Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 8-14/11

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  8-14/11

Στην τρέχουσα  εβδομάδα  τα πλέον βασικά  σημάδια  σε κοσμικό επίπεδο  είναι  η Ν Σελήνη  στις 11/11 στο Σκορπιό( σχετική αναφορά γίνεται  στο ημερήσιο). Επίσης  ότι ο Άρης  στις 13  εισέρχεται  στο Ζυγό μέχρι τις 3/1/2016. Γενικά  σε αυτήν   την περίοδο , στο κάθε τι ακόμα  και στα εύκολα  θα χρειάζονται  προσπάθειες  και στα δύσκολα  υποχωρήσεις .

ΚΡΙΟΣ: Αρκεί να είστε σίγουροι  για κάτι που ψάχνετε να βρείτε  ότι το θέλετε πολύ  και αυτό τελικά θα γίνει Το πιο πιθανό γι αυτό  είναι ότι  θα΄χετε σύμμαχό το  μυαλό σας. Ωστόσο, ο πλανήτης σας ο Άρης θα σας παροτρύνει μέσω άλλων να κάνετε ή να διακόψετε ή να διαπιστώσετε σε ποιο στάδιο βρίσκετε μία συνεργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενδέχεται να ξεκινήσετε κάτι καινούριο  αναφορικά με μια σχέση  συμβίωσης ή συνεργασίας. Με πολλές πιθανότητες σε αυτό  να παίξει ρόλο  ένα τρίτο άτομο. O Άρης μέχρι τις 12 και εφόσον είστε γεννημένοι στις  πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, σας ενισχύει ερωτικά και δημιουργικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Με τη Ν .Σελήνη  ενδέχεται να κάνετε ένα καινούριο  επαγγελματικό ξεκίνημα  ίσως  να είναι ερευνητικό , γι αυτό μη χάσετε τις ελπίδες σας για κάτι καλύτερο αλλά πάντως  μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες .Όμως, αποφύγετε να επιμένετε  οι γεννημένοι  προς το τέλος του ζωδίου σας σε πράματα  σχετικά με την οικογένεια και ιδιωτική ζωή σας .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως υποχρεωθείτε να  λειτουργήσετε δυναμικά αναφορικά με ένα αγαπημένο πρόσωπο , περισσότερο αν είστε γονέας  ή έχετε η θέλετε να έχετε  ερωτική σχέση. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες του Άρη  στη Παρθένο σε ζητήματα επικοινωνίας, εφόσον επιδιώκετε  να γίνουν γρήγορα  και   προσεχτικά.

ΛΕΩΝ: Ενδέχεται να ανοίξετε ή να  κλείσετε μία οικογενειακή  η επαγγελματική «πόρτα» με ορισμένες δυσκολίες κυρίως οι γεννημένοι  τον Αύγουστο . Επίσης , προσπαθήστε να  ξεμπερδέψετε με μία οικονομική συναλλαγή, ανεξάρτητα με ποιους όρους,  όχι γιατί θα σας πιέζει 
αλλά διότι  θα γίνετε  πιο ήρεμοι εσείς .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν κάτι  επιδιώκετε να το  ξεφορτωθείτε –όχι άνθρωπο-  ίσως να το καταφέρετε  αλλά με προσπάθεια. Αν θέλετε να αποκτήσετε κάτι  από δεύτερο χέρι  καλό θα είναι να ερευνήσετε ακόμα περισσότερο τις λεπτομέρειες .Οι γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας , είστε ευάλωτοι  στους καβγάδες ,τις ζημιές
.
ΖΥΓΟΣ :Προσπαθήστε   να εξισορροπήσετε  συναισθηματικά, διότι έτσι  οι όποιες δυσκολίες σας περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ .Ακόμα περισσότερο, αν αυτό που σας απασχολεί  είναι  το χρήμα  καθώς  δεν είναι αυτό που σας χρειάζεται για  να επιχειρήσετε πράματα. Όμως  από τις 13  που ο Άρης έρχεται στο ζώδιό σας  θα βρίσκετε  δυναμικές λύσεις .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Η Ν. Σελήνη  ενδέχεται να σας προκαλέσει  ακόμα περισσότερο το συναίσθημα της αυτοσυντήρησης με συνέπεια  να ψάχνετε για το καλύτερο βελτιώνοντας  και την προσωπική ζωή σας .Αλλά αυτό γίνεται υπό  όρους …Για ένα  επαγγελματικό ή γενικά επιβίωσης σχέδιο ίσως να χρειαστεί  να περιμένετε  λίγο ακόμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να δυσκολευτείτε  για λίγο, αλλά αξίζει τον κόπο να  επιδιώξετε να  δείτε κάποιες αλήθειες που αγνοείτε ή δε θέλετε να τις παραδεχθείτε .Ωστόσο,   οι γεννημένοι  στις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας καλό είναι να είστε προσεχτικότεροι στη συμπεριφορά σας  απέναντι σε προϊσταμένους ,γονείς , αξιωματούχους .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το καινούριο ξεκίνημα που θα υποχρεωθείτε να κάνετε  απαιτεί  ιδιαίτερη  προσοχή,  διότι πίσω από αυτό  κρύβονται  πράγματα   και  ίσως να πρέπει να αλλάξετε τα σχέδιά σας .Οι γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας μπορεί να ταξιδέψετε, ή να χρησιμοποιήσετε το νόμο σε ζήτημα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καιροί είναι δύσκολοι  για να κάνετε πράματα που εντυπωσιάζουν .Περιοριστείτε σε αυτά που γνωρίζετε καλά  κυρίως στην κοινωνικό-επαγγελματική ζωή σας και εφόσον  χρειαστεί  να  γίνετε  και πιο ερευνητικοί .Όσο ,  για οικονομικές  υποχρεώσεις που έχετε σε τρίτους,  περιμένετε μέχρι που  να αλλάξει ζώδιο  ο Άρης  από 13/11.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τούτη την Ν. Σελήνη  είτε είστε άνθρωπος των γραμμάτων  ή της βιοπάλης   με αρκετή ευκολία  μπορούν να σας ανοίξουν αξιόλογοι πνευματικοί ορίζοντες .Θα χρειάζεται όμως πάντα, ο αυτοέλεγχος  για να μην  ξεφύγετε από τα επιτρεπτά σας όρια. Οι γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας ίσως να  ζήσετε εντάσεις με το/τη σύντροφό σας  ή με συνεργάτες.               

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου