Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ 21-27/2






                             EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
                      

                    21/2- 27/2
  


 Όλη σχεδόν  ετούτη η εβδομάδα  βρίσκεται  στις δικαιοδοσίες κυρίως του Ερμή και της Αφροδίτης .Καθώς οι όψεις  που σχηματίζει η Αφροδίτη   με ορισμένους αργοκίνητους πλανήτες απλά τους «μαλακώνει», ενώ ο Ερμής  με αυτούς  κερδίζει σε επίπεδο  επικοινωνίας  εμφανίζοντας έτσι   καλούς συζητητές και βέβαια ομιλητές. Ωστόσο, η Σελήνη  στις 22/2,   ώρα 20:20  και από τις 3ο  34΄ της Παρθένου μπαίνει σε φάση Πανσελήνου




ΚΡΙΟΣ :Εσείς που   είστε γεννημένοι στις τελευταίες μέρες του ζωδίου  σας  ο πλανήτης σας ο Άρης  ενδέχεται  να σας ωθήσει σε κάποια παρακινδυνευμένη δραστηριότητα  η οποία απαιτεί από εσάς πολύ περίσκεψη .Οι γεννημένοι στο μέσον του ζωδίου σας ο Κρόνος  γίνεται   φύλακας άγγελος σας  αφού  σας συγκρατεί σε πράγματα  που πάτε να ξεφύγετε από τα όριά σας Οι γεννημένοι στις τρεις πρώτες η μέρες  κλείνετε ένα συναισθηματικό ή οικονομικό κεφάλαιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας  αποφύγετε να θίγετε ευαίσθητα  σημεία σε μία συνεργασία ή και  σε συμβίωση  καθώς είναι βέβαιος ο καβγάς .Γεγονός, που θα είναι τελείως άδικο ,καθώς  έχετε την ευχέρεια να αξιοποιήσετε την καλή προς τα έξω εικόνα σας επαγγελματικά , κυρίως όμως κοινωνικά. Και επιπλέον  να  βρίσκεστε με  φιλικά άτομα  ή και με ομοϊδεάτες  προκειμένου να υλοποιήσετε  κάποιο σχέδιό σας 
.
ΔΙΔΥΜΟΙ :Ξεκινώ από τα δύσκολα  με εσάς που έχετε γεννηθεί στο μέσον του ζωδίου σας ,καθώς  είστε υπό τον έλεγχο του Κρόνου αναφορικά  με ορισμένες σχέσεις σας , όπως  με του /της συντρόφου σας, συνεργασίας  αντιδικίας , ακόμα και με κοινωνικές. Επίσης, οι γεννημένοι στις τρις πρώτες ημέρες  ενδέχεται να  δείτε να κλείνει ένα οικογενειακό κεφάλαιο  ευχάριστα ή δυσάρεστα. Όσο  για την κούραση του τελευταίου καιρού  θα αρχίσει σταδιακά να υποχωρεί .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :σε πολλούς συνεχίζει  να σας απασχολεί  το ερωτικό σας κομμάτι  αφού  αρκετοί από εσάς  ίσως να το ζήσατε  έντονα με τα καλά του και τα λιγότερο καλά. Αυτό το κλίμα ενδέχεται να συνεχιστεί και τώρα ,κυρίως σε εσάς που είστε γεννημένοι  στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας . Οι οποίοι αν είστε και λάτρεις του τζόγου   κάποια αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει. Το ίδιο ίσως χρειαστεί να κάνετε  και με χρήματα  που τυχόν εισπράττετε μέσω τρίτων  χωρίς ιδιαίτερο κόπο .

ΛΕΩΝ  : Τα κοινωνικά σας καλά κρατούν  . Όρεξη να έχετε και  καλά θα περνάτε .Με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους εντός και εκτός σπιτιού φροντίστε να αποφεύγετε τις εντάσεις  γιατί έχετε να κάνετε καλύτερα πράγματα . Να μη ξεχνάτε ότι   είστε   άνθρωποι της  δημιουργίας , με συνέπεια οι γεννημένοι στο μέσον  του ζωδίου σας θα   έχετε  τη δυνατότητα να δημιουργήσετε  ή να συντηρήσετε κάτι που σας είναι χρήσιμο .Επίσης ,  ενδέχεται  να στραφείτε  και σε κάποια πνευματική αναζήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :Οι περισσότεροι γεννημένοι στο πρώτο τριήμερο  του ζωδίου σας  φαίνεται  εκούσια ή ακούσια να δίνετε ένα τέλος  σε κάτι που  βαραίνει την προσωπική ζωή σας .Επίσης, οι γεννημένοι στο μέσον του  ζωδίου σας  βρίσκεστε  στην καταπιεστική  επιρροή του Κρόνου  σε σχέση με την οικογενειακή  σας ζωή .Αυτό όμως σημαίνει ότι  δεν πρέπει ούτε να υποκύπτετε  αλλά ούτε και   να φέρεστε με σκληρότητα .Επίσης , να αποφεύγετε  να οδηγείτε  εκνευρισμένοι
.
ΖΥΓΟΣ : Οι τωρινές ημέρες   φαίνεται ότι θα είναι  η συνέχεια των προηγουμένων. Δηλαδή  τα έξοδα να τρέχουν , η καθημερινότητα  να είναι απαιτητική  ενίοτε και κουραστική, όμως  δε θα σας λείπουν και οι ευχάριστες στιγμές είτε φτιάχνοντας τες μόνοι σας είτε και λόγω συνθηκών, καθώς όσο θα δίνετε αγάπη θα εισπράττετε επίσης αγάπη,  έστω  και αν δεν εκδηλώνονται  και πάθη. Ωστόσο,  αν νιώθετε ότι   υπάρχουν  κρυφά ζιζάνια , αφήστε τα θα ξεριζωθούν μόνα τους ….

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Αρκετοί, νιώθετε  κουρασμένοι  χωρίς να έχετε μπει στη διαδικασία να σκάβετε. Αλλά μερικές φορές η ψυχική κούραση είναι χειρότερη από τη σωματική και υπαίτιος γι αυτό είναι ο Άρης , τώρα που ετοιμάζεται σιγά, σιγά  να φύγει από το ζώδιό σας οι γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο αποφύγετε τις συναισθηματικές ευαισθησίες  εκείνες που σας ξεπερνούν  ώστε να αποφύγετε την «κακιά ώρα». Επίσης,  αν τείνει να ναυαγήσει ένα σχέδιό σας , δεν πειράζει.
    
ΤΟΞΟΤΗΣ :Εσείς οι γεννημένοι στο μέσον του ζωδίου σας καθώς εκεί βρίσκεται ο Κρόνος σας   περιορίζει τις υπερβολικές σας τάσεις  για ανεξαρτησία γεγονός  που   σας βοηθά να μη ξεφεύγετε από τα όριό σας ,. Οι γεννημένοι στις τρεις πρώτες ημέρες   είστε  κάτω από την επιρροή της πανσελήνου οποία ίσως σας κάνει  να     πιστεύετε  ότι πρέπει να αποποιηθείτε κάτι κοινωνικό –επαγγελματικό , αν δεν το κάνετε ίσως σας το κάνουν άλλοι. Ωστόσο, έχετε καλή  καθημερινότητα.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Σχεδόν  παραμένετε στα ίδια των προηγούμενων ημερών .Η μόνη αλλαγή βρίσκεται   σε εσάς που είστε γεννημένοι στις τρεις πρώτες ημέρες,  καθώς  η Πανσέληνος  ίσως σας βάλλει στη διαδικασία   να μπείτε  στην ιδέα  μιας τακτοποίησης ενός ζητήματος,  ίσως σχετικό με κάποιο εμπορικό ή πνευματικό εγχείρημα. Από οικονομικής  άποψης  ούτε κλαίει ούτε γελάει  το ταμείο σας . Όμως, έχετε ακόμα λίγες ημέρες στη διάθεσή σας   να υλοποιήσετε ένα σχέδιό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι από εσάς έχετε αντιληφθεί  το έργο των δύο πλανητών Αφροδίτης και Ερμή  και επιδιώξετε  να το οικειοποιηθείτε  θα  καταλάβετε  ότι η επιρροή τους  σας  κάνει να αισιοδοξείτε  σε πράγματα που συνδέονται  κυρίως με  την προσωπική ζωή σας .  Οι γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας   ενδέχεται να προβείτε σε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα σε σχέση με  τις κοινωνικό- επαγγελματικές  σας δραστηριότητες .Προσπαθήστε  να τα αποφύγετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο ήλιος στο ζώδιό σας  σας, όπως και να έχουν τα πράγμα , δίνει την εγγύηση   ότι είναι αμείωτο το κύρος σας .Βέβαια,  αν είστε γεννημένοι στο μέσον του ζωδίου σας  ενδέχεται να σας απασχολήσουν  προβλήματα στην κοινωνικό –επαγγελματική ζωή σας . Επίσης  οι γεννημένοι στο πρώτο τριήμερο  ενδέχεται να τελειώνετε  με μία σχέση που  ή τελείωσε ο κύκλος της ή  δεν ταιριάζει  με τη δική σας ιδιοσυγκρασία .Ωστόσο, Αφροδίτη , Ερμής και Άρης θα συμμαχούν μαζί σας.   



  
                        
      
     








  
                        
      
     
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου