Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 27/3-2/4




 EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
                       27/3-2/4

                          




                      Το σημαντικότερο μήνυμα είναι ότι την πλανητική σκυτάλη την έχει πάρει ο Ερμής .Δηλαδή πολλές συζητήσεις , συναντήσεις και μετακινήσεις   


                                                                                                       
                          ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε μία  δραστήρια εβδομάδα  κυρίως για ζητήματα προσωπικού ενδιαφέροντος Μόνο που θα  χρειάζεται στις όποιες συναλλαγές σας  να κρατάτε μία σταθερή  θέση  και να μη βιάζεστε επιδιώκοντας  όλα να τα τρέχετε. Τα αισθηματικά σας  δεν σας υπόσχονται  κάτι άλλο, αυτό θα γίνει από τις 6/4.Μπορείτε όμως να δείχνετε δείγματα  επαγγελματισμού στη δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό που σας ευνοεί για τώρα είναι  να ασχοληθείτε  με τις όποιες κρυφές συναλλαγές που σκέπτεστε να έχετε  κυρίως  τις επαγγελματικές, όμως  στις 30 και 31  να είστε επιφυλακτικοί   .Στην αισθηματική ζωή σας μη περιμένετε κάτι περισσότερο  αφού  τουλάχιστον υπάρχει η  τρυφερότητα, που αυτή σας είναι πάντα απαραίτητη. Από τον Μάιο θα έλθει και το κάτι καλύτερο και  περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να περνάτε καλά  σε κοινωνικό επίπεδο  όμως σε φιλικό θα χρειαστεί να μην ανοίγετε όλα τα χαρτιά σας  καθώς  μπορεί να παρασυρθείτε από αυτά που θα ακούτε  και να εμπλακείτε σε λόγια που  φέρουν παρεξηγήσεις  κυρίως στις 30 και 31/3. Όμως παρεξηγήσεις μπορεί να προκληθούν  αν είστε γεννημένοι 27,28/5 εξαιτίας άλλων προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: To μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ετούτη την εβδομάδα εστιάζεται  στα κοινωνικό-επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, με πολλές μετακινήσεις και πολλές συζητήσεις ,  που σε κάποιες περιπτώσεις  ενδέχεται να ξεπερνούν  και την ψυχραιμία σας .Από την άλλη η Αφροδίτη σας δίνει τη δυνατότητα να  ζείτε και όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα  κυρίως μέσω  κάποιου μυστηρίου .

ΛΕΩΝ : Φροντίστε να είστε ήρεμοι αν πραγματικά θέλετε να λύσετε κάποιο  επαγγελματικό μυστήριο  διότι στη καλή του πλευρά θα μοιάζει  ως να λάβετε «το μάνα εξ ουρανού». Επίσης ενδέχεται οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας να  ρυθμίσετε ένα ερωτικό σας ζήτημα  ή άλλως να ασχοληθείτε  με μία δυναμική σας δραστηριότητα  από την οποία να έχετε και το σχετικό κέρδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Πολλοί του ζωδίου σας φαίνεται να ασχολείστε  με την ανεύρεση  λύσης  ενός τρέχοντος οικονομικού προβλήματος. Ορισμένοι  άλλοι ενδέχεται να αναζητήσετε  κάτι που υποψιάζεστε ότι το έχετε χάσει. Σε κάποια αναζήτηση μπορεί να βρείτε την αιτία οικογενειακών παρεξηγήσεων και εντάσεων .Αντίθετα,  θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τον αισθηματικό σας  δεσμό .
ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να μην είναι και τόσο στο χέρι σας  να αποφύγετε  κάποιες εντάσεις μεταξύ 29 και 31/3, είτε με το/τη σύντροφό σας ή  με συνεργάτες ή έστω και με ανταγωνιστές. Από την άλλη , αρκετά δραστήρια φαίνεται η  καθημερινότητα όχι πάντα  ευχάριστα αλλά  και για δουλειές που θα πιάνουν τόπο .Ωστόσο , μπορεί να είναι ευχάριστο και το αποτέλεσμα στην εργασία σας .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Φαίνεται να ασχολείστε με πολλά και διαφορετικά πράγματα , αν και αυτό το κλίμα  μπορεί να υπάρχει και στην εργασία σας ,Όμως να αποφεύγετε  τις παραξενιές  και τις απροσεξίες  για να αποφύγετε επίσης,  μικροζημιές και μικροτραυματισμούς .Οι γεννημένοι στο πρώτο επταήμερο του ζωδίου σας ενδέχεται να ξεφύγετε  στα έξοδά σας  έστω και αν κάνετε εισπράξεις .

ΤΟΞΟΤΗΣ:Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου πλέον στο ζώδιό σας,  σας πληροφορεί  στον οίκο (τομέα) που  θα επηρεάζει  να δείτε τι μέχρι τώρα  δεν λειτουργούσατε  σωστά , διότι αν συνεχίζετε  την ίδια τακτική  τελικά θα υποφέρετε .Στις τρέχουσες  ημέρες  προβλέπονται κάποιες επιπολαιότητες αναφορικά  με πολύ αγαπημένα πρόσωπα η   μπορεί και με κάποια δραστηριότητα  που επίσης αγαπάτε .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Καλό θα είναι να προεξέχετε  και αυτά που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σας , τα οποία ίσως να μη τα γνωρίζετε όμως  από το κλίμα που επικρατεί όλο και κάτι θα  καταλαβαίνετε .Ορισμένες   φορές, ενδέχεται να υπάρχουν παρεξηγήσεις  στο σπίτι  ή σε μία δική σας εργασία πιθανόν για κάποια αλλαγή που επιδιώκετε να κάνετε .Έτσι η 31 ίσως είναι μία εκνευριστική  μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβλέπεται για εσάς μία αρκετά επικοινωνιακή εβδομάδα . Όχι όμως πάντα ευχάριστη.  Για αυτό  στις 31  να αποφεύγετε τις παρεξηγήσεις και τον εκνευρισμό όταν οδηγείτε .Επίσης καλοί είναι οι φίλοι και οι γνωστοί,  αλλά και με αυτούς θα χρειάζεστε  κάποιο μέτρο , καθώς δεν είναι πλέον η κατάλληλη εποχή να   έχετε σε όλους εμπιστοσύνη. Όμως , να μοιράζεστε τα γεύματά σας  με όσους σας ευχαριστούν.

ΙΧΘΥΕΣ :Όλο και με κάτι θα ανησυχείτε  και αυτό, διότι αφήνετε να σας καθοδηγούν τα γεγονότα όταν  δε βάζετε τα όριά σας και έτσι παρεισφρέουν  τα ζιζάνια είτε στο γάμο σας ή στις συνεργασίες  σας  ή ακόμα και στις κοινωνικές σας γνωριμίες .Στις οποίες για μεγάλο διάστημα καλό θα είναι  να τις κρατάτε υπό τον έλεγχό σας.Για τώρα φροντίστε τα έξοδά σας, καθώς μπορεί να γίνετε υπερβολικοί .            
                    

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου