Σάββατο 16 Απριλίου 2016

EBΒΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ 17-23/4

 EBΔOΜΑΔΙΑΙA  ΖΩΔΙΑΚH ΠΡΟΒΛΕΨΗ
                         17/4-23/4

Στη τρέχουσα εβδομάδα  θα πρέπει αρχικά να  σημειωθεί  το ξεκίνημα της φαινομενικής  ανάδρομης κίνησης  των πλανητών Άρη και Πλούτωνα  όπου αμφότεροι  κρύβουν  μηνύματα  τα οποία  θα πρέπει να κατανοηθούν καθώς θα διαρκέσουν για αρκετά μεγάλο διάστημα . Επίσης, με κύριες όψεις είναι:  στις 17  ο Ερμής τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα, στις 18  η Αφροδίτη  τρίγωνο  με αναδρ. Κρόνο και στις 19 τετράγωνο με Πλούτωνα .


ΚΡΙΟΣ :Η εβδομάδα  ξεκινά σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή Πλούτωνα  δίνοντας σας  τα περιθώρια  να ικανοποιηθείτε σε μία οικονομική  συναλλαγή .Τη Δευτέρα  υπάρχει    μια συγκρατημένη  αισιοδοξία   σε  ζήτημα νομικής η εκπαιδευτικής φύσης  ή ακόμα  και σε σχέση  με υπηρεσίες των αλλοδαπών .Όμως , την Τρίτη  ίσως να βρεθείτε δυσαρεστημένοι. Στις 22 προσοχή σε  σημαντικά  οικονομικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ  :Με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα μπορούσατε   να περιμένετε  τη διεκπεραίωση   ενός ζητήματος  σχετικό  με το νόμο η  το εξωτερικό  αλλά δε φαίνεται  ακόμα έτοιμο να καρποφορήσει . Την Τρίτη  να είστε προσεχτικοί  σε συναλλαγές με αλλοδαπούς  ή και γενικά  με άτομα που  θα επιδιώξετε να τους επιβληθείτε  .Eπίσης και την Παρασκευή .

ΔΙΔΥΜΟΙ :To πιθανότερο είναι  να αισθάνεστε αυτό το διάστημα πιεσμένοι   με την εξέλιξη μίας σχέσης κυρίως ερωτικής ή μπορεί και οικονομικής , αλλά τελικά θα τα κατά φέρετε  βάζοντας τη λογική σας , Δε μπορεί πάντα   να υλοποιούνται τα σχέδιά σας  και μάλιστα με την ευκολία που επιθυμείτε .Άλλωστε, βρίσκεστε σε περίοδο που συσσωρεύετε  και μυστικά .Λίγο περισσότερη προσοχή στην υγεία και εργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Φαίνεται να έχετε μία  αρκετά ενδιαφέρουσα  εβδομάδα  από κοινωνικής  πλευράς  αν και δε θα σας λείψουν  ορισμένες εντάσεις επειδή κάποια πράγματα  μπορεί να μη σας ικανοποιούν  απόλυτα. Eν ολίγοις γι άλλη μία φορά   θα εκδηλώνετε τα παραπονάκια σας .Όμως αυτή τη φορά το φεγγαράκι σας  ενδέχεται  να σας  χαρίσει και την αγάπη που επιδιώκετε .

ΛΕΩΝ  : Οι ευχάριστες στιγμές ενδέχεται να μην είναι αυτές που  να σας προσφέρουν αυτά που επιδιώκετε,  όμως  αν  συγκρίνετε τ α υπέρ και  τα κατά  είστε μία η άλλη .Και εδώ κάνετε λάθος καθώς από τη φύση σας είστε άνθρωποι  που  πάντα βρίσκετε  τον τρόπο να  ξεφεύγετε από τις ταλαιπωρίες  και να φτιάχνετε  το όποιο κλίμα περισσότερο αισιόδοξο .Και αυτό ας γίνει και τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Θα μπορούσατε να είστε σε πολύ καλύτερη  συναισθηματική κατάσταση  αλλά  συχνά ασχολείστε και με επουσιώδη πράγματα  Με το αναλυτικό μυαλό που έχετε   δείτε λοιπόν  ότι  σας χαλάει τελικά τη διάθεση ο εγωισμός σας.  Αν το πρόβλημα  βρίσκεται  στην οικογένεια  η λύση  βρίσκεται  μπροστά σας. Άλλωστε από την  τωρινή Πανσέληνο μπορείτε να έχετε την απάντησή σας.

ΖΥΓΟΣ :Από όποια πλευρά και αν δείτε  τη σχέση που σας ενδιαφέρει  μία είναι η αλήθεια γι αυτή  και την ξέρετε .Άλλωστε  αν συμμαχήσετε με τις καλές προθέσεις της Αφροδίτης  θα  ξεφύγετε από τα  γύρω, γύρω ζιζάνια , τόσο  της οικογένειας , όσο  και από εκείνα που συναντάτε στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο,  έχετε και το μήνυμα της Πανσελήνου φροντίστε   να  ξεκαθαρίσετε με ένα οικονομικό ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Διανύετε μία περίοδο που  καταφέρνετε  να  βάζετε σε πρώτο πλάνο το υπαρξιακό σας   χωρίς  βέβαια να κινδυνεύετε  και γι αυτό. Ετούτο το διάστημα  μπορεί να  ζήσετε  και κάποια  εμπειρία  από την οποία  κάτι μπορεί να κερδίσετε αλλά και κάτι μπορεί να χάσετε. Χωρίς αυτό να σημαίνει   κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. .Από την άλλη  μέσω Πανσελήνου κλείνετε ένα προσωπικό κεφάλαιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ : δε θα έλεγα ότι βρίσκεστε στην καλύτερή σας εποχή,  όμως  μπορείτε να την  κάνετε μόνοι σας  καλή  μέσω ανθρώπων που αγαπάτε .Όσο για τα οικονομικά σας  θα πρέπει να συνηθίσετε  τον περιορισμό  όχι γιατί  είναι γενικό το πρόβλημα αλλά και διότι  αυτός ο τομέας  λόγω Πλούτωνα και Κρόνου  θα σας  βάζει κατά διαστήματα   σε οικονομικούς και συναισθηματικούς περιορισμούς .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ίσως να πρέπει να συνηθίσετε πλέον την ανάδρομη φορά του Πλούτωνα καθώς  όπως σας έχω ήδη ενημερώσει  θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Ετούτη τη φορά  ενδέχεται  να μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλει  το αγαπημένο σας πρόσωπο  είτε είναι  μέσα στο σπίτι σας η έξω από αυτό .Από την άλλη  μέσω της Πανσελήνου  ίσως καταλάβετε  καλύτερα τι στάση ενός φίλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Συνήθως , η ανεξάρτητη φύση σας δεν κρύβεται.  Όμως τώρα,  σε άλλους αυτή η συμπεριφορά σας μπορεί να ενοχλεί και άλλους να τους αφήνει φαινομενικά αδιάφορους .Φροντίστε λοιπόν,  να βρίσκεστε κάπου στη μέση  αν δε θέλετε κάποιοι  να αντιδρούν  πίσω από την πλάτη σας .Ωστόσο , μπορείτε να έχετε μία καλή   καθημερινότητα  με ευχάριστες συναντήσεις .

ΙΧΘΥΕΣ : Μία συνάντηση από τα παλιά , δε θα έχει να σας δώσει  κάποια  ιδιαίτερη  χαρά  αν και μπορεί  στο τέλος να  κάνετε και ορισμένα έξοδα γι αυτό το άτομο  ή μπορεί  και γι  άλλους λόγους χωρίς να πιάνουν τόπο .Πάντως  από το γεγονός ότι θα αλλάζετε  παραστάσεις  μέσα από τις διάφορες μετακινήσεις ή ακόμα και με τηλεφωνήματα  θα είναι καλό  για την καθημερινότητά σας.      



                 

          

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου