Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΪΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 10/4-16/4


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΪΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  10/4-16/4


Στην τρέχουσα εβδομάδα  δε σηματοδοτούνται ιδιαίτερα σημαντικά γεγονότα εκτός  και αν αυτό συμβαίνει  λόγω του επηρεασμού του  προσωπικού σας  ωροσκοπίου. Ωστόσο,  στις 12 σχηματίζεται  τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης-Άρη και στις 14 τρίγωνο  μεταξύ Ερμή και αναδρ. Δία. Επίσης  καλό είναι να παρακολουθούνται  με προσοχή  τα θέματα που επηρεάζονται από τον Άρη σε προσωπικό επίπεδο οποίος βρίσκεται στον Τοξότη ,   καθώς από τις 18  μπαίνει σε ανάδρομη φορά  και  ενώ   στις 28/5  περνάει  στο Σκορπιό θα εξακολουθεί  να είναι ανάδρομος  μέχρι και τις 26/6


ΚΡΙΟΣ : Έτσι και αλλιώς εσάς τους Kριούς σας ευνοεί η Άνοιξη , πόσο περισσότερο  τώρα   που εκτός από τον Ήλιο  που βρίσκεται στο ζώδιό σας  και σας προσθέτει επι πλέον συν  στην έντονη προσωπικότητά σας παίρνετε επίσης και  συν στον ερωτικό δυναμισμό σας .Ωστόσο, και στις 14 αν όχι να πετύχετε  σε κάποια επιχειρηματική δραστηριότητάς , τουλάχιστον θα  την πλησιάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ : Είστε από τους ανθρώπους που δε σας αρέσει να κρύβεστε  παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις  όπως αν θέλετε να   αποφύγετε   τους αδιάκριτους σε σχέση με την ερωτική και οικογενειακή  ζωή σας. Πάντως στις 12   μπορεί να απολαύσετε  τον έρωτά σας κυρίως στα κρυφά , ιδιαίτερα αν υφίσταται ο παράγοντας απιστία. Στις 14 όμως,  μπορείτε  να κάνετε μία διαπραγμάτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Στο ζώδιό σας δεν υπάρχει περιορισμός  μπορείτε να είστε παντού και με όλους. Όμως τώρα  καλά κρατεί ένα μυστικό της προσωπικής και οικογενειακής ζωής σας , από το οποίο  κάτι καλό μπορεί να κερδίσετε κυρίως στις 14 .Επίσης   και μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον  ενδέχεται  να νιώσετε  την αγάπη αλλά και   να προβληθείτε κοινωνικά όπως στις 12.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Το φεγγαράκι το λαμπρό στις  14  μέσα από το ζώδιό σας μπαίνει σε φάση αύξησης δευτέρου τετάρτου που σας ωθεί να δείχνετε  με τον πιο στοργικό τρόπο την ανθρωπιά σας .Ωστόσο στις 12   μπορεί να φανεί  ακόμα περισσότερο  η καλή και όμορφη πλευρά σας δουλεύοντας γι αυτό . Στις 14 η συνάντηση με φίλους ή ομοϊδεάτες  ενδέχεται να σας φανεί  αρκετά χρήσιμη .

ΛΕΩΝ :Ο Ήλιος σας και η Αφροδίτη  σας δίνουν  μία ακόμα μεγαλύτερη ακτινοβολία  από αυτήν που ήδη διαθέτετε , και αυτό μπορεί να  φανεί στις 12  είτε με κάποιο φλερτ ή  μέσα από μία εντυπωσιακή  εμφάνισή σας  με αγαπημένο πρόσωπο. Επίσης  στις 14  ενδέχεται να σημειώσετε μία επαγγελματική και ίσως οικονομική επιτυχία  αν όχι μεγάλη  τουλάχιστον ευχάριστη .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :Κάτι καλό παίζεται ίσως στις 12, αφενός   στον έρωτα αρκεί  να μη συνοδεύεται από  διάθεση πτητικότητας και αφετέρου με   χρήματα  που ενδέχεται  να  σας επιστραφούν ή να δανειοδοτηθείτε έστω και με   μικρό ποσό,  πολύ πιθανό από δικό σας άτομο. Επίσης στις 14  ενδέχεται  να νιώσετε καλά κοντά σε ανθρώπους  που μπορεί να διαθέτουν ισότιμες ή περισσότερες  γνώσεις από εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Με Ήλιο στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων  επίσης και με την   Αφροδίτη  που κάνει παιχνίδι με τον Άρη  στις 12 ενδέχεται εκτός από το να έχετε μία ερωτική μέρα ίσως  και  να βρεθείτε  σε ευχάριστο περιβάλλον .Στις 14 ενδέχεται  να επιδιώξετε με κάποιον τρόπο  να πετύχετε κάποια οικονομική βελτίωση  ακόμα και από  προμήθεια ή από μία έξυπνη διαχείρισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :Θεωρείστε τούτη την εποχή  ως την κατάλληλη για να κάνετε ιατρικό έλεγχο ,ακόμα και για να ανανεώσετε κάποια δραστηριότητά σας με σκοπό  να  , πετύχετε μία καλύτερη αμοιβή ιδιαίτερα στις 12. Αν και μέσα από κάποια συναλλαγή σας μπορεί να  σας προκύψει  και το φλερτ. Επίσης στις 14 ενδέχεται  να προσπαθήσετε μαζί με άλλους να  ρυθμίσετε κάποιο ζήτημα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Γενικά   φαίνεται να είναι μία αρκετά καλή  περίοδος για να χαρείτε  τον έρωτα και ότι αγαπάτε περισσότερο .Για αυτό  φροντίστε ιδιαίτερα την Τρίτη  να την  απολαύσετε πολύ περισσότερο και σε επίπεδο αισθητικής .Την Πέμπτη εκτός από  ένα  υγιεινό τρόπο ζωής που  θα έχετε  μπορείτε να ασχοληθείτε και με επιτυχία  με ότι  καταπιαστείτε  στην εργασία που κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Αν και το οικογενειακό σας περιβάλλον  σας  ευχαριστεί , όμως να ξέρετε  ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει και  στα κρυφά , κυρίως αν θέλετε να δημιουργήσετε  σε κάποιο ιδιωτικό σας χώρο  ιδιαίτερα στις 12.Επίσης  και στις 14  αν θέλετε να  πειραματιστείτε  σε κάτι που το σκέπτεστε από καιρό, μπορείτε να το τολμήσετε πάντα βέβαια μέσα στα επιτρεπτά σας όρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : η εβδομάδα σας ξεκινάει με ευχάριστα συναισθήματα  καθώς αυτά που δίνετε και παίρνετε  σας  κάνουν να αισιοδοξείτε κυρίως  με κάποιο άμεσο σχέδιό σας  ή αναφορικά με τη θέση που έχει πάρει  ως προς αυτό ένα φιλικό σας άτομο  κυρίως  στις 12.  Την Πέμπτη στις 14  μπορεί να βρεθείτε  μπροστά σε υποχρεώσεις  για τις οποίες θα χρειαστεί να ξοδευτούν και χρήματα.

ΙΧΘΥΕΣ : Βρίσκεστε σε μία αρκετά καλή εποχή  ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε  ότι σας ευχαριστεί  καθώς με κάποιο τρόπο  θα μπορείτε να ανταπεξέρχεστε  και σε επίπεδο χρημάτων .Κάτι που σας παρέχει την ευχέρεια  να έχετε και τις καλές κοινωνικές στιγμές σας, όπως  στις 12. Ωστόσο, αρκετά δραστήρια  προβλέπεται και η καθημερινότητά σας. Ίσως  μία καλή μέρα να είναι  η 14. 
                            


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου