που σκότωσε  τον πλανήτη Άρη».

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου