Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Η δόξα και το χρήμα των ζωδίων

                       
   2016
Η  δόξα και το χρήμα
       Των  ζωδίων
Η ψυχολογία  μας λέει  πως μία  από τις βασικότερες  ανάγκες  του ανθρώπου  είναι η  ανάγκη  του  για ασφάλεια , καταξίωση  και κοινωνική αναγνώριση .Το χρήμα  καλύπτει  κατά πολύ  την πρώτη, και η δόξα τη  δεύτερη .Πάντως,  το μεγαλύτερο  όνειρο  των περισσοτέρων  ανθρώπων  είναι να γίνουν  κάποια στιγμή  πλούσιοι,  ακόμα καλύτερα και διάσημοι .Ας δούμε , στη συνέχεια τις αντιδράσεις των  ζωδίων στη δόξα και στον πλούτο .Για τη δόξα  πάντως λέγεται  ότι το σύμβολό της  η δάφνη  έχει γεύση «πικρή ….»      

ΚΡΙΟΣ      

«Όλοι  κυνηγάνε  την ευτυχία. Άλλο  πράμα  όμως είναι ,  να τρέχεις μετα πόδια  πίσω της  και άλλο  να την κυνηγάς  οδηγώντας  μία τζάγκουαρ»!.Απόφθεγμα  Κριού Οι κριοί  είναι τολμηροί , δυναμικοί  και δε φοβούνται  τίποτα .Σίγουρα λοιπόν , μία ξαφνική  επιτυχία  δε  θα τους  προκαλούσε  κανενός  είδους  σοκ .Εργατικοί  και ριψοκίνδυνοι , με άφθονες  και πρωτότυπες ιδέες, τις οποίες  δε διστάζουν  να εφαρμόσουν αφού ξέρουν τι θέλουν  και πως  να το  αποκτήσουν .Αν μάθουν  μάλιστα, να είναι  πιο εγκρατείς  και παρορμητικοί καθώς  είναι από τη φύση τους και ενθουσιώδεις κάποια στιγμή   θα φορέσουν  με μεγάλη άνεση  το «στέμμα της  δόξας». Ύστερα από αυτό ποιος τους πιάνει  αφού και θα ζητωκραυγάζουν την επιτυχία τους καθώς τους αρέσει να ξεχωρίζουν  ακόμα  και   να προκαλούν  τη δημόσια  γνώμη. Θα πρέπει όμως να προσέξουν  ένα πολύ λεπτό σημείο .Με  τις τιμές  και τις δόξες  υπάρχει ο κίνδυνος  να γίνουν υπερόπτες  και αλαζόνες  απορρίπτοντας  παλιούς  φίλους  ως κατώτερους , δεχόμενοι  όμως  ως φίλους  πρόσωπα καινούρια , άγνωστα  και συχνά αμφιβόλου ηθικής .Ας θυμούνται επίσης  πως ‘ότι λάμπει  δεν είναι πάντα χρυσός’ και να ερευνούν  μήπως  οι καινούριοι  φίλοι βρίσκονται  κοντά τους  καθαρά  για λόγους συμφέροντος .Καλόν είναι λοιπόν  να περιμένουν  μέχρις ότου  οι «αγνώστου ταυτότητας ,  καινούριες  γνωριμίες  περάσουν  το τεστ του χρόνου  ώστε  ν ’αποδειχθεί  ποιοι αξίζουν  για φίλοι και ποιοι όχι.
Το 2016 Σε αυτό σας  προτρέπει  γι’ άλλη μία χρονιά  ο  Ουρανός ειδικά  αν είστε γεννημένοι μεταξύ 6-14/4,   ευτυχώς όμως αν είστε γεννημένοι μεταξύ 1-11/4 θα σας  συνετίζει  ο Κρόνος  στο να αποφεύγετε  τους ξαφνικούς ενθουσιασμούς χωρίς τις σχετικές εγγυήσεις γι αυτούς .Επίσης   τους έξι πρώτους μήνες με τον  Δία θα    βρίσκετε όλο και κάποια καινούρια ενδιαφέροντα στη εργασία έτσι που να μπορέσετε τους επόμενους έξι  να κάνετε και καλές συνεργασίες κάτι που  το χρειάζεστε .Και τούτο , διότι το ζώδιό σας εξακολουθεί να βρίσκεται  υπό το βλέμμα του Πλούτωνα   ειδικά οι γεννημένοι    4,5, 6, 7/4  καθώς  θα σας προσθέσει περισσότερες ευθύνες  σε κοινωνικό –επαγγελματικό επίπεδο.

   


Ταύρος
Θα σας πω  για ένα φίλο μου  Ταύρο με μία συμπαθητική φαλακρίτσα ο οποίος όμως   ( το  φέρει  πολύ  βάριά   και ως  ωραιοπαθής που είναι.. Όταν λοιπόν  κάποτε ερωτήθηκε  αν πραγματοποιήθηκε  κάποιο παιδικό του  όνειρο απάντησε « ναι ,αλλά μόνο ένα».
Όταν ‘ήταν μικρός  και η μητέρα του του τραβούσε τα μαλλιά  ευχόταν να μην τα είχε .Τότε όμως δεν είχε φανταστεί  να κάνει και ένα  άλλο του όνειρο   να γίνει πλούσιος και διάσημος το οποίο  είχε  πιθανότητες  να πραγματοποιηθεί .Τώρα εκτός των άλλων  έχει μία  δική του  βιομηχανία και όταν βρίσκεται  εκεί συνηθίζει  να σιγοτραγουδάει  ένα δικό του  σκοπό  « η ευτυχία  βρίσκεται στο χρήμα».
Οι Ταύροι  λατρεύουν  τα πλούτη , τη δόξα,  τις τιμές  και αναζητούν  επίμονα  την κοινωνική καταξίωση .Είναι οι άνθρωποι  που  επιβάλλονται  μέσω της οικονομικής  και κοινωνικής  τους κατάστασης .Σίγουρα δεν είναι  φαντασιόπληκτοι ούτε απερίσκεπτοι Συχνά είναι γενναιόδωροι  αλλά ποτέ κορόιδα .Όσα  πλούτη  και να αποκτήσουν , όσο διάσημοι  και να γίνουν ,  δύσκολα  θα ξεχάσουν  τους παλιούς  φίλους τους .Είναι επιφυλακτικοί   και προσγειωμένοι  .Θα « αρκεστούν» σε ένα τεράστιο σπίτι  περιτριγυρισμένο με γκαζόν , μία άνετη πισίνα, ένα αυτοκίνητο με πολλές ανέσεις .Αλλά αφού θα  κάνουν α
υτά τα «εξοδάκια» θα πάθουν κρίση  υστερίας  όταν  δουν  την κάθετη πτώση  του λογαριασμού  τους  στην τράπεζα .Ας μην ανησυχούν όμως,  ειδικά  αυτοί είναι γεννημένοι  επιχειρηματίες,  καλοί διαχειριστές  και κυρίως  ικανότατοι  αποταμιευτές. Μήπως οι Ταύροι να έχουν Εβραϊκή ρίζα;
Το 2016, με το Δία στο πρώτο εξάμηνο  στην Παρθένο που θα σας ενισχύει  στην αισθηματική σας ζωή  και στα δημιουργικά σας σχέδια και στο δεύτερο εξάμηνο στον επαγγελματικό σας  τομέα όλο  και κάτι καλό θα έχετε  να χαίρεστε ..Επίσης ,οι γεννημένοι μεταξύ 5-7/5 με τον   Πλούτωνα  το βαρύ πυροβολικό των πλανητών θα σας  ενισχύσει  με δύναμη και θέληση για περισσότερη  και σε βάθος  πνευματική γνώση. Αυτό μπορεί να συμβεί κι  με τον  Ποσειδώνα  μέσω καινούριων περίεργων  φίλων αν είστε γεννημένοι  μεταξύ 28/4 έως 3/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο καημένος ο Δίδυμος !Καλός και χαριτωμένος  είναι. Τι φταίει  όμως αυτός  αν η φύση του  μοιάζει  με αυτήν  του Ασοσιέιτεντ Πρες  και λειτουργεί  σαν αναμεταδότης ;Και στην  προκειμένη  περίπτωση , τι θα κάνει  μόλις μάθει  πως οι μετοχές  του ανέβηκαν  πάνω από κάθε πρόβλεψη; Ε, λοιπόν , αυτό θα κάνει !και αν σας αρέσει !Θα σηκώσει το ακουστικό  και θα τηλεφωνήσει  μέχρι  και στην κουμπάρα του  συμπέθερου  της θείας του  μπας και η κακομοίρα  δε διάβασε  εφημερίδες, δεν άκουσε  στην τηλεόραση ,   και μείνει  ανημέρωτη. Χωρίς  ντροπές  και δισταγμούς  θα διαδώσει το  ταχύτερο  τα ευχάριστα  νέα σε  γνωστούς  κι αγνώστους  αδιαφορώντας  αν έτσι  αποκτήσει  και κάμποσους  εχθρούς  που θα τον  φθονούν  αιωνίως.
Επίσης, με τη τάση που έχει  να μεγαλοποιεί  και να διογκώνει  τα πάντα  θα πει  και  « κάτι υπερβολές «(!) που μόνο  ο Τύπος θα  μπορούσε  να τις  συναγωνιστεί. Τι να κάνουμε ; Οι Δίδυμοι είναι  δραστήριοι , αεικίνητοι , δυναμικοί , ενθουσιώδεις  αλλά και πολυλογάδες .Ας μην τους  παρεξηγούμε  λοιπόν , γιατί  συνήθως  δεν έχουν  κακή πρόθεση .Θα  συμβούλευα , όμως τους φίλους  Διδύμους  να είναι λίγο  πιο εκλεκτικοί  στην επιλογή  των ανθρώπων  που συναναστρέφονται . Οι πιστοί και αφοσιωμένοι  φίλοι σίγουρα θα χαρούν  με την επιτυχία τους , για τους άλλους  αμφιβάλλω. Ένα χαρακτηριστικό  ελάττωμα  των Διδύμων είναι η έλλειψη  υπομονής  και η βιασύνη  σε όλες του τις εκδηλώσεις  κυρίως στα λόγια .
Πάντως αν η  επιτυχία  τους καθυστερεί , είναι  ικανοί  εναλλάξουν  στόχους  ακόμα και τη στιγμή  που βρίσκονται  στο προτελευταίο  σκαλοπάτι  της επιτυχίας
Το 2016  Η  εύνοια της τύχης  θα  βρίσκεται  στους  γεννημένους μεταξύ7/6-15/6  αναφορικά με τους στόχους , τις ελπίδες και τις φιλίες σας αλλά υπό όρους .Δηλαδή να μην ξεπερνάτε τα όριά σας  στις συνεργασίες σας  και με τον άνθρωπο που συμβιώνετε.    Επίσης οι γεννημένοι  μεταξύ  4/6 - 21/6   μέσω τις εύνοιας του Δία  από  τις αρχές του Σεπτέμβρη ενδέχεται  να  βελτιώσετε  τις οικογενειακές και ίσως τις   επαγγελματικές  συνθήκες σας γενικότερα.  Αρκεί να  έχετε προγραμματίσει  καλά αυτά που θέλετε  να κάνετε,  διότι κατά διαστήματα  θα  έχετε να αντιμετωπίσετε Κρόνια και Ποσειδώνια προβλήματα .Δηλαδή δεσμευτικά  και ουτοπικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος πρώτα θα χαρεί  και μετά …θα φοβηθεί .Μήπως  η επιτυχία  και όσα  συνεπάγεται  απειλήσει  τον  ήσυχο ρυθμό  της ζωής του ;Αφού  ανησυχήσει , γκρινιάξει  και «φάει τα λυσσιακά του ¨αφήνοντας  άφωνους  όσους  περίμεναν  να χοροπηδήσει  από τη χαρά του , θα πει: «Τώρα  μπορούμε να  αγοράσουμε  εκείνη  τη μονοκατοικία  στη θάλασσα», θα γιορτάσει  το γεγονός  με μια επιδρομή  στο σούπερ  μάρκετ  κι ένα λουκούλλειο  γεύμα  στο σπίτι  με τους φίλους του.
Οι Καρκίνοι  δεν αρνούνται  τη δημοσιότητα, κατά κανόνα έχουν μία   ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή   και δεν  προτίθενται  να την αλλάξουν, αρνούνται οτιδήποτε παρεμβαίνει  στην προσωπική ζωή τους. .Θα μπορούσαν όμως ,  με μεγάλη ευκολία  και ευχαρίστηση  να συνηθίσουν  το «τρυφερό»   ήχο των χειροκροτημάτων και συγκινούνται με τις φιλοφρονήσεις. Αγαπούν τα ταξίδια  και τις εξορμήσεις  αλλά στο δρόμο τραγουδούν « Σπίτι μου  σπιτάκι  μου …» Είναι επίμονοι  και υπομονετικοί  χαρακτήρες  δίχως εξάρσεις  και παραλογισμούς.
Φιλικοί, κοινωνικοί και φιλόξενοι οικοδεσπότες   δεν αντιμετωπίζουν  καμία δυσκολία στις διαπροσωπικές  τους σχέσεις  και η δόξα  δύσκολα  θα υποσκελίσει  εκείνους που αγαπάνε . Άσχετα από τις επιδιώξεις τους , οι Καρκίνοι  φροντίζουν πάντα  να περιβάλλονται  από στενούς  και μόνιμους  φίλους , αυτούς που γνωρίζουν καλά. Αυτό που χρειάζεται να προσέχουν είναι  η τάση τους να προσκολλώνται  στο παρελθόν και μάλιστα  με αρκετή  σπατάλη του  χρόνου τους σε αυτό.
Το 2016 το πρώτο εξάμηνο θα συνεχίζει να σας χαρίζει όμορφες οικογενειακές στιγμές  , έτσι που θα σας είναι πιο εύκολο  στο επόμενο  να δημιουργήσετε ακόμα    ομορφότερα  πράματα από οικογένεια μέχρι έναν παθιασμένο έρωτα. Όμως οι γεννημένοι  μεταξύ 8-17/7 ενδέχεται ένα αναπάντεχο γεγονός να  κλονίσει την κοινωνικό επαγγελματική ζωή σας .Επίσης οι γεννημένοι  μεταξύ  6-9/7 ίσως  μία συμβίωση ή συνεργασία  να υποστεί μία σοβαρή φθορά .Αντίθετα οι γεννημένοι μεταξύ 29/6-4/7 θα δημιουργήσετε τα πιο τρυφερά συναισθήματα για ανθρώπους που πάσχουν  ή υπηρετούν χώρους  που αγγίζουν τα δικά σας ιδανικά         

ΛΕΩΝ
Συνήθως ένα λιοντάρι  είναι «διάσημο» από τη στιγμή  που γεννιέται .Αν όμως  η τύχη διευρύνει  σε εθνική  ή διεθνή κλίμακα  τον κύκλο  των θαυμαστών του  και διακοσμήσει  με κάμποσα  εκατομμύρια  τη βάση του  θρόνου του , ε, όσο νάνε αυτό θα είναι ικανοποίηση , αλλά  και – για ένα λιοντάρι – η φυσική εξέλιξη  των πραγμάτων. Η  μοίρα του είχε υποσχεθεί  ένα βασίλειο , αλλά  δεν ήξερε  ότι θα είχε τόσα προνόμια. Όπως  ότι θα μπορεί να κάνει ακόμα και εντυπωσιακές  κινήσεις  γενναιοδωρίας .
Οι Λέοντες γενικά   αρέσκονται  να προκαλούν  το δημόσιο  ενδιαφέρον  και βρίσκουν  απολύτως  θεμιτή  την επιδειξιομανία  και την  τάση  της αυτοπροβολής . Πάντως είτε έτσι , είτε αλλιώς  καταφέρνουν  να γίνουν ξεχωριστοί ανεβαίνοντας τη σκάλα της επιτυχίας αφού  δε φοβούνται  την άνοδο,  τη δημοσιότητα, τους προβολείς ,τα χειροκροτήματα, Άλλωστε πολλές φορές αυτά τα προκαλούν και οι ίδιοι ,  το πολύ, πολύ να χάσουν   την αίσθηση του μέτρου.
Γι αυτό  οι πετυχημένοι Λέοντες  χρειάζονται πάντα  κοντά τους  έναν έμπιστο  και αξιαγάπητο  άνθρωπο- που δε θα είναι βέβαια ο όποιος και όποιος - που θα τους βοηθά αλλά κυρίως  θα τους συγκρατεί στις επιλογές  και τις αποφάσεις τους, καθώς συχνά πέφτουν θύμα   εκμετάλλευσης εξαιτίας της κολακείας    που επιτρέπουν να  τους γίνεται. Και ίσως  αυτό να  είναι ένα αρκετά  σοβαρό μειονέκτημά τους .
Το 2016 στο πρώτο εξάμηνο  θα έχετε μία ενδιαφέρουσα  καθημερινότητα  πολύ περισσότερο αν  τα ενδιαφέροντάς σας σχετίζονται   με τα Μ.Μ.Ε Στο δεύτερο  θα έχετε μία πιο όμορφη ιδιωτική και οικογενειακή ζωή. Ωστόσο οι γεννημένοι μεταξύ 9-17/8   μπορεί να έχετε  μία ιδιαίτερη εύνοια  ως προς: σπουδές , ταξίδια , κοινωνική καταξίωση , ή και    μπορεί να πετύχετε ακόμα και σε ένα δεύτερο γάμο. Οι γεννημένοι  μεταξύ  11-14/8 ενδέχεται να δείτε να αναγνωρίζονται οι  κόποι μέχρι και οι  θυσίες σας για ανθρώπους που αγαπάτε ιδιαίτερα .Όμως οι γεν. μεταξύ 7-9/8  ίσως  δεχθείτε μία επαγγελματική απογοήτευση , και  στην υγεία  να δείχνετε περισσότεροι προσοχή. Προσοχή  χρειάζεται  να  δείχνετε επίσης   στις οικονομικές συναλλαγές σας  οι γεννημένοι  μεταξύ 31/7 -5/8.       
         

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι  καθώς είναι  προσγειωμένοι  και μετρημένοι  σε όλες τις εκδηλώσεις τους , μπορούν  και αποδέχονται  τη δόξα και τα πλούτη  με ευκολία και ψυχραιμία .Πολλές φορές μάλιστα, λόγω της μετριοφροσύνης  τους  δείχνουν και ως να υποτιμούν  τον εαυτόν τους .Κατά βάση είναι ρεαλιστές  και θεωρούν  τη θεά Τύχη  ως μία  εξαιρετικά αναξιόπιστη  και ελαφρόμυαλη  μαιτρέσα.
Βέβαια, ξέρουν ότι σε πολλές  περιπτώσεις  έδωσε  αξιόλογες ευκαιρίες   σε ανθρώπους που δεν άξιζαν  πραγματικά  την επιτυχία. Βασίζονται  και εμπιστεύονται  περισσότερο  τον παράγοντα  εργατικότητα  και νιώθουν ασφαλείς   και ικανοποιημένοι  Όταν  γνωρίζουν  ότι η δόξα τους  είναι προϊόν  των προσπαθειών , της μεθοδικότητας  και του μόχθου που κατέβαλλαν .Όταν έρθει η  αναμενόμενη  επιτυχία  θα καταφύγουν  στο παρασκήνιο , μακριά από τους προβολείς  και τις κραυγαλεότητες .Για παράδειγμα στο χώρο του θεάματος , ως επαγγελματίες  προτιμούν να κατέχουν  θέση παραγωγού , διευθυντή  ή σεναριογράφου  από  το να είναι  οι πρωταγωνιστές   στο κέντρο της σκηνής . Φυσικά , εξαιρέσεις  υπάρχουν , αλλά αυτό  εξαρτάται  από το άκρως προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός .
Πάντως, οι Παρθένοι  είναι γεγονός  ότι απολαμβάνουν  τη δόξα  και εκμεταλλεύονται  στο έπακρο  τα οφέλη  που επιτυγχάνουν. Δικαιολογημένα  βέβαια,  μια και τους έχει στολίσει  πολύ κόπο , δουλειά και προσπάθεια.
 Το  2016, Ο Δίας θα συνεχίσει- το πρώτο εξάμηνο  να σας  χαρίζει  όμορφες  στιγμές στην προσωπική ζωή σας  κυρίως ,όμως να διατηρεί την αισιοδοξία σας   .Από θα  τον Σεπτέμβριο και μετά σας υπόσχεται  περισσότερο χρήμα  έστω και μέσω της οικονομίας .Όμως οι  γεννημένοι  μεταξύ 4-14/9 θα βρίσκεστε υπό την Κρόνια επιτήρηση που σημαίνει οικογενειακές και περιουσιακές δεσμεύσεις. Οι γεννημένοι όμως, 7-9/9  με τον αυξημένο ψυχικό δυναμισμό σας  θα βγαίνετε τελικά νικητές .Ωστόσο,  οι γεννημένοι  μεταξύ 31/8-5/9 να προσπαθείτε να διατηρείτε τον ορθολογισμό σας , καθώς θα σας μπαίνουν αόρατες παγίδες.      

ΖΥΓΟΣ
Ο  δημοσιογράφος που θα πάει να πάρει   συνέντευξη  από Ζυγό  μπορεί να γίνει αμέσως  το πρόσωπο της ημέρας, καθώς θα έχει ερωτευθεί  το θέμα του  και θα έχει αποχωρήσει  ενθουσιασμένος  και σίγουρος  ότι μόλις απέκτησε  ένα φίλο. Αρκεί  όμως ,  μία ψιλοάστοχη  παρατήρηση  στο άρθρο, αρκεί  μία  κακοτραβιγμένη  φωτό  που να  αναδεικνύει  το επιμελώς  κρυμμένο  προγούλι  του Ζυγού  και στην επόμενη  συνάντηση  ο Ζυγός μας   θα συμπεριφέρεται  ως να είναι  μπροστά  στο φονιά της μάνας του
Μούτρα , ξινισμένο  ύφος, σνομπ αντιμετώπιση  και μείον  100 Κελσίου  στην ατμόσφαιρα. Ούτε  γλυκό νεραντζάκι  τώρα , ούτε  παραδείσια  χαμόγελα , ούτε  «μελωμένα  βλέμματα». Τίποτα! Ανταρκτική  το  μεσοχείμωνο ! Η δόξα  συνήθως  δεν  αλλάζει τη νοοτροπία  και τον τρόπο  ζωής  των Ζυγών .Εραστές  της ομορφιάς  και της καλαισθησίας καθώς  είναι,  αν μαζί  με τη φήμη  αποκτήσουν  και μία  οικονομική  άνεση , σίγουρα  θα επενδύσουν  μεγάλα χρηματικά  ποσά στην ανανέωση  της γκαρνταρόμπας  και στην επίπλωση  του σπιτιού τους. Από τη φύση τους ξέρουν  πολύ καλά  πώς να ξοδεύουν  χρήματα , αλλά γι αυτούς , η λέξη  αποταμίευση  ανήκει σε  άλλο  κεφάλαιο .Κι εδώ  ακριβώς  είναι αυτό  που  χρειάζονται .Έναν καλό  οικονομικό  σύμβουλο  και κάποιον  ειδικό  στη διοίκηση  των επιχειρήσεών τους .
Οι Ζυγοί  δέχονται  με μεγάλη  ευχαρίστηση να ποζάρουν  στο φακό  και να δίνουν  συνέντευξη  στα μέσα  μαζικής  ενημέρωσης  μια και  πιστεύουν  ότι  οι επιτυχίες  δεν έχουν καμία  αξία  αν δε μοιράζονται  με τους άλλους . Το περίεργο με αυτούς  είναι ότι η δόξα, τα πλούτη  και οι τιμές  δεν τους προξενούν  μεγάλη εντύπωση,  επειδή ξέρουν καλά  πως η ζωή  είναι  γεμάτη σκαμπανεβάσματα  Γι αυτό  και ξέρουν να ζουν  σε όλο τους το μεγαλείο  τις όμορφες  αλλά και λιγότερο όμορφες    στιγμές της ζωής τους.
Το 2016 Μπορείτε να ελπίζετε  σε πράγματα  που λόγω της αισιοδοξίας σας  να τα κερδίσετε .Καταρχήν  από το δεύτερο εξάμηνο και μετά,  με την παρουσία του Δία στο ζώδιό σας, ακόμα και στα χειρότερά σας θα  έχετε και τις  καλές στιγμές σας που θα ενισχύεται  η πίστη στον εαυτό σας, κάτι που θα το χρειάζεστε  κυρίως οι γεννημένοι μεταξύ 10-18/10.Εδώ πρόκειται  για απρόβλεπτο αναποδογύρισμα  στον τομέα  των σχέσεων σας (γάμος , συνεργασίες ή και σκληροί ανταγωνισμοί).Κάποιοι άλλοι γεννημένοι μεταξύ 8-10/10 θα χρειαστεί η υπομονή σας σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα. Όμως να μην ξεχνάτε  ότι είστε  ένα επικοινωνιακό , διπλωματικό  και ευγενικό ζώδιο και με αυτά-ως όπλα - θα χρειαστεί να πορευτείτε τη χρονιά σας.           



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός , με το που θα γίνει  διάσημος  θα ευφρανθεί  καταρχήν  με τη σκέψη  πως επιτέλους (!) παίρνει εκδίκηση  από  όλους , ακόμα  κι από τη συμπεθέρα  του γείτονα  που του τράβαγε το αυτί  όταν ήταν μικρός .Και χαίρεται ακόμα περισσότερο , για το σκάσιμο  αυτών  που ξέρει  πως έχει  προκαλέσει  τη ζήλια  και το φθόνο τους .Οι περισσότεροι Σκορπιοί  αγαπούν τη δόξα  και τους αρέσει  να βρίσκονται  σε υψηλές  θέσεις , από όπου  θα έχουν την  ευκαιρία  να απολαμβάνουν  το σεβασμό  και θαυμασμό  των γύρω τους
Αν δε αυτό επιτυγχάνεται  εξ αποστάσεως , ακόμα  καλύτερα .Γενικά ασκούν  μία μοναδική  γοητεία  δημιουργώντας  ένα έντονο  μαγνητικό  πεδίο που καθηλώνει  τους άλλους,  γι αυτό επιζητούν  το κύρος  και την εξουσία.
Συχνά,  ενδιαφέρονται  περισσότερο  για το χρήμα παρά  για τη δόξα,   αλλά σίγουρα δεν είναι τσιγγούνηδες  .Τους  αρέσει  να ξοδεύουν  τα χρήματά τους, όμως όταν   και όπως επιθυμούν αυτοί .Κατά κανόνα  είναι μετριόφρονες  και δεν επαίρονται  για τα επιτεύγματά τους Αντιδρούν  επίσης  αμήχανα  στις φιλοφρονήσεις .Είναι λιγομίλητοι  και εσωστρεφείς .Αυτό που τους ενδιαφέρει  άμεσα  είναι  η  εφαρμογή  των  σχεδίων  τους .
Σκέπτονται  και αποφασίζουν  χωρίς  να επηρεάζονται  από   εξωτερικούς  παράγοντες,  γι΄αυτό  και θα πρέπει  να σιγουρεύονται   ότι δεν  ποδοπατούν  τους  άλλους  προκειμένου να φτάσουν  στο στόχο τους . Τους  ίδιους δεν τους παραξενεύει  η ξαφνική  επιτυχία , μπορεί  όμως να  ξαφνιάσει  τους φίλους τους  που δεν είχαν ιδέα για το τι ετοιμάζει ο  μυστικοπαθής  Σκορπιός τους. Όμως  η επιμονή  του σε αυτό  που επιδιώκει  είναι μοναδική .Και τούτο διότι,    διαισθητικά  γνωρίζει  από πριν  την έκβαση των  σχεδίων του .
Το 2016 , Θα συνεχίσετε  στη διάρκεια του πρώτο εξαμήνου  να ασχολείστε με πράματα  που ανεβάζουν η διατηρούν το πρεστίζ σας Από το δεύτερο εξάμηνο και για ένα ακόμα εξάμηνο  θα δουλεύετε  με καλή διάθεση  για το μέσα σας και για όσους  πιστεύετε ότι σας αδικούν .Οι γεννημένοι πάντως μεταξύ 31/10-5/11 θα αρχίσετε σταδιακά να βγάζετε από μέσα σας  την σκληρή πλευρά του ενστίκτου σας   υιοθετώντας ένα πιο καλλιτεχνικό  και ανθρώπινο πρόσωπο  με την έννοια της ανιδιοτελούς προσφοράς. Χωρίς βέβαια,  να αποκλειστεί  και η συνάντησή σας με έναν αλλιώτικο έρωτα…..Όσο για το χρήμα θα συνεχίσετε να έχετε την ασφάλειά σας μέσω της οικονομίας.     



ΤΟΞΟΤΗΣ,
 Ο Τοξότης  με το που  θα μάθει  τα ευχάριστα  νέα,  αν δε διοργανώσει  μία κρουαζιέρα , θα κάνει  τουλάχιστον  ένα πολύ θορυβώδες  πάρτι όπου  θα αναμείξει δικαίους  μετά αδίκων  φίλους μετά αγνώστων  αδιαφορώντας  για τα σχόλια  ή για τις  «ετικέτες». Όπως  στο τραπέζι , δίπλα  στο διευθυντή  της εφημερίδας  θα κάθεται  ο φίλος του Τοξότη  που έχει  τα μπιλιάρδα εκεί  πολύ κοντά του   , δίπλα στην  κυρία υφυπουργού να κάθετε   η καθαρίστρια της θείας του .Ο ίδιος δε,   θα  νιώθει  και θα φέρεται  σαν παιδί .θα χορέψει , θα τραγουδήσει  θα πει  μερικά «κουφά» αστεία  που θα ενσπείρουν  γενική  αμηχανία , θα ερωτευθεί  τις  μισές γυναίκες  του πάρτι  και θα σχεδιάσει  ένα ωραίο  σαφάρι  στη Ζάμπια με τους φίλους του .( ξέρει  πως μάλλον δε θα το πραγματοποιήσει , αλλά λίγο τον  νοιάζει).Οι Τοξότες  δε σοκάρονται ποτέ , ούτε αιφνιδιάζονται  από μία  ξαφνική  επιτυχία  και διασημότητα .Έχουν  συνηθίσει τα  σκαμπανεβάσματα  στη ζωή τους αφού  ο Δίας ο  κυβερνήτης  του ζωδίου τους , τους προικίζει  με μία εξαιρετική  τύχη .
Οι Τοξότες είναι αρκετά  συνετοί  ώστε να  ξέρουν  ότι η σκληρή δουλειά  είναι απαραίτητη  προϋπόθεση  για την επιτυχία. Είναι τίμιοι  και δεν υποκρίνονται .Όταν γίνουν  πλούσιοι και διάσημοι , οι  φίλοι τους  θα μοιραστούν  μαζί τους  τη χαρά  και σίγουρα  θα βρεθούν  και αυτοί κοντά  στη δημοσιότητα .Αν ασχολούνται  επαγγελματικά  με τις  σόου  μπίζνες, ο ατζέντης  τους  θάναι περισσότερο  φίλος παρά  υπάλληλός τους .Θα τους βοηθά  λοιπόν , με την ψυχή του  και όχι  από ψυχρό επαγγελματισμό .
Το 2016,Πριν από οτιδήποτε άλλο  θα πρέπει να ξέρετε ότι το ΄16 θα βρίσκεστε υπό την επίβλεψη του Κρόνου,  που σημαίνει  οι γεννημένοι μεταξύ 11-21/12  σταδιακά  θα ζήσετε την Κρόνια εμπειρία  στον τομέα που δέχεται τη επιρροή του. Επίσης οι γεννημένοι  μεταξύ 30/11-4/12 που δέχεστε την Ποσειδώνια  επιρροή ενδέχεται  να ζήσετε μπερδεμένες οικογενειακές καταστάσεις ή καταστάσεις που να αφορούν την ιδιωτική  ζωή σας .Πάντως, στο πρώτο εξάμηνο  μέσω Δία  ενδέχεται  να έχετε μία επαγγελματική εύνοια  και περισσότερη κοινωνικότητα .Στο δεύτερο εξάμηνο το πιθανότερο είναι  να μοιράζεστε με φίλους και γνωστούς  κάποια σημαντικά σχέδιά σας .Όμως οι γεννημένοι μεταξύ 8-16/12 ενδέχεται αναπάντεχα  να μπει στη ζωή σας ένας έρωτας ή γενικά  η τύχη.
 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως  το πρώτο  που θα  ερευνήσει  θα είναι  σε πόσα  «ρευστά»  μεταφράζεται  η συγκεκριμένη  επιτυχία  και τι ποιότητας  δόξα είναι αυτή  που τη συνοδεύει . Λατρεύει  την κοινωνική καταξίωση  όχι όμως  όταν  έχει στοιχεία  φαιδρότητας .Μία δόξα σαν του Μάικλ  Τζάκσον τον απωθεί .Σέβεται πολύ περισσότερο  τον Αλ Καπόνε , ο οποίος  τουλάχιστον , έγινε διάσημος  σα σύμβολο  δύναμης ( έστω και εγκληματικής )  από κάποιον που γίνεται γνωστός  με τα  σκέρτσα του .Αν υποτεθεί  ότι οι Αιγόκεροι  έχουν  μόνο  πέντε χρόνια δόξας  να γευτούν , θα βρουν  τον τρόπο  να τα εκμεταλλευτούν  όσο το δυνατόν  καλύτερα , έτσι ώστε  να εξασφαλίσουν  οικονομικά και  την υπόλοιπη ζωή τους . Είναι άνθρωποι πρακτικοί , μεθοδικοί  και άριστοι διαχειριστές  των οικονομικών τους θεμάτων .
Επενδύουν  στα σίγουρα  τα χρήματά τους  και σπάνια  βλέπει κανείς Αιγόκερω  να εξαρτά  τη ζωή του  μόνο από τη σύνταξη  του ΙΚΑ
Επίμονοι εργατικοί και υπομονετικοί  χαρακτήρες , πετυχαίνουν συχνά εκεί που και οι πιο δυναμικοί  και δραστήριοι αποτυγχάνουν και πάντα παραμένουν σεμνοί.  Για παράδειγμα αν ανήκουν στο  χώρο του θεάματος δε θα επιδιώξουν τα φώτα των προβολέων  αλλά θα   αναγκάζουν τους πάντες –παραγωγούς, σκηνοθέτες  κ.α- να συμμορφωθούν  με τις δικές τους απόψεις .
Δύσκολα  εγκαταλείπουν  τους στόχους  που έχουν θέσει , καθώς είναι  σίγουροι  για τα  ταλέντα και τις ικανότητες που διαθέτουν  και εργάζονται  σκληρά  και μεθοδικά  προκειμένου  να ολοκληρώσουν  τα σχέδιά τους Το ενδιαφέρον ξυπνά μέσα τους  όταν κοντεύουν να φτάσουν  στο τέρμα  και όχι στην αρχή  της προσπάθειας  τους .Μπορούν και διαχειρίζονται  την δόξα και το χρήμα , αλλά σπάνια  «σηκώνουν μύτη» και βεντετίζουν .
Το 2016, Θα σας έχει «μία στο καρφί και μία στο πέταλο». Το καλό είναι  ότι ο Δίας το πρώτο εξάμηνο  θα σας κρατήσει  στο ίδιο δημιουργικό επίπεδο όπως και  πέρυσι  στο δεύτερο εξάμηνο μάλλον ανοίγεται τα επαγγελματικά φτερά σας  αλλά υπό όρους,  κυρίως οι γεννημένοι μεταξύ 5-7/1. Καθώς θα πρέπει να  είστε άρτια ενημερωμένοι .Επίσης, οι γεννημένοι μεταξύ 7-14/1 ενδέχεται να αντιμετωπίσετε οικογενειακά ή περιουσιακά προβλήματα  κυρίως να σας βγάλει πρόβλημα ο χώρος που διαμένετε ή εργάζεστε Οι γεννημένοι μεταξύ 29/12-3/1 ίσως μία έμπνευση ή ένα ταξίδι σας ανοίξουν καινούριους πνευματικούς ατραπούς .  


 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι  το πιθανότερο  είναι ότι  θα επιδιώξουν να  πετύχουν ακόμα και   διεθνή φήμη παρά να γίνουν έστω οι δάκτυλό δεικνυόμενοι στο στενό τους περιβάλλον  .Κι αυτό,  διότι ενδιαφέρονται  ευρέως  για τη ζωή  και δε χάνουν  τον καιρό τους  με μικρά και ασήμαντα  προσωπικά  θέματα  που συχνά  καταβάλλουν  ψυχολογικά τον υπόλοιπο  κόσμο. Συνήθως, κινούνται  με γνήσιο ενδιαφέρον  στο χώρο της  επιστημονικής  διερεύνησης .Είναι τολμηροί  και δε φοβούνται  να αντιμετωπίσουν  το νέο και το απρόβλεπτο .
Πρεσβεύουν στην αντίληψη  ότι δεν υπάρχει  στον κόσμο  τίποτε αδύνατο και ακατόρθωτο .Κατά πάσα πιθανότητα  θα προσελκύσουν  το δημόσιο ενδιαφέρον  μέσω κάποιας  έξυπνης  πρωτότυπης  και ευρηματικής  εφεύρεσης ή ανακάλυψης , η ακόμα και μέσω της κοινωνικό- επαγγελματικής τους καταξίωσης . 
Η δόξα και τα πλούτη δε τους συγκινούν ιδιαίτερα .ενδιαφέρονται περισσότερο  για τις εμπειρίες  που τους προσφέρει  καθημερινά η ίδια η ζωή .Συνήθως,  προτιμούν να εργάζονται  μόνοι  και αγωνίζονται  για τη βελτίωση  των όρων ζωής  σε πανανθρώπινο  επίπεδο .Η επιτυχία και η δημοσιότητα  σίγουρα  δεν  τους ξαφνιάζουν  αφού δεν  υπάρχουν και πολλά πράματα  που θα τους έκαναν  να νιώσουν  έκπληξη .Πάντα περιμένουν  το ξαφνικό, το απρόβλεπτο. Και όταν ξαφνικά βρεθούν στο προσκήνιο θα είναι ευτυχισμένοι  μόνο αν μοιραστούν  τη χαρά της επιτυχίας  με τα άτομα  που τους βοήθησαν  να φτάσουν  ως εκεί….
Όσο για την οικονομική επιτυχία  το απόφθεγμα  του Υδροχόου  είναι το «χρήμα πολύ  το περιφρόνησαν  αλλά τη δόξα κανείς» Συχνά όμως ,στην πράξη  αποδεικνύεται και  το αντίστροφο του αποφθέγματος.
T o 2016, Πριν από οτιδήποτε αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι   με τι πρόκειται να ασχοληθεί  μαζί σας  ο πλανήτης σας, ο Ουρανός. Καταρχήν στη φετινή χρονιά φαίνεται να ασχολείται με τους γεννημένους μεταξύ 5-13/2 κυρίως με την καθημερινότητά σας επιτυγχάνοντας  γρήγορες  συναλλαγές  και συχνά  με ευχάριστες εκπλήξεις  που πολλές από αυτές μπορεί να  τις  προκαλείτε εσείς οι ίδιοι. Στο πρώτο εξάμηνο ίσως καταφέρετε  να πάρετε  δάνειο ή να εξοφλήσετε και χρέος .Στο δεύτερο όμως  θα αρχίσετε να βλέπετε ακόμα πιο αισιόδοξα τα πράγματα αφού οι προοπτικές  θα είναι  να σας ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι σε, σπουδές ,  media, ταξίδια , ακόμα  και για  ταξίδι του μέλιτος .Αυτά βέβαια ,εφόσον  θα μπείτε και στην Κρόνια λογική .Δηλαδή να « απλώνεις το πόδι σου μέχρι εκεί που φτάνει».    


ΙΧΘΥΕΣ
Οι Ιχθύες δε συνηθίζουν  να φλυαρούν  και να περιαυτολογούν .Κοκκινίζουν  από ντροπή  και νιώθουν  άσκημα  όταν κάποιο  φιλικό τους πρόσωπο υπερβάλλει  στην περιγραφή  των προσόντων  και των ικανοτήτων  τους .Ακόμη και ο στενότερος φίλος τους  το πιθανότερο είναι  πως θα μάθει  την επιτυχία τους από  τις εφημερίδες .Η τακτική τους αυτή , το να κρατούν  τα προσωπικά τους  πράματα αποκλειστικά  για τον εαυτόν τους , συχνά  παρεξηγείται  και εκλαμβάνεται  ως υπεροψία.
Οι Ιχθύες είναι συντηρητικοί , διακριτικοί  και αξιοπρεπείς  και θέλουν  να είναι πάντα σίγουροι  γι αυτό που θα πουν  πριν ανοίξουν το στόμα τους .Η δημοσιότητα δεν πρόκειται για κανένα λόγο   να αλλάξει την  ντροπαλή  και τρυφερή  φύση τους  αλλά θα τους βοηθήσει  στο να πάψουν  να παίζουν το ρόλο  του αθώου  ανθρωπάκου , εμποδίζοντάς τους  να είναι τόσο πονετικοί  και ευαίσθητοι .Καλό θα ήταν πάντως , να διατηρήσουν  τις σχέσεις τους   με τους παλιούς φίλους  και την οικογένεια τους .Έχουν  απόλυτη ανάγκη  από συναισθηματική  κάλυψη  που θα τους βοηθήσει  να μη παραστρατήσουν. Δε θα ήταν σωστό  να απομακρύνουν  από κοντά τους  όλους αυτούς  που στάθηκαν  στο πλάι τους  σε κάθε δύσκολη  στιγμή της ζωής τους  πριν από τη δόξα .θα ήταν επίσης , απαράδεκτο-ειδικά για τη νοοτροπία τους – να απογοητεύσουν  τους φίλους τους μόνο και μόνο  γιατί εξακολουθούν  ακόμα να είναι , κατ ΄εκείνους , «κοινοί θνητοί»
Το 2016   Οι γεννημένοι από 26/2 έως 3/3 που θα έχετε το πέρασμα του Ποσειδώνα  πάνω από τον Ήλιο σας μπαίνοντας  σε μια καινούρια  φάση ζωής .Αν  θα είναι καλή η κακή αυτό  εξαρτάται από τη θέση του Ποσειδώνα στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας .Η θετική πλευρά του θα σηματοδοτήσει  ένα χείμαρρο ευγενικών συναισθημάτων  προσφέροντας  - ανάλογα των δυνατοτήτων  σας- βοήθεια σε αναξιοπαθούντες. Η αρνητική πλευρά όμως αν δεν προσέξετε μπορεί να σας οδηγήσει σε τραγικά λάθη μέχρι ακόμα να οδηγηθείτε σε τάσεις φυγής, σε επιλογές ακατάλληλων ανθρώπων. ….ωστόσο ,  δεν είναι μόνο  ο Ποσειδώνας  ,είναι και Κρόνος  για τους γεννημένους μεταξύ 2/3-12/3, καθώς θα  χρειαστεί να επωμιστείτε επιπρόσθετς κοινωνικό-επαγγελματικές υποχρεώσεις .             
 



              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου