Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 6/3-12/3


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  ΑΠΟ 6/3-12/3


Το σημαντικότερο αστρικό γεγονός  είναι η ηλιακή έκλειψη της 9/3 στο ζώδιο των Ιχθύων .Ακολουθούν με σειρά σοβαρότητας   σήμερα ο Ήλιος 90 με Κρόνο και ο Δίας 150 με Ουρανό. Την Τρίτη  ο Ήλιος  180 με Δία, την Παρασκευή  ο Ερμής (0) με Ποσειδώνα  και το Σάββατο  ο Άρης 45 με Πλούτωνα. Η συμμετοχή του Δία εξακολουθεί  να  είναι ανάδρομη .Oι άμεσα βαλλόμενοι του φαινομένου είναι οι γεννημένοι: ΙΧΘΥΕΣ :8, 9, 20/3-ΔΙΔΥΜΟΙ : 7, 8, 9/6 –ΠΑΡΘΕΝΟΙ: 9, 10, 11/9 –ΤΟΞΟΤΕΣ: 9. 10, 11/12


ΚΡΙΟΣ : Θα αισθάνεστε  δύσκολα  καθώς  ενδέχεται να βρεθείτε εγκλωβισμένοι  σε μία  απογοητευτική κατάσταση  συνεπεία   πραγμάτων  που σας αναγκάζουν  να γίνετε υπόλογοι για ορισμένες ατυχείς επιλογές σας. Φροντίστε  λοιπόν  να αποφεύγετε τις κάθε είδους κακοτοπιές  σε επαγγελματικά ή ακόμα και υγείας ζητήματα, έστω και αν πρόκειται για τρίτο άτομο .kαι μη διαπραγματεύεστε με ύποπτους – αμφιλεγόμενους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ζητούμενο με σας είναι  να αυτοελέγχεστε  σε επίπεδο επιλογών όχι απαραίτητα ανθρώπων άλλα και δραστηριοτήτων , και βέβαια αν σε αυτές  μπείτε στον πειρασμό  να επενδύσετε και χρήματα. Ή να επενδύσετε  χρήματα  παρασυρόμενοι  από ανθρώπους  που επιδιώκουν να σας εμφανίζονται  ως  καλοί και έμπιστοι φίλοι .Το λάθος των επιλογών σας  αν δε το δείτε άμεσα  όμως κάποια στιγμή θα βγει μπροστά σας.

ΔΙΥΔΥΜΟΙ: Το παν για εσάς τώρα  είναι  να μπορείτε σε κάθε περίπτωση   δύσκολη ή έστω και αν δε φαίνεται  δύσκολη  να  κρατάτε τις επιφυλάξεις σας  πρωτίστως  με τους ανθρώπους του κοινωνικό-επαγγελματικού σας περιβάλλοντος  και δευτερευόντως  με τα άτομα της οικογένειας ή  και τα πολύ κοντινά σας. Πάντως επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι καλά θα κάνετε να περιφρουρείτε   το κάθε τι  σε σχέση με την εργασία σας
.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Χωρίς να φαίνονται  τα ζητήματα σας ετούτου του καιρού δύσκολα  παρόλα αυτά  μπορεί να εμπλακείτε  σε μικρότερες ή μεγαλύτερες περιπέτειες Όπως ,  σε τυχόν ταξίδια ,  σε συναλλαγές με αλλοδαπούς,   με ανθρώπους που εκπροσωπούν τον  νόμο  και την εκπαίδευση και ίσως  με συγγενείς εξ αγχιστείας. Εδώ μάλιστα, το πολύ δύσκολο θα είναι ένας επικείμενος δεύτερος γάμος .Ωστόσο , θα χρειάζονται την προσοχή σας  και οι γενικότερες  προσκλήσεις 
.
ΛΕΩΝ : Δύσκολα τα πράγματα και για τους «πρίγκηπες», αφού  κάποιες ανησυχίες σας   ενδέχεται να σχετίζονται  με χρήματα που τυχόν χρωστάτε ή σας χρωστούν,  καθώς μπορεί να βρεθείτε μπρος σε κάποια οικονομική απάτη. Όμως, εκτός από αυτό  να θυμάστε ότι απάτες γίνονται και στην ερωτική ζωή των ανθρώπων και  στις κληρονομιές .Το σημαντικότερο που θα πρέπει να αποφεύγετε  είναι  τα υπερβολικά έξοδα, καθώς τα συνηθίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πρόβλημα των περισσοτέρων του ζωδίου σας είναι  οι άλλοι  (σύζυγος ,Σύντροφος, Συνεργάτες, ανταγωνιστές) .Το δυσάρεστο είναι ότι  μπορεί να μην αναγνωρίζετε  εξ αιτίας της συμπεριφοράς τους και  ανθρώπους που τους εμπιστευόσασταν. Όμως,  καλά θα κάνετε  να βάζετε και εσείς « και άλλο λάδι στη φωτιά « γιατί οι σχέσεις που δε στηρίζονται σε γερές βάσεις  και με την πιο μικρή αιτία  χαλάνε .Αποφύγετε λοιπόν τις αντιδικίες.

ΖΥΓΟΣ : Πολλούς από εσάς φαίνεται να σας έχουν κουράσει  οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις  ή ακόμα χειρότερα  αν  βρίσκεστε  με το πρόβλημα της ανεργίας .Σε αυτήν την περίπτωση κάθε υπόδειξη ή συμβουλή είναι περιττές  αλλά όμως  θα πρέπει  να φροντίζετε και την υγεία σας.  Επίσης  και την υγεία κάποιου ζώου που το αγαπάτε .Όσο για εσάς που  πιστεύετε  ότι κάποιοι για κάποιο λόγο  σας υπονομεύουν, για τώρα  αποφύγετε τους αντιπερισπασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ορισμένοι του ζωδίου σας δείχνετε  έτοιμοι να  μπείτε  σε μια καινούρια μάχη  δημιουργικότητας και μάλιστα  με μεγαλεπήβολους στόχους  και καλά κάνετε. Όμως , το κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του  και δυστυχώς  ακόμα και αυτά που μπορεί να φαίνονται εύκολα ,ευχάριστα και επικερδή υπάρχουν και οι περιπτώσεις που κρύβονται παγίδες ,Μη βιάζεστε λοιπόν , ο χρόνος μπορεί να τρέχει αλλά για τώρα  αγνοήστε τον 
.
ΤΟΞΟΤΗΣ : Ευτυχώς που ανήκετε στα αισιόδοξα ζώδια  που σημαίνει  ότι και με  τις όποιες κακοτοπιές,  μιας και οι περισσότεροι όλο και για κάτι θα παραπονούνται,  εσείς  να θυμάστε  ότι «μετα την μπόρα έρχεται Ο ήλιος». Ακόμα και αν είστε  υπό την επιρροή της ηλιακής έκλειψης  αυτό που σας χρειάζεται  είναι να  μη χάσετε την αισιοδοξίας σας  κυρίως αν το πρόβλημα αφορά την ιδιωτική και οικογενειακή ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο τρόπος που θα επικοινωνείτε  ετούτο το διάστημα θα καθορίσει  και την εξέλιξη αυτών που θα πραγματεύεστε .Και τούτο, για να   θυμάστε  τη λαϊκή ρήση «το έξυπνο πουλάκι  είναι που πιάνεται από τα τέσσερα». Πάντως  εκεί που θα πρέπει να ρίξετε το βάρος της προσοχής είναι  στις υπογραφές σας  στα ταξίδια,  σε συναλλαγές με άτομα του εξωτερικού  και  γενικά στον προφορικό και γραφτό σας λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Σε κάθε περίπτωση  ετούτο το διάστημα  θα χρειαστεί να  είστε  προσεχτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές,  κυρίως  αν χρωστάτε ή σας χρωστούν και όχι μόνο.  Επίσης να ασφαλίζετε και αυτά που  έχουν κάποια ιδιαίτερη χρηματική ,ίσως και συναισθηματική αξία για εσάς. Όσον αφορά σε  τυχόν περιουσιακές διαφορές  ή πιθανόν και με τον ερωτικό σας σύντροφο  δεν είναι η          κατάλληλη εποχή  για  ξεκαθαρίσματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Είτε είστε άμεσα υπό την επιρροή του ηλιακού φαινομένου  είτε όχι,  καλό θα είναι  να αποφεύγετε  οτιδήποτε που  εκ προοιμίου θα σας  προκαλούσε μπελάδες,  με την έννοια  να βρεθείτε   ακόμα μπερδεμένοι και με τον εαυτόν σας  είτε κοινωνικά ή από πλευράς υγείας Ακόμα, ενδέχεται να   κινδυνέψουν και σημαντικές σας σχέσεις , γάμου συνεργασίας  κ.λπ .Όχι τόσο  επειδή θα φταίνε οι άλλοι , αλλά γιατί δε θα βλέπετε τις αλήθειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου