Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΘΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΠΑΝ ΩΣ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ


                            ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ


Ένα   παράθυρο  προς  το  Θεό



Είναι γνωστό  πλέον  ότι η παγκόσμια αστρολογία βρίσκεται στην κυριαρχία του Υδροχόου  και κατ επέκταση του πλανήτη Ουρανού.
Από αυτό το γεγονός απέκτησε μεγάλη  δημοτικότητα. Με τη δημοσιότητα  που απέκτησε  έδωσε την αφορμή  να γραφτεί το τραγούδι  ο «αιών του Υδροχόου» στο μιούζικαλ  «τρίχες » με μεγάλη επιτυχία.
Ωστόσο , γίνονται συνεχώς πολλές διαλέξεις  με θέμα την  αστρολογία και όπως έχει  παρατηρηθεί  γίνονται με ενθουσιασμό  δεκτές  από όλες τις κοινωνικές ομάδες . Ποτέ προηγούμενα  δεν είχε δοθεί  τόση δημοσιότητα  σαν μόρφωση,  ψυχαγωγία ή  ακόμα  και σαν μια  διέγερση  πνευματικών  αναζητήσεων .Κυρίως όμως, έγινε αποδεκτή   ως μία πηγή  οδηγιών για τη ζωή.
Τα αξιώματά της  βασίζονται  στη φιλοσοφία που  οδήγησε τον άνθρωπο  να γυρίσει τα μάτια του προς τον Ουρανό.

Η βασική φιλοσοφία της αστρολογίας είναι θρησκευτική , ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές  πεποιθήσεις  του καθενός   και την κατεύθυνση  που έχει πάρει για την αναζήτηση της αλήθειας. Η  φιλοσοφική  πλευρά  στα  «πιστεύω»   της πηγάζει  από την πεποίθηση  ότι το όν  που λέγεται άνθρωπος ,  ο  Θεός  και το Σύμπαν αποτελούν  με κάποιο τρόπο μία ενότητα .Με άλλα λόγια, ο άνθρωπος και το Σύμπαν  κολυμπούν  στη θάλασσα  του διαστημικού  χρόνου  του οποίου  το υπόβαθρο είναι ο Θεός.
Αυτό δεν είναι  πανθεϊστικό   δόγμα και δε διατείνεται  ότι ο Θεός  είναι το ολικό σύνολο του Σύμπαντος  και όλων όσων  περιέχονται  εις αυτό .Η ότι ο Θεός  μάλλον  είναι ο δημιουργός  των πάντων : ανθρώπων ,οικουμένης, διαστήματος  και χρόνου. Η ακόμα, ότι ο Θεός  είναι μεγαλύτερος από όλα τα συνδυασμένα  και είναι υπεύθυνος  για όλους τους  συνδυασμούς , έχοντας μία κατεύθυνση  γι αυτούς τους συνδυασμούς μέσα στο θεϊκό μυαλό του και έτσι ότι υπάρχει  υπόκειται στη θέληση του.


Ένας δημιουργός , μία δημιουργία θα έπρεπε να είναι  λοιπόν το «μάντραμ» κάθε αστρολόγου. Για να συνδυάσουμε  αυτή τη δήλωση  με αυτήν που προαναφέραμε – ότι ο άνθρωπος , ο Θεός  και το Σύμπαν  είναι μία ουσιώδης  πρωταρχική ενότητα  επιτρέπεται στον αστρολόγο να  ψάξει  στον Ουρανό προκειμένου να  βρει τα σημάδια που θα του φανερώσουν     τη θεϊκή θέληση για τον κόσμο. Αυτό θα βοηθήσει  τον κάθε  άνθρωπο χωριστά  ή και την ολότητα να επαληθεύσει  και να ενεργεί  σύμφωνα  με τις περισσότερες  από τις πιο βασικές   θρησκευτικές  πεποιθήσεις  που έχει το « Γενηθήτω το Θέλημά Σου.»
Η αστρολογία δείχνει τον τρόπο   να βρει ή να  γυρίσει ξανά κανείς στο Θεό του αποκαλύπτοντάς του  την πάλη και  την ομορφιά του  ακόμα και την θέση  που μπορεί να έχει  στη θεϊκή  ζυγαριά που ενώνει  τον Θεό , τον άνθρωπο  και το Σύμπαν  σε μία ισοζυγισμένη πορεία που δεν τελειώνει  σε τούτη τη ζωή  η ακόμα  και σε άλλα επίπεδα  συνειδητότητας  της ζωής. Ακόμα περισσότερο  για να επιβεβαιωθεί  η αλήθεια  ότι η  αστρολογία βοηθάει  τον άνθρωπο  να κατανοήσει  τη θέληση του Θεού  και να βάλει  τον εαυτόν του σε  ισορροπία  με τις Παγκόσμιες  Δυνάμεις .


Για αυτό, από ότι και σεις διαπιστώνετε, σταδιακά μέσα από την ιστοσελίδα μου , θα μπορείτε  ανάλογα να εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας  όχι μόνο τις αστρολογικές , αφού  θα είναι μία ιστοσελίδα  πνευματικής τροφής και αναζήτησης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου