Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ένας Καινούριος Άντρας Μπήκε Στη Ζωή Σας         Ένας  Καινούριος Άντρας
           Μπήκε Στη Ζωή Σας


             Θα Μείνει ή Θα  Φύγει;

Επιτέλους  το θαύμα  έγινε .Μετά από μήνες  άκαρπων αναζητήσεων , συναντήσατε  σε κάποιο πάρτι,  στην ταβέρνα  ή ακόμα  και σε κάποιο επαγγελματικό χώρο , ένα συμπαθητικό , ενδιαφέροντα  άντρα .Συζητήσατε , γελάσατε , ανακαλύψατε  ότι έχετε  πολλά κοινά σημεία  και μετά το προκαταρκτικό  στάδιο  της γνωριμίας  η ιστορία  είχε τη γνωστή  κατάληξη .περάσατε  μία  νύχτα μαζί του .
Την επομένη , ύστερα  από το  πρωινό  σας  αποχαιρετισθήκατε  και την ώρα  που σας  ξεπροβόδιζε  ακούσατε  τα στερεότυπα  λόγια. «περάσαμε πολύ όμορφα ,θα τα πούμε  ξανά .Θα σου  τηλεφωνήσω»
Με αναπτερωμένο  το ηθικό  σκέφτεστε  ότι η υπόθεση  βρίσκεται  σε καλό δρόμο. Aισθάνεστε  ότι τον  έχετε γοητεύσει,  του κεντρίσατε  το ενδιαφέρον  και αν είστε λίγο ευφάνταστη , βλέπετε μία  καινούρια σελίδα  ν ανοίγει  στη ζωή σας .οι ημέρες όμως περνούν  και εκείνος δεν τηλεφωνεί .Έχει  γίνει  άφαντος .Το  πάθος  του εξατμίστηκε  μέσα σε μία νύχτα  αφήνοντας σας με την απορία «γιατί λοιπόν μου έδωσε  ελπίδες;»
Ακόμη όμως και αν  τηλεφωνήσει  και τον ξαναδείτε  δύο ή τρείς φορές , τίποτε και κανείς  δε μπορεί να σας  διαβεβαιώσει  ότι αυτός ο άντρας  που τόσο  σας αρέσει  θα μείνει  κοντά σας Η στερεότυπη  φράση  «θα τα ξαναπούμε‘ ή θα σου τηλεφωνήσω» αποτελεί κατά κανόνα  το άλλοθι  που χρησιμοποιούν  οι εκπρόσωποι  του ισχυρού φύλου ,  όταν θέλουν  να δώσουν τέλος  με τρόπο  ανώδυνο  σε μια  περαστική περιπέτεια , χωρίς  υποτίθεται  να πληγώσουν  τον εγωισμό  της γυναίκας  που γνωρίζουν πολύ καλά  ότι δεν  ενδιαφέρονται  να την ξαναδούν .Μπορεί ακόμη  προκειμένου  να ελαφρώσουν  της τύψεις  τους , να σας στείλουν  μία τεράστια ανθοδέσμη  με καρφιτσωμένη κάρτα εκφράζοντας ένα «μεγάλο ευχαριστώ». Μετά  την ανθοδέσμη όμως τηρείται η απόλυτη σιγή .
Στην εποχή μας όμως  που τα άτομα  και των δύο φύλων  διακατέχονται  από  μία συνεχή ανασφάλεια  όπου το συναίσθημα  της μοναξιάς  είναι τόσο έντονο  και όπου οι περισσότερες  αξίες  του παρελθόντος  έχουν καταλυθεί  χωρίς να έχουν  αντικατασταθεί  από νέες , σε μία εποχή  απόλυτης  κοινωνικής  και συναισθηματικής  σύγχυσης , πως  μπορεί να κρίνει μία γυναίκα  αν αυτός ο κάποιος ενδιαφέρεται  πραγματικά  γι’ αυτήν ή  απλώς θέλει να περάσει  μαζί της κάποιες ώρες ευχάριστα .Και όμως, ουσιαστική  βοήθεια  στο να βρεθεί  η απάντηση   σε αυτά τα επίμαχα  ερωτήματα  παρέχει η αστρολογία  με βάση τα στοιχεία που αφορούν τον ψυχικό κόσμο  του κάθε ανθρώπου  ανάλογα με το γενέθλιο ωροσκόπιό του .
Στην αστρολογία  ο πλανήτης Άρης  δείχνει τη σεξουαλική διάθεση  και τον πόθο γι’ αυτήν .Επίσης η Αφροδίτη  δείχνει  τον έρωτα,  την τρυφερότητα, την αγάπη. Εδώ θα αναφερθούμε στο ζώδιο που βρίσκεται η Αφροδίτη  στο γενέθλιο ωροσκόπιο καθώς αποκαλύπτει   τη δυνατότητα  του του καθενός στο  να δίνει   και να παίρνει  , να αγαπάει  και να αγαπιέται .
                             Η ζωδιακή θέση της Αφροδίτης
Στον Κριό: Το άτομο αυτό είναι παρορμητικό στον έρωτα ,   ακολουθεί την τακτική  της απευθείας  προσέγγισης. .Είναι εκδηλωτικό  και χαρακτηρίζεται  από πάθος .Ανυπομονεί  να βρεθεί  στην κρεβατοκάμαρα  και είναι κυρίως ερωτευμένο  με τον εαυτό του .Φλογερός εραστής  στην αρχή  έχει το ελάττωμα  να βαριέται  πολύ εύκολα στη συνέχεια. Ένα άλλο  του  χαρακτηριστικό  είναι οι   σύντομες αποδράσεις». Πίσω  από το γοητευτικό  προσωπείο του  , με το οποίο  εμφανίζεται  στις κοινωνικές  του συναναστροφές , εδώ στον έρωτα   κρύβει  έναν ιδεαλιστή  που ικανοποιείται  πολύ δύσκολα.
Στον Ταύρο: Πρόκειται για υπομονετικό άτομο , που αγαπάει  την πολυτέλεια  και την καλοπέραση .θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  σπιτόγατος .Από τη στιγμή  που θα συναντήσει  κάποια  που τον  θα ικανοποιεί  σεξουαλικά  μπορεί  να θεωρηθεί  πιστός  στον έρωτα .Η γήινη σεξουαλικότητά  του προϋποθέτει  έντονες συγκινήσεις .Γενναιόδωρος  αλλά πεισματάρης  μπορεί να είναι  πολύ τρυφερός όταν  βρεθεί  με την  κατάλληλη  σύντροφο .Προτιμάει  τις σταθερές  και μακροχρόνιες  σχέσεις.
Στους Διδύμους: Στην προκειμένη περίπτωση  η Αφροδίτη  θυμίζει  μία πολύ  κοινωνική  πεταλούδα. Το άτομο  είναι γοητευτικό  έξυπνο  και ανεξάρτητο .Αναζητάει  μία σύντροφο  που να τον   διεγείρει καταρχήν  διανοητικά .Ενδέχεται όμως  να έχει  πολλές μεταπτώσεις .Είναι  δύσκολο  να κατασταλάξει  και να προσκολληθεί  σε μία γυναίκα .Ο ασταθής  αυτός λοιπόν άνθρωπος  δεν είναι κατάλληλος  για μακροχρόνιες σχέσεις .Για αυτό μην υπολογίζετε  με σιγουριά  ότι θα γίνει  ο σύντροφος  της ζωής σας .
Στον Καρκίνο: συναισθηματικό και αφοσιωμένο , ευμετάβλητο και ιδιότροπο , πρόκειται   στην πραγματικότητα  για άτομο  συμπαθητικό  και ευγενικό  που εντυπωσιάζεται εύκολα .Είναι ντροπαλό  στις ερωτικές σχέσεις , γι’ αυτό είναι συχνά  ανταγωνιστικό .Εάν όμως,  αποφασίσει  ότι βρήκε τη σύντροφο που του ταιριάζει , πολύ δύσκολα  απαλλάσσεται  κανείς από αυτόν .
Στον Λέοντα:  Εδώ πρόκειται  για μία εξωστρεφή  και θερμή Αφροδίτη .Το άτομο είναι ρομαντικό  και εύκολο ενθουσίαστο   με διακυμάνσεις στα  συναισθήματά του .Από τη μια μπορεί να δραματοποιεί τα  πράγματα και από την άλλη  να είναι έντονα σεξουαλικό .Απαιτεί  να το προσέχουν  και ενδέχεται  να είναι πολύ κτητικό .Όταν  όμως ερωτευτεί  πραγματικά  είναι πιστό και γενναιόδωρο.
Στην Παρθένο : αυτή  η θέση Αφροδίτης θεωρείται  δύσκολη  Αυτός ο άνθρωπος  αναλύει  τα πάντα  γύρω από τον έρωτα  και τη σύντροφο  του. Εάν διαπιστώσετε  ότι η νέα σας  γνωριμία  πιστεύει  σε πολύ υψηλά ιδανικά  και έχει κρητική διάθεση  απέναντι στον κόσμο , υπάρχουν  πολλές πιθανότητες  η Αφροδίτη  του να βρίσκεται  στην Παρθένο .Συναισθηματικά είναι  ανεξάρτητος  και φλερτάρει  με μεθοδικό τρόπο, .Ικανοποιείται πολύ δύσκολα  καθώς και σε αυτό το κομμάτι της ζωής του είναι τελειομανής .
Στον Ζυγό :Θεωρείται η καλύτερη θέση  για έναν φύση ρομαντικό άνθρωπο . Ετούτο το άτομο έχει στοιχεία  ευγένειας  και ξέρει πως  να  ευχαριστεί τη σύντροφό του .Στην  κρεβατοκάμαρά που ζει τον έρωτά του  πρέπει όλα να βρίσκονται σε τάξη. Απεχθάνεται  την τραχύτητα  και τις  χοντροκοπιές .Επίσης  είναι ο άνδρας  που σχεδόν αποβλέπει μέσω του γάμου   να βελτιώσει  την κοινωνική  του θέση  επιλέγοντας  το πρόσωπο  που θα τον βοηθήσει στην επίτευξη  αυτού του στόχου.
Στον Σκορπιό :Εδώ, επικρατεί  το πάθος και το μυστήριο. Αυτός ο άντρας  έχει την τάση να  θέλει να επιβάλλεται  στις ερωτικές του σχέσεις .Είναι κτητικός  εκφράζει  τα συναισθήματά του  με έντονο τρόπο,  έχει έντονες  σεξουαλικές  ορμές και γενικά γίνεται ιδιαίτερα επιθυμητός .Από την άλλη  με το πείσμα και την κτητικότητά του  δεν πρέπει  να τρέφει  κανείς  την ψευδαίσθηση  ότι μπορεί να  αλλάξει τη συμπεριφορά του  
Στον Τοξότη: Πρόκειται  για άτομο  που μπαίνει  κατευθείαν στο «ψητό», προσεγγίζει το άλλο πρόσωπο  με ευθύτητα , παρορμητικά, καλοπροαίρετα με ευγένεια και γι’ αυτό  δημιουργεί πολλές ερωτικές σχέσεις .ίσως γι αυτό  να μη μένει σε έναν γάμο , καθώς η ελευθερία  αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της ζωής του καθώς το κυνήγι  του άλλου είναι  ένα αγαπημένο του σπορ.
Στον Αιγόκερω: Εδώ ο έρωτας αντιμετωπίζεται με  σοβαρότητα .Το άτομο είναι γενικώς καχύποπτο  και έχει την τάση  να δημιουργεί  δεσμούς  από καθαρά συμφεροντολογικά κίνητρα .Επιδιώκει σταθερές  σχέσεις, ώστε  έχοντας εξασφαλίσει την προσωπική ζωή του  να μπορεί ανενόχλητος  να αφιερωθεί πλέον  στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Στον υδροχόο: Ο έρωτας σε τούτον τον άντρα έχει  απρόσωπο χαρακτήρα  Μπορεί οι ερωτικές του ιστορίες να ξεκινούν ξαφνικά  αλλά  μπορεί και ξαφνικά να τις τελειώσει   όχι απαραίτητα και από φιλικές. Το ιδανικό γι’ αυτόν είναι να βρει  τη γυναίκα που θα είναι   φίλη και σύντροφο  μαζί Η κρεβατοκάμαρά του είναι περισσότερο τόπος για  κουβεντούλα  παρά για  φλογερές  ερωτικές συνευρέσεις Στη χειρότερη περίπτωση  γίνεται εντελώς αδιάφορος  προς τη σύντροφό του .
Στους Ιχθείς :Παθητικό, τρυφερό,  ευσυγκίνητο  αυτό το άτομο μπορεί να  αφοσιωθεί  απόλυτα στη σύντροφό του Υπάρχει   βέβαια η  πιθανότητα  να μην αρκεστεί  σε ένα μόνο γάμο καθώς έχει αρκετές απαιτήσεις από εκείνη, όπως  να είναι μαζί του τρυφερή  καλοσυνάτη  περιποιημένη και περισσότερο από όλα πιστή.             
      

          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου