Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΝΙΑ

                        Η  χρονιά  του 9 και οι

            Αριθμολογικές του                                      προβλέψεις                                                  

Αν  θέλετε να μάθετε  ποια θα είναι η τύχη  της φετινής χρονιάς σας  δεν έχετε παρά να προσθέσετε  στο παγκόσμιο έτος  την ημερομηνία της  γέννησής σας .
Το άθροισμα  της χρονιάς ισούται   με τον αριθμό 9.(2016=2+1+6=9)Αν προσθέσετε  την ημερομηνία και τον αριθμό που γεννηθήκατε ( ημέρα και μήνα ) στον αριθμό της παγκόσμιας χρονιάς  θα  βρείτε τον αριθμό  του πεπρωμένου  της προσωπικής  σας χρονιάς. 
Για παράδειγμα  αν κάποιος γεννήθηκε στις 25  Μαρτίου   ο αριθμός  της προσωπικής του χρονιάς  είναι :2+5+3+9=19=1+9=1


                         χρονιά  1
Η χρονιά 1  έχει την έννοια της πρωτιάς  με νέα και τολμηρά  ξεκινήματα .Προετοιμαστείτε   για ευκαιρίες που   πρέπει  να αρπάξετε , γιατί  δεν έρχονται  πάντα στη ζωή  και αξιοποιήστε  τις αμέσως,. Αλλά αφού προηγουμένως  έχετε πειστεί  ότι  θα τις υπηρετήσετε  μέχρι την ολοκλήρωσή τους.
Ό,τι ξεκινήσετε  φέτος να ξέρετε  ότι θα διατηρηθεί  μέσα  στον εννεαετή  κύκλο  που θα αρχίσει  από ετούτη τη χρονιά ( γνωριμίες, επιχειρήσεις , πνευματικά  ενδιαφέροντα κ.λ.π)
Όμως, σε κάθε περίπτωση  θα πρέπει να ελέγχετε  τον  ενθουσιασμό σας  στις αποφάσεις και στην εκτέλεση
 με ότι  θα καταπιαστείτε .Ο εγωισμός , η υπεροψία  και πολλές φορές η πίεση  που μπορεί να  δεχθείτε  από τρίτους  μπορεί  να  λειτουργήσουν σε βάρος σας. Γι αυτό, η τόλμη , η παρόρμηση  και η πρωτοποριακή  σας διάθεση  πρέπει να συνοδεύονται  με αυστηρή αυτοκριτική , και τούτο γιατί  ο θεμέλιος λίθος  για το όποιο ξεκίνημά σας  θα πρέπει να αντέξει  το καινούριο σας οικοδόμημα.
                                               Χρονιά 2
Αν την προηγούμενη χρονιά βάλατε σε εφαρμογή  κάποιες καινούριες  δραστηριότητες , ενδεχομένως η παρόρμηση  και η απειρία  να σας ταλαιπώρησαν. Ετούτη όμως τη χρονιά,  με υπομονή  και μεθοδικότητα θα μπορείτε  διορθώστε τα όποια σας λάθη.
Καταρχήν ,  θα΄χετε την ευκαιρία  να κάνετε επικερδείς διαπραγματεύσεις , να κλείσετε  συμφωνίες, να αυξήσετε τα κέρδη σας Γι όλα αυτά, επειδή θα χρειάζεται  συνεχής επαγρύπνηση  θα πρέπει να είστε  ιδιαίτερα προσεχτικοί  στην επιλογή των συνεργατών σας  και γενικά με αυτούς που θα συναλλάσσεστε.
φιλικοί και αισθηματικοί δεσμοί  που θα ξεκινήσουν  ετούτη τη  χρονιά  θα  παίξουν  σοβαρό ρόλο στη ζωή σας .
Να θυμάστε  το 2016  είναι προτιμότερο  να συνεχίσετε  οτιδήποτε υπάρχει ήδη  στη ζωή σας, παρά να κάνετε  καινούρια  επιχειρηματικά άλματα. να θυμάστε επίσης,   ότι είναι βασικό να αναπτύξετε  ακόμα περισσότερο  τις διπλωματικές σας ικανότητες , καθώς όλο και κάτι  θα κερδίζετε μέσα από αυτές.
                                                            Χρονιά 3
Σε τούτη τη χρονιά προβλέπεται να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί άνθρωποι. Μέσω των καθημερινών σας δραστηριοτήτων  θα πληθαίνουν οι γνωριμίες σας  από τις οποίες όλο και κάτι θα κερδίζετε,  καθώς  θα ειδικευτείτε  στις δημόσιες σχέσεις  και μάλιστα με  δάσκαλο τον ίδιο τον εαυτό σας .Βέβαια,  δεν γίνεται λόγος  αν ασχολείστε  με δημόσιες σχέσεις , τη δημοσιογραφία, τη διδασκαλία  τη διαφήμιση, το εμπόριο και  γενικά σε επαγγέλματα Τύπου και πληροφοριών .Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε  ακόμα περισσότερες  και καλύτερες δραστηριότητες αξιοποιώντας επίσης , και όλα τα κρυμμένα σας ταλέντα.
Εν ολίγοις,  είναι μία καλή χρονιά  να εκθέσετε  και να βάλετε σε εφαρμογή  τα  σχέδιά σας. Όμως, όλα  αυτά θα πρέπει να γίνονται με  αυτοπειθαρχία και αυτοσεβασμό , καθώς  θα υπάρχει και η τάση να ξοδεύετε χρόνο επίσης σε ασήμαντα και επιπόλαια  πράματα , όπως σε διασκεδάσεις και καταχρήσεις .
Στην αισθηματική ζωή σας  δε θα λείψουν τα  φλερτ αλλά δε θα  λείψουν και  τα σφάλματα. όπως  μία περιπετειώδη εξωσυζυγική σχέση , έναν γάμο επιπόλαιο χωρίς σκέψη κ.λπ
                                                       


                                                     Χρονιά4                                                Πρόκειται για χρονιά αυτογνωσίας. Το σημαντικότερο για σας είναι να  ασχοληθείτε με το βαθύτερο  συναισθηματικό σας κόσμο. Πριν από οτιδήποτε άλλο  κάνετε  μία αναδρομή  στο παρελθόν  και δείτε τι δώσατε και  πήρατε από τη ζωή .Που πετύχατε και που αποτύχατε.
Όταν πετύχετε  να αναλύσετε τον εαυτόν σας  και το κάθε τι  με αντικειμενικότητα , τότε  προετοιμαστείτε  για τα όποια  γεγονότα αυτής της χρονιάς,  τα οποία  ενδέχεται  σε κάποιες περιπτώσεις να δοκιμάσουν  την αντοχή σας.
Γενικά πρόκειται για μία σκληρή χρονιά αλλά θα πρέπει και εσείς να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων διατηρώντας έτσι την αισιοδοξία σας. Γι αυτό  καλό θα είναι  όσο τολμηροί και αν είστε  να εφαρμόσετε  την τακτική της μετριοπάθειας .
Να αποφεύγετε να ξοδεύετε ασυλλόγιστα χρήματα  και μην επιχειρήσετε  να κάνετε επενδύσεις  κεφαλαίων  από χρήματα που δε σας περισσεύουν .
Μη σκεφτείτε να αλλάξετε  δουλειά  ή να αλλάξετε  τον /την ερωτικό σας σύντροφο δημιουργώντας μία καινούρια κατάσταση , διότι στη συνέχεια  μπορεί να εξελιχθεί σε δράμα.
Να θυμάστε ότι πρέπει να δείχνετε υπομονή  για τη διατήρηση  των κεκτημένων σας. Άλλωστε  ένας χρόνος είναι και θα περάσει .Ο επόμενος  περιμένει να σας ανταμείψει  για όλους τους περιορισμούς  που θα δεχθείτε φέτος.

                                                     Χρονιά 5
Χρονιά ανακατατάξεων .Τα απροσδόκητα γεγονότα  θα σας προκαλέσουν  καθοριστικές  αλλαγές .Αν αυτές οι αλλαγές  είναι ανατρεπτικές  ή όχι  αυτό θα εξαρτηθεί  από τη δύναμη του χαρακτήρα σας. Για παράδειγμα  στην εργασία σας  μπορεί να γίνουν  απρόοπτες αλλαγές (μετάθεση ,προαγωγή ,υποβιβασμός , απόλυση,  παραίτηση ή καινούριο ξεκίνημα .)
Στον αισθηματικό τομέα μπορεί  να προκύψουν καβγάδες , αντικαταστάσεις  κ.λ.π.
 Εν ολίγοις ,  θα' ναι μία  επεισοδιακή χρονιά  διότι με την πρώτη κιόλας μεταβολή  θα ακολουθήσει  μία σειρά μεταβολών .Συνήθως, οι αλλαγές έρχονται  ξαφνικά και πολλές μαζί .Γι αυτό  καλό θα'ναι να μην  επιδιώξετε  να κάνετε μόνοι αλλαγές αφ’ εαυτού σας , διότι  ενδέχεται να βρεθείτε  μπρος σε απρόβλεπτες καταστάσεις  για τις  οποίες θα είστε  τελείως απροετοίμαστοι να τις αντιμετωπίσετε. Πολύ χειρότερα δε, αν είστε από χαρακτήρος άνθρωποι  ριψοκίνδυνοι και θρασείς .
Βέβαια , μέσα στα απρόοπτα που θα συμβαίνουν   μπορεί να υπάρχουν  και ευκαιρίες  τις οποίες  αν τις αντιληφθείτε εγκαίρως   και τις  εκμεταλλευτείτε  κατάλληλα  θα μπορέσετε   ίσως  να  δημιουργήσετε κάτι σπουδαίο .Μόνο προσέξτε,  μήπως όλα αυτά γίνουν επιφανειακά , χωρίς να υπάρχει ένα σίγουρο υπόβαθρο. Γι αυτό,  να αποφεύγετε να εξωθείτε καταστάσεις αφ΄εαυτού σας. Πάντως,  ότι και αν κλονιστεί φέτος  και μπορέσετε  να το κρατήσετε  και με τα δόντια –εφόσον σας ενδιαφέρει , του χρόνου  θα υπάρχει  η δυνατότητα  να αποκατασταθεί .  
                                                        Χρονιά 6
Ετούτος ο καινούριος  χρόνος σας υποδέχεται  πολύ κουρασμένους , όμως φέτος στη ζωή σας που  κυριαρχεί  ο αριθμός έξι (6)  σας υπόσχεται να σας  ανταμείψει  για όλα όσα ζήσατε  τα προηγούμενα χρόνια Είναι η χρονιά  στη διάρκεια της οποίας θα  θερίσετε  ό,τι  σπείρατε  τα προηγούμενα πέντε χρόνια με κόπους , αγώνες και βάσανα. Έτσι  μπορείτε να ελπίζετε  σε καλύτερες  επαγγελματικές  και κοινωνικές  συνθήκες. Αν  η εργασία σας είναι τέτοια  που έρχεστε  σε επαφή  με το κοινό, θα δείτε να αυξάνει  όλο και περισσότερο  η δημοτικότητά σας , όπου και θα σας γίνονται  δελεαστικές προτάσεις.
Ακόμα, ενδέχεται να  πραγματοποιήσετε  κτηματικές  αγορές(!), ή αγορές πραγμάτων  που δεν είχατε την ευχέρεια  να αποκτήσετε  πριν .
Επίσης  και στην αισθηματική  σας ζωή  τα πράγματα  φαίνονται πιο ελπιδοφόρα. Για παράδειγμα,  μια καινούρια  αισθηματική  σχέση   μπορεί  να έχει  σα χαρακτηριστικό  της  τη διάρκεια. Μία  σχέση ακόμα,  μπορεί να τελειώσει  με ένα γάμο ή  μία συμφωνία .Ή ένας προβληματικός γάμος  να πάρει αισίως  το τέλος  του  και να σας  απαλλάξει  από τις μέχρι τώρα κακές σας στιγμές.
Όμως προσέξτε , τα πολύ εύκολα  πράματα  πολλές  φορές μπορεί να κρύβουν  παγίδες. Γι αυτό θα πρέπει  στις όποιες  δραστηριότητες σας  να  ερευνάτε και τις πιο μικρές  λεπτομέρειες ,αλλά και   να μη  ταπεινώνετε  ή να σνομπάρετε  άλλους ανθρώπους , επειδή μπορεί να έχετε πάρει την «επάνω σας ».Να θυμάστε  τέτοιες συμπεριφορές    καταγράφονται….  και κάποτε  θα ζήσετε την ανταπόδοσή τους .
Προσέξτε  λοιπόν,  τη στάση  που θα κρατήσετε στο περίγυρό σας ( επαγγελματικό, κοινωνικό , κοινωνικό  ) και αφήστε  την τύχη  να δουλέψει για εσάς .

                                                            Χρονιά 7
Κάποτε , κάποτε χρειάζεται και ο «ασκητισμός».
Έτσι  ετούτη τη χρονιά  η κοινωνική ζωή σας  θα περιοριστεί,  καθώς θα  νιώσετε  την ανάγκη  να ασχοληθείτε  με τον ψυχισμό σας. Αυτό μπορεί να σας ωθήσει  σε περισσότερο διάβασμα , βρίσκοντας  έτσι  διέξοδο  σε ορισμένες  αναζητήσεις σας  ψάχνοντας  μέσα  από μελέτες   ψυχολογίας,  φιλοσοφίας,  παραψυχολογίας, αστρολογίας  και τέχνης  με μια υποσυνείδητη  επιθυμία  να βρείτε  την ηρεμία της ψυχής σας.
Είναι η χρονιά της σιωπής, της απομόνωσης  και της  συναισθηματικής  ανασφάλειας .Γι αυτό  υπάρχουν  λίγα περιθώρια  για να πούμε  ότι θα υπάρξει  κάποια ιδιαίτερη  πρόοδος  στα ζητήματά σας.
Εν ολίγοις,  θα καταλάβει  μεγαλύτερες  διαστάσεις  το μεταφυσικό σας  στοιχείο  από το υλικό σας .Αυτό σημαίνει  να προστατεύετε τα κεκτημένα σας  και  να  μη διακινδυνεύετε  τα σίγουρά σας  σε ριψοκίνδυνα  επιχειρηματικά  ανοίγματα .Εδώ , η τύχη μπορεί να σας επισκεφτεί από μόνη της  με τη μορφή μιας δωρεάς , κληρονομιάς , δάνειο, χρήματα που σας  χρωστούν , διαγραφή χρεών ή με τη συμπαράσταση  κάποιων ανθρώπων  σε δύσκολες  στιγμές  σας.
Από αισθηματικής  πλευράς  ίσως υπάρχει κάποια ασάφεια. Καθώς μπορεί να υπάρξει  μία ρομαντική  ιστορία , ή κάποια που δεν πρέπει να δει  το φως της ημέρας …..Αυτό να το προσέξουν  οι παντρεμένοι  επειδή ένα έκτακτο  «παράρτημα»  που θα δώσει  λαβή για κοινωνική κριτική  θα σας δυσκολέψει  τη ζωή .

                                                              Χρονιά 8
Ετούτη η χρονιά  για σας δε θα περάσει  απαρατήρητη από τη ζωή σας. Είναι χρονιά  που αν  καταφέρετε  να τη λειτουργήσετε  σωστά  θα τη θυμάστε για πολλά  χρόνια. Μπορεί να γίνει η βάση  για καινούργιες   επιτυχείς  δραστηριότητες. Όπως,  να σας δοθεί  η ευκαιρία  να επεκταθείτε  στους κοινωνικό επαγγελματικούς  τομείς σας  , κυρίως όμως, να πετύχετε  στα οικονομικά σας θέματα. Σε αυτά  είναι γεγονός ότι  θα σας βοηθήσουν οι  καινούριες  γνωριμίες , τις οποίες  όμως θα πρέπει να επιδιώξετε  μπαίνοντας σε κύκλους  ή αυξάνοντας  τον κύκλο  των γνωριμιών σας  του οικονομικού , επιχειρηματικού , βιομηχανικού  και πολιτικού κόσμου. Επίσης, ένας σημαντικός  παράγοντας  για την είσοδό σας  σαυτόν τον κόσμο να   μη ξεχνάτε  ότι  θάναι  η καλή σας εμφάνιση , το ήθος , η συμπεριφορά και το ντύσιμο , δηλαδή γενικά η καλή   αισθητική .
Αν είστε  διατεθειμένοι να κάνετε  ένα γάμο  συμφέροντος  είναι η πιο κατάλληλη  χρονιά. Όμως, όλα αυτά  κρύβουν  και κάποιους  κινδύνους ,οι οποίοι μπορεί να συμβούν , μπορεί και όχι αυτό θα   εξαρτηθεί  καθαρά  από την ιδιοσυγκρασία σας ,δηλαδή με όλο αυτό  το δόσιμο  της τύχης  στον οικονομικό τομέα  μπορεί να σας οδηγήσει  σε σπατάλη   και υπεροπτισμό   ώστε  όταν  η χρονιά  φτάσει  στο τέλος  της  και εσείς  δείτε  τι πήρατε   και τι  χάσατε  να μονολογείτε το   «στερνή μου γνώση  να σε είχα πρώτα.»
  

                                                           χρονιά  9
 Ετούτη τη χρονιά του εννέα (9) ξεκινήστε την  με το άνοιγμα  του «ντουλαπιού» μέσα στο οποίο κρύβετε  τις εμπειρίες που αποκτήσατε τα προηγούμενα χρόνια.
Ξεκαθαρίστε  με το τι θέλετε  να κρατήσετε ως χρήσιμο   και τι να καταστρέψετε ως   άχρηστο. Στη συνέχεια  ταξινομήστε  τις δυνατότητες σας  και δείτε σε ποια ζητήματα  αδυνατείτε  να πραγματοποιήσετε  τις επιδιώξεις  σας.
Προσέξτε, σε τούτη τη χρονιά  καλείστε  να τελειώσετε  και να ξεκαθαρίσετε  με όλα σας τα θέματα  χωρίς να αφήσετε  πράγματα να εκκρεμούν , διότι η επόμενη χρονιά  σας,  που θα επηρεάζεται από τον αριθμό  ένα , θα σας ωθήσει  σε καινούρια πράματα..
Εν ολίγοις,  φέτος   έχετε πολύ δουλειά  καθώς το  παρελθόν δεν  ξεκόβετε  τόσο εύκολα  και μπορεί μέσα σε αυτή  την πνευματική σας σύγχυση  να μην αντιληφθείτε  έγκαιρα  την πλάνη  που μερικοί άνθρωποι   ενδέχεται να σας  οδηγήσουν .Γι αυτό να  προσέχετε  τους ανθρώπους  με τους οποίου θα συναναστρέφεστε και θα συναλλάσσεστε
Και επειδή , οι άνθρωποι στη χρονιά του εννέα  παρουσιάζουν έναν αυξημένο  μαγνητισμό ,έτσι μπορεί   να  κερδίσετε  την εμπιστοσύνη   ανθρώπων  που να σας βοηθήσουν  στην προώθηση  ορισμένων βασικών δραστηριοτήτων σας .Για παράδειγμα  αν κινείστε σε πολιτικούς χώρους να  τύχετε  μίας ιδιαίτερης υποστήριξης. Επίσης,  ευνοούνται γνωριμίες που γίνονται σε ταξίδια και πνευματικούς χώρους.
Ωστόσο, στην  αισθηματική ζωή σας  βάλετε τελεία και παύλα  σε σχέση που σας φθείρει, και να θυμάστε ότι καλό θα είναι να κάνετε ιατρικούς ελέγχους.  

  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου