Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ



                                                                  testΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
ΤΗΣ   ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ

Οι ειδικοί  λέγουν :Τα σημάδια  που αποκαλύπτουν  τον πραγματικό  εαυτό, είναι σκορπισμένα  παντού  σε  αυτό το δωμάτιο, στο οποίο εκεί  οι περισσότεροι  νιώθουν εντονότερη    την ελευθερία της έκφρασής τους  .Το κουίζ που ακολουθεί  θα σας δείξει  τι λένε  για το κρυφό  εαυτό σας , στα μυστικά  της κρεβατοκάμαρά σας.

1.      Αν  δε μπορείτε κοιμηθείτε το βράδυ , οι πιο  πιθανές  φαντασιώσεις  που σας δημιουργούνται  εκείνες τις ώρες  είναι:
Α )  Ότι είστε ένας/μία  σούπερ σταρ  και απολαμβάνετε  τη λατρεία  των θαυμαστών σας ;
Β) Ένα σπιτάκι στην εξοχή , με τριανταφυλλιές στην εξώπορτα;
Γ )Μία δραματική αλλαγή  στον τρόπο της ζωή σας , όπως  ότι μεταναστεύετε  σε μία ξένη χώρα  ή  ότι ξαφνικά  γινόσαστε  πλούσιος /α;
Δ) Ότι βρισκόσαστε  σε μία συναρπαστική  κατάσταση  που ενέχει  κάποιο στοιχείο κινδύνου;
Ε) Μία κοινωνική εκδήλωση , όπως ένα πάρτι  ή  μία κρίσιμη κατάσταση  στη εργασία στην οποία εσείς παίζετε  τον κεντρικό ρόλο  και λάμπετε;
Ζ) ότι αποπλανείτε ή σας αποπλανεί  κάποιο όμορφο  και συναρπαστικό άτομο;
Η )Ότι ξεφορτώνεστε  τις υποχρεώσεις  και τις  δεσμεύσεις  σας και  ελευθερώνεστε  για να ικανοποιήσετε  τον εαυτόν σας;
Θ) Κάνετε σχέδια  για το πώς θα ξοδέψετε  μέχρι και την  τελευταία δεκάρα , ένα μεγάλο χρηματικό ποσό  που κερδίσατε ;

2        .Αν σας έδιναν χρήματα , υπό τον όρο  να τα ξοδέψετε  διακοσμώντας  από την αρχή  την κρεβατοκάμαρά σας  τι θα διαλέγατε;
Α)  ένα απαλό μοτίβο,  ίσως με αρκετές  δαντέλες;
Β) ΄΄Ένα  καθαρά μοντέρνο στυλ,  με γεωμετρικά  σχέδια  και έπιπλα  με λιτή γραμμή;
Γ) Αποχρώσεις  σε ένα  απαλό  χρώμα;
Δ) Λουλούδια  ή κάποιο  σχέδιο με  πιο καμπυλωτά  ή αχνά σχέδια;

3.    Ποιο από  τα παρακάτω  θεωρείτε  τη μεγαλύτερη  πολυτέλεια στην κρεβατοκάμαρα;
        Α) Ένα χαλάκι από δέρμα προβάτου  δίπλα στο κρεβάτι;
        Β) μία καφετιέρα  με χρονόμετρο  για να σας ξυπνάει  μ ένα φρέσκο    ρόφημα;
        Γ) ένα δεύτερο σετ  από κουρτίνες , κάλυμμα  κρεβατιού  και ασπρόρουχα ,  για να μπορείτε  να αλλάζετε  τη διακόσμηση  ανάλογα με τη διάθεσή σας ;
ύπνος ;
       Δ) Ένα χώρο για την γκαρνταρόμπα σας  που δεν  θα  χρειάζεται  να το  μοιραζόσαστε;
       Ε)  Ένα κάλυμμα κρεβατιού από αληθινή γούνα
       Ζ) Ένα μπάνιο  συνεχόμενο  με την κρεβατοκάμαρα;
       Η)  Κλιματισμό ή  κεντρική  θέρμανση  ή μοκέτα  από τοίχο σε τοίχο;

4. Σας αρέσει  να τρώτε  στο κρεββάτι ( εκτός  από πρωινό);

Α) Ναι – όταν  μαγειρεύετε  εσείς και  νιώθετε  ότι κάνετε  μία πραγματικά  δημιουργική  δουλειά;
Β) Ναι –όταν μαγειρεύει  ο/η σύντροφός σας;
Γ) Όχι η πότε, πότε –αρκεί  να είναι  κάτι που τρώγεται  εύκολα  και δεν αφήνει  ψίχουλα  στο κρεββάτι;
Δ) Ναι –ιδιαίτερα  όταν  το γεύμα  συνοδεύεται  από σαμπάνια 

5.Σε τι χρώμα θα διαλέγατε τα σεντόνια σας;
Α)  Ροζ
Β) Καφέ;
Γ) Μπεζ
 Δ) Κίτρινο;
Ε)Πράσινο;
Ζ)Μωβ ή Κόκκινο
Η)Μπλε
Θ) Άσπρο

6 .Αν γυμνάζεστε  πρωί –πρωί  ή λίγο  πριν ξαπλώσετε  το βράδυ , τι προτιμάτε  να κάνετε ( αν δε συνηθίζετε  να γυμνάζεστε , τι θα  κάνατε  αν ο γιατρός  σας είχε  συμβουλέψει  να αρχίσετε  με κάποιο  είδος  σωματικής άσκησης
Α) Κάτι αρκετά  σκληρό,  όπως αρκετά  πους –απς ή μια  μεγάλη «βόλτα» με                  το ειδικό ποδήλατο της γυμναστικής;
Β) Ένα ειδικό πρόγραμμα  με ασκήσεις  που επιλέξατε  προσεχτικά και ιδιαίτερα  ωφέλιμες  για ζωτικά  όργανα  του σώματος , όπως η καρδιά  και οι πνεύμονες.
Γ)Κάτι που σας χαλαρώνει  για να αρχίσει καλά η μέρα σας ( το πρωί ) η να   σας καλμάρει  από την κούραση  της ημέρας   το βράδυ ;
Δ) Γιόγκα;

7  Ποιο  είναι το αγαπημένο σας ποτό πριν κοιμηθείτε;
Α)Ένας χυμός φρούτων ;
Β) Κακάο ή ζεστή σοκολάτα;
Γ)Εξαρτάτε από τη διάθεση ;
Δ) Καφές ή τσάι;
Ε)  Κάτι με αλκοόλ;
Ζ) Σαμπάνια
Η) ένα κρύο γάλα
Θ) ένα ζεστό γάλα

8.Τι προτιμάτε να φοράτε όταν κοιμόσαστε;
                        ΓΙΑ  ΕΚΕΙΝΟΝ
            
Α)τίποτα;
             Β)το παντελόνι της πιζάμας;
             Γ)πιζάμες;
            
Δ)μεταξωτές πιζάμες  ή πουκαμίσα του ύπνου;

                          ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ
             Α)  νυχτικό;
             Β) τίποτα , παρά μία σταγόνα άρωμα;
             Γ) Πιτζάμες ;
             Δ) ένα αέρινο , σέξι  νυχτικό;   
  
9.Τι από τα παρακάτω ονειρεύεστε συχνά;
              Α)Κάποιον  ή κάτι δυσάρεστο από την παιδική σας  ηλικία;
              Β) Κάποιον η κάτι ευχάριστο  από την  παιδική σας υγεία;
              Γ) Ότι ταξιδεύετε  και προσπαθείτε  να προλάβετε  αεροπλάνα  ή τρένα,       αποσκευές ,ότι  ετοιμάζετε  βαλίτσες
             Δ) ότι πιλοτάρετε  ένα αεροπλάνο  ή πετάτε αβοήθητοι
             Ε) Ότι παρακολουθείτε ή παίρνετε μέρος  σε καβγά , ή ότι  ξεφεύγετε  από κάποιον  άνθρωπο  ή άγριο ζώο,  που σας καταδιώκει  και προσπαθεί  να σας κάνει κακό
             Ζ) Ερωτικές ή αισθησιακές  καταστάσεις; Ότι κάνετε έρωτα; Ότι σας βιάζουν ή ότι  εσείς  βιάζετε κάποιον
             Η)Ότι  ψάχνετε για κάποιον  ή για κάτι  που έχετε χάσει , ή  ότι  έχετε μείνει  μόνος/η και δεν ξέρετε που έχουν  πάει όλοι  οι άλλοι
             Θ)Πράγματα  που κάνατε  ή ακούσατε  κατά τη διάρκεια  της  ημέρας ή που   πρέπει  να κάνετε  την επομένη ;

10. Από τι υλικό  προτιμάτε  να είναι τα σεντόνια σας;
        Α) σατέν;
        Β)Βαμβάκι ή μαλλί;
        Γ)βαμβάκι ή μαλλί  μαζί  με συνθετικό  ή μόνο συνθετικό;
        Δ)μετάξι;

                           
                          ΠΩΣ  ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ

Μετρήστε  χωριστά  τις απαντήσεις  των ερωτήσεων  που έχουν  μονό αριθμό  και χωριστά  τις απαντήσεις  των ερωτήσεων  με ζυγό αριθμό .Μετρήστε  πόσες φορές  απαντήσατε  α, β, γ, δ, ε, ζ, η, θ και στις  μονές  ερωτήσεις και πόσες  α, β, γ, δ στις ζυγές  ερωτήσεις .

                                 ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ

Ο βασικός σας τύπος  καθορίζεται  από το γράμμα  που έχετε διαλέξει  περισσότερες φορές  στις απαντήσεις σας .Λίγοι άνθρωποι όμως  ταιριάζουν απόλυτα  σε μία κατηγορία. Οι πιο πολλοί από εμάς  είμαστε μία σύνθεση  περισσοτέρων στοιχείων .Η συχνότητα  με την οποία  διαλέξατε  και κάποιο άλλο  γράμμα – εκτός από αυτό  που κυριαρχεί  στις απαντήσεις  σας – θα σας δώσει μία ιδέα  για τα άλλα στοιχεία  που  εμπεριέχονται  στην προσωπικότητά σας.

                                  ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  ΜΕ ΖΥΓΟ  ΑΡΙΘΜΟ

Περισσότερα  Α: Η επιθυμία σας να πετύχετε  κυριαρχεί στη ζωή σας .Χρειάζεστε ένα τρυφερό σύντροφο  που θα σας στηρίζει  και θα σας κάνει  να νιώθετε  ότι ακόμα κι αν ο κόσμος  δεν αναγνωρίζει  τα προσόντα σας , είστε  απόλυτα επιτυχημένος /η στο σπίτι .
Περισσότερα  Β:    Είστε οργανωμένοι , πρακτικοί και έχετε μία έντονη  τάση να είστε  πάντα το αφεντικό. Στην επαγγελματική σας ζωή  βεβαιωθείτε  ότι δε θα μεθύσετε  από την ίδια τη δύναμή σας. Αν δεν εργάζεστε μην προσπαθείτε  να αποζημιώσετε  τον εαυτόν σας  επιβάλλοντας  τη δύναμή σας  στο σπίτι. Προσπαθήστε  να μη είστε τόσο αυταρχικοί σε αυτό   και μη ζητάτε  να γίνετε πάντα  το δικό σας , γιατί μπορεί  να καταλήξετε  να μείνετέ μόνοι.
Περισσότερα Γ:Είστε ορθολογιστές  και θέλετε να είστε  καλά πληροφορημένοι , για να ζυγίσετε  τα υπέρ και τα κατά  και να καταλήγετε  στα δικά σας συμπεράσματα , όταν έχετε  εξετάσει  τις καταστάσεις  από όλες τις πλευρές .Αυτή η τακτική  που ακολουθείτε  είναι πολύ λογική και θάλεγε κανείς  ότι είναι ένας αξιοθαύμαστος  τρόπος αντιμετώπισης  της ζωής ,  αρκεί να βρίσκετε  χρόνο για λίγη διασκέδαση ή ακόμη  και για χαζομάρες  που και που-πράγματα που μπορεί να σας φαίνονται  ασήμαντα , αλλά σας βοηθούν  να βγείτε  από την ανιαρή  ζωή σας.
Περισσότερα Δ:Είστε  από τη φύση σας  ρομαντικοί  και ευαίσθητοι .Αν είστε άντρας το γεγονός αυτό  μπορεί κατά καιρούς  να σας προκαλεί  αναστάτωση στη ζωή σας –ιδιαίτερα τις εποχές  που ήταν στη μόδα  οι πολύ αρρενωποί  τύποι με τα πολλά  χρήματα .Αν είστε γυναίκα, μπορεί να έχετε εγκαταλείψει  μια καριέρα  ή μία προαγωγή  για να αποφύγετε  την εσωτερική  σύγκρουση  ανάμεσα  στην  εικόνα της επιτυχημένης  γυναίκας –που πολλές φορές  είναι  σκληρή  και αλύγιστη –και στα  πραγματικά  συναισθήματα  που έχετε  για τον εαυτό σας .

                               ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  ΜΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟ

Περισσότερα Α: Έχετε μεγάλη ανάγκη να σας αγαπούν και να σας φροντίζουν .Δίνετε  τον καλύτερο  σας εαυτό  στις διαπροσωπικές  σας σχέσεις .Από την άλλη  όμως, οι απαιτήσεις  σας  μπορεί να  εξαντλούν  συναισθηματικά  τον/την  σύντροφό σας.
Περισσότερα Β: Είστε σπιτόγατοι .Αν είστε γυναίκα , σας ευχαριστεί  να μένετε στο σπίτι  και να φροντίζετε   τον σύζυγο και τα παιδιά  σας .Αν είστε άντρας , δε θα αφήνατε  ποτέ την επιτυχία  να αποβεί  σε βάρος  της οικογενειακής  σας ευτυχίας.
Περισσότερα Γ: Είστε αναποφάσιστοι και ασταθείς .Αυτό  μπορεί  να οφείλεται στις καταστάσεις  που  αντιμετωπίζετε  ειδικά  αυτόν τον καιρό  ή  να αποτελεί  ένα βαθύτερο  στοιχείο  του χαρακτήρα σας .Όσο πιο πολλά είναι  τα Γ τόσο πιο πιθανή  είναι η δεύτερη  περίπτωση  που αναφέραμε .Όπως και να έχει , εσείς γνωρίζετε  καλύτερα τον εαυτόν  σας  και ξέρετε  τι  από τα  δύο  ισχύει  στην περίπτωσή σας .
Περισσότερα Δ: Αναζητάτε στη ζωή σας  ερεθίσματα , είτε  επειδή  σας αρέσουν , ή επειδή τα έχετε ανάγκη .Είστε  ζωντανοί  και ενδιαφέροντες  άνθρωποι , πρέπει  όμως να προσέξετε  να μη σας  γίνει αυτοσκοπός  η δίψα  για διέγερση , μέσω  της απόλαυσης  για οτιδήποτε  ασυνήθιστο.
Περισσότερα Ε: Θέλετε  να τραβάτε  την προσοχή  των άλλων  και συχνά  επιβάλλεστε  στους γύρω σας  για να  το επιτύχετε . Ερευνήστε   τον εαυτόν σας  με ψυχραιμία  και βεβαιωθείτε  ότι  δε γινόσαστε  αντιπαθητικοί  και βαρετοί  με αυτή τη συνήθεια .Μην ξεχνάτε  ότι  υπάρχουν  και άλλοι  τρόποι  για να «σκίσετε τη γάτα»
Περισσότερα Ζ: Είστε φλογεροί , τόσο σεξουαλικά όσο και  συναισθηματικά. Δίνετε  όλο σας το είναι  στις σχέσεις σας .Ξέρετε ότι  ρισκάρετε , αλλά  είστε έτοιμοι  να το κάνετε  και να  δεχθείτε  το τίμημα. Ακόμη πιστεύετε  έντονα  στις  μεγάλες ιδέες  και τα ιδανικά.
Περισσότερα Η: Έχετε τη τάση  να κρατάτε  τους άλλους  σε απόσταση  και να μη δείχνετε  τον πραγματικό σας εαυτό .Αυτό δεν το κάνετε  από φόβο  μήπως πληγωθείτε , αλλά γιατί  δυσκολεύεστε  να εκδηλώσετε  τη ζεστασιά  που υπάρχει  μέσα σας .Οι περιπτώσεις που σας δίνουν  την ευκαιρία  να συμπαρασταθείτε  σε άλλους ανθρώπους ,  μπορεί να σας  βοηθήσουν  να καταρρίψετε  αυτή  σας  την αναστολή .
Περισσότερα  Θ:Είστε πολλοί μετρημένοι , σοβαροί, και λογικοί .Μερικοί μπορεί  να σας  θεωρούν  ακόμη και ανιαρούς !Γιατί δε βγαίνετε λίγο από τη συμβατικότητά σας; Βάλτε λίγο  κέφι στη ζωή σας!                












  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου